Jump to content

NevLado

Members
 • Content Count

  324
 • Joined

 • Days Won

  2

NevLado last won the day on August 12

NevLado had the most liked content!

Community Reputation

241 odlično

About NevLado

 • Rank
  Almost Ricer

Other informations

 • Car modell
  CX-3 G120 Revolution 2016

Profile Information

 • Location
  Lj

Recent Profile Visitors

227 profile views
 1. Hja prvi prosti trening, thumbs up. Ampak imajo še sekundo fore na krog MM lani 1:23.027 Do sobote govorimo v prazno, ampak jaz stavim na Rinsa
 2. No, a si upa kdo stavit na binderja ta vikend? Ker lani je na tej stezi zmagal v Moto 2. Jaz upam, da se ta vikend prebudita še Dovi in Miller in da se Ducati izkaže na njim ugodni progi. Ker če sem si lani še posebaj zapomnil katero dirko, je bila to ta na tej stezi. No pa tudi 2018, ko jih je pošolal Lorenzo. EDIT: res škoda, da je Lorenzo šel iz Ducatija lani. Mislim, da bi mu šlo bolje kot na Hondi, glede na vse razmere v Hondi.
 3. NevLado

  Formula 1

  No idea, verjetno bom prižgal po dogajanju v moto gp in v miru spil nedeljski kafe do konca.
 4. Vrhunska. Direkt ta motor bi izbral, če bi kupoval šestico. Pa kot pravi zmaj verjetno res ne bi bila črna.
 5. Haha. Jaz sem pa ugotovil, da pumpe na katerih sem meril kažejo za 0.2 več kot domač kompresor / vulkanizer. Na koncu itak nima veze, ker ko pumpaš sam "na roko" nikoli ne trofiš do bara isto natančno in imaš gladko odstopanje med kolesi. Tako da važno je, da so vse enako napumpane in ne če so 0.2 bara več/manj.
 6. Kaj pa tisto pravilo, da se gum ne pumpa v vročini po vožnji?
 7. Istop se "resitera" na on vsakič ko na novo užgeš avto, ne moreš ga 100% izklopit. Sepravi če ga hočeš imet na off, moraš vsakič ko vžgeš auto izklopit na tipko še istop.
 8. 2021 MAZDA3 2.5 TURBO FULL REVEAL | Inside Mazda INSIDEMAZDA.MAZDAUSA.COM The 2021 Mazda3 2.5 Turbo generated resounding excitement with owners and fans when it was announced in July. Today, Mazda shares the first full...
 9. Točno to. Ali pa potem kitajske gume gor.
 10. Kako priročno, lahko ponucam svoj star citat.
 11. Ufff tole je bilo pa že konkretno konkretno v rdečo... Folk gre res z glavo skozi zid, a ne razmišlja, da je na drugi strani semaforja lahko nekdo, ki bi na hitro speljal (še več, če bi bil motorist) in bi šlo na milimetre? EDIT: na začetku se vidi da dejansko bremza (verjetno imel večjo izstopno hitrost iz ac kot ti + desni pas) pa se pol odloči dat po gasu..ojoj
 12. Včeraj se je lepo vidlo, da so drugi precej izenačeni (in je MM res klasa zase), po drugi strani pa kaže tudi na to, da niso konstantni. Fabio kot edini resen kaže pomanjkanje "race-pace" in živcev. Aja pa Zarco je res po nepotrebnem dobil tisto kazen... Čist lepo je vozu po svoji liniji. Je očitno Mir mislu da je MM in da se mu bodo drugi kar umikali.
 13. Tk, iz firbca. Takrat se je potem ta ljubezen do avtov verjetno začela. Vrhunski avto za pogledat, zakaj pa nisi pol nikoli več šel nazaj?

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.