Omenil sem ?e lahko v ?tore pride iz roga?ke in je rekel da lahko... Bomo vidli... Pildeke servisev...
ha... un k je mojo karambolirano kupil je bil tud iz Roga?ke. Mal prever, ?e je bla kaj zaletena. Sej tud ?e je bla tolk butnjena kot moja takrat in jo je tipo zgledno zrihtal je loh ?ist OK. Jst bi tud raj? kupu mej?kn poklepano mazdo kot brezmade?nga francoza. Se pa mogo?e loh ?e za kak tank ali dva bencina zmen?, ?e najde? kak feler.
Jst sm mel 323F 97 letnik z 210k km pa mi je mehankar reku, da bi blo fajn, ?e bi kak nov avto dubu v tko dobrem stanju. Me je pol en s kombijem nabasal od zadaj, sem jo prodal za 500?, dva mojstra sta jo pa pol poklepala in prodala naprej za 2 jurja.
?e so realni kilometri in ji je nekdo 1x na let olje menjal bi ma?ina najbr? loh zdr?ala do menjave jermena pr 240.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A si ti ?e dubu avto al ?e ?aka?? Si vzel kako iz tujine, kej tazga: http://www.avto.net/avto.skofljica/ad.asp?id=4485697 Al je clo to tvoja?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani