Gorenje, samo izogni se najcenejšim modelom. Imam model, ki podpira tudi pranje s paro, dela brezhibno. Že pet let in pol, povprečje bo kar zelo blizu enega pranja na dan. Tok tok.
Te piščalke proti divjadi delujejo - cenejše "zaščite" praktično ni. Jaz sem še spečega osla na avtobusni postaji v Albaniji postavil na noge, ko sem "prižvižgal" mimo.
Da bi premagali Nemčijo, bi morali naši imeti popoln dan, Nemci pa najslabšega možnega. Taka je žal realnost. Tam pa tudi če da Luka 40 pik, ne bo dovolj.
Probleme imam ker signal je, ostali okrog mene so na 5g, samo meni preklaplja, sploh pa me moti ko preklopi tudi ce je "manual".
Zj sm se itak odlocu, ker menjam siht, da ko dobim prvo placo v novi sluzbi kupim telefon
Še prej lahko daš kak drug "neuradni" ROM na njega, bo letel. Npr. Xiaomi.eu ROM so fantastični.
Ali pa pri svojem operaterju "nafehtaš" njegov uradni ROM - ker če si telefon kupil npr. na Telemach, pa potem šel k A1 ali kaj podobnega, potem zna zajebavat ...
Pri današnjem stanju bele tehnike pač kupiš tisto, kar ima čim daljšo garancijo. Če si "heavy user", bo zelo verjetno, da bo odletelo kaj še znotraj garancije pa dobiš drugi stroj.
...ja, ko ti cenilec ob požaru ostrešja reče, da je tram še 30% dober...6 metrov dolg, na sredini pa 4 metra ožgan, da se komaj skupaj drži... Taka cela streha za cenilca 30% dobra.
Povej mu, da bo naslednji dopis dobil od odvetnika in se bo šel zagovarjat k šefu.
Težava je v tem, da Milan Vidmar nima dostojnih naslednikov, ki bi še nadgradili njegovo delo, temveč raje spijo na lovorikah. In jamrajo, ker je to priročna bližnjica do denarja.
Edino, kar se je v zadnjih desetletjih res nadgradilo, je glavno transportno omrežje, da lahko banda služi s prenosom elektrike do sosednjih držav, naš @Slivka pa še pralnega in sušilnega stroja hkrati ne more zalaufati, niti sanjati o terensko usmerjenem EV.
Kje je kakšna revizija sredstev iz naslova omrežnine? Naj pokažejo, kako so jih porabili, kaj so z njimi zgradili?
Ne pa da mora vsak od nas sam financirati elektro omarico in kabel do glavnega voda in jim ga predati v uporabo, da sploh dobi dostop do elektroomrežja - to je šele norišnica. Še dobro, da ne asfaltiramo vsak po par metrov cest vsako leto ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gorenje, samo izogni se najcenejšim modelom. Imam model, ki podpira tudi pranje s paro, dela brezhibno. Že pet let in pol, povprečje bo kar zelo blizu enega pranja na dan. Tok tok.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani