Jump to content

NevLado

Members
 • Posts

  556
 • Joined

 • Days Won

  4

NevLado last won the day on August 17 2020

NevLado had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Lj

Other informations

 • Car modell
  CX-3 G120 Revolution 2016

Recent Profile Visitors

854 profile views

NevLado's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

537

Reputation

 1. NevLado

  Gume

  Jaz. Vse okej, plačal s kartico preko spleta, potem pa je mislim da GLS pripeljal čez 3-4 dni. AMPAK PAZI, ker ko kupuješ gumo tam piše če je star dot ali pa rastavni eksponat, ker prodajajo tudi takšne. Moraš pogledat da je frišno stanje. Poglej recimo moj screenshot. Tako da previdno z naročilom, drugače pa zelo zadovoljen in bom še tam naročal. Oni ceno prilagajajo trgu, tako da lahko cena niha iz dneva v dan in lahko dobiš ugodno ponudbo.
 2. PODPERAM PREDLOG!!!!!!
 3. Aveš da sm tako z veseljem prebral tvoje opažanje, da sm samo čakou, kdaj bo rdeča omenjena. 😆😆😆
 4. Pa dobr, vama bi še pasal, za mojo CX-3 isto piše 😂
 5. Jaz mislim, da boljše da vozmo te naše klasične mašine dokler bodo, pa bomo šli potem na ostalo čudo, ko bomo primorani. Pa mi je nova Corolla precej mikavna, ampak ni to več isti joy, čeprou vleče supersko.
 6. MM mi res ni ljub, ampak tukej se vidi, kako je on razred zase. Vsi ostali so na istem nivoju - stopničko pod njim. No, mogoče bo Quartararo postal novi MM, ostalo je pa žal na isti klasi. Mogoče se Doviju na mopedu odpre drugo leto pa bo dobra konkurenca.
 7. No glede tega prisilnega zaviranja, moja cx-3 nima še radarske podpore, ima navaden tempomat + kamere. Sepravi je zaviranje samo "city" (scbs)... pa sem večkrat že iz šihta "nabasal" na rampo, ker veš da se bo odprla ko spelješ iz parkinga, ampak auto vidi da se ti suvereno voziš proti rampi, ki se šele začne dvigovat...samo slišiš piskanje in tist "BRAKE" in potem zategne. Se mi je pa zgodil ene 2krat, da je napisal scbs disabled, ko se nabere prah pa packarije na kamero. Sem pa ravno tekom prejšnji dni ponoči na cesti nabasal na košutko..ravno iza ovinka, cca 70kmh, pred mano na cesti košutka, valda po bremzi. Ne morem si priklicat v spomin, a sem jaz tako močno pohodil bremzo, ampak sem 99% da je tik pred košutko pri nizki hitrosti trigeriralo ta scbs, ker me je tako zategnilo s pasom, da sem bil kr šokiran. Najhuj mi je bilo pa za gume, ker je bil tako neprijeten zvok, je kr fejst zaružil. Vem da so se še vsi 4je žmigovci užgal, ampak v tistem trenutku pač nisi pozorn kar ti tam na headupu piše. 😂 Tako da jaz pravim, da so ta varnostna pomagala vredna svojega denarja. Za naslednji auto definitivno gledam za radarski tempomat in čim več asistenčnih sistemov. So sicer situacije, ko to ni glih kul, na primer prehitevaš v škarje, ti bi rad prehitel pa rabiš gas, kaj bodo naredila v tisti situaciji ta pomagala? Če ti bo usekalo po bremzi, zna ratat kr sranje. Ampak recimo tam ko je Boss dal gor video iz tehnološkega ko mu je 6ka bremzala? Ma hvala bogu. Sam naj ma čim več avtov to notr in basta. Vse je za neki dobro, za neki pa slabo v tem življenju.
 8. Slučajno videl, edin mal dost kilometrov za 3 leta Mazda CX-5 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda CX-5 G160 AWD Revolution, letnik:2018,24500 EUR :: www.Avto.net ::
 9. NevLado

  Vinjeta

  Ejejej pubeci, a ste že slišali za fen? Avto večino časa zunaj, pa sem s fenom grel 2-3 minute potem pa samo odsvaljkaš dol, malo si previden pri križcu na sredini. Potem ostane še tist "lepljiv krog", dvakrat obrišeš pa je. Lidl robčki za stekla. Nobenih strgal, čistil,... Vsako leto isto, pripopam na frišno opucano šipo in repeat.
 10. Top. Če že naročam iz te strani, kateri vosek mi še priporočate? Zaenkrat imam kar turtlewax v spreju
 11. A si že probal točno tega? Je okej? Ker ga drugače kar naročim pa je. Kako gre pa tole s plastiko? Ali lahko rata sranje?
 12. Še enkrat preberi, kaj pravi bodoči lastnik, potem pa še enkrat preberi na forumu kjer ljudje pišejo, da ko se dela regeneracija, naj se človek "še malo vozi, da se dokonča". Nevem če ima človek s takšnim stilom vožnje željo po tem, da se bo poleg vsega norenja v avto in iz njega vozi "še malo do konca regeneracije", sploh ko se bo pripeljal na domač hrib kjer je cesta verjetno dead end in nima na razpolago dodatnih nadaljnih poti. Torej nimam nič proti dizlu in DPF, ampak glede na stil vožnje in potrebe bi človeku v tem primeru dizla Mazdo odsvetoval.
 13. Jaz sem tudi "menjal" vinjeto, pa posesal in zglancal notranjost. Ne vem od kje, ampak prahu več kot v starih časih, ko smo se še kam vozili. Pral nisem, bom pa moral neki naštudirat za zračno rjo, so se začele delat pikice.
 14. Ne vzet dizla, da ne boš ratal revež, ki se bo več časa ukvarjal z DPF-jem in pripadajočim sranjem. Kot pravi @Boss, stegni se do G194, da ti ne bo žal.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.