Jump to content

dvorjan

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 dobro

About dvorjan

 • Rank
  Novinec

Other informations

 • Car modell
  Mazda 6 SW 2.2 SkyActiv-D
 1. Prodam nov avtoradio za posodobitev multimedije in navigacije v Mazdi 6 (letnik 2012-2015). Tehnične lastnosti: 10-palčni zaslon IPS 2,5D - občutljiv na dotik Android 9.1 Intel 4-jedrni procesor 16 GB ROM 2x USB navigacija podpora za kamero podprto upravljanje preko volanskih komand Wi-Fi Bluetooth GPS GLONASS BDS Mirror Link Cena: 120€ Info: 040/929-830 Opomba: Enota ni primerna za vozila z ozvočenjem BOSE. Opomba2: Mogoče paše tudi na CX5 podobnega letnika?
 2. dvorjan

  Mazda MX-30

  Vsak začetek je težak, tudi z(a) MX-30 bo. Predvsem motor in baterija se mi zdita prešvoh glede na to, kaj je že na trgu.
 3. Pozdravljeni. Ker sem se naveličal majhnega zaslona original avtoradia na Mazdini šestici in Tomtomove navigacije, sem si omislil Androidni avtoradio. Do tu vse lepo in prav. Naročim, čakam, dobim ... Razmontiram armaturno ploščo in odstranim avtoradio ... nato pa šok. Manja kup konektorjev - oziroma ne pašejo na original inštalacijo. Kupil sem tole: Mislim pa, da mi manjka še tole: Dasaita CB020 Car Autoradio Canbus Decorder with Power Cable for Mazda CX5 CX 5 Mazda 6 Atenza Support Bose Amplifier SWC Radio|Multi-tone & Claxon Horns| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Imam prav? Se da tole kupiti pri nas kje, ali bom spet čakal mesec in pol na paket? Bi mogoče kak mojster za avtoakustiko reševal drugače? Žičke za zvočnike in Bose ojačevalec bi verjetno še šlo zvezati, samo komandam z volana pa kameri bi se pa nikakor ne želel odpovedati ... V bistvu imam v trenutni konfiguraciji le napajanje in anteno (radijske postaje najde, zvoka pa ni). No, pa GPS imam nov zraven Androida - se morebiti da uporabiti kar obstoječo napeljavo/anteno avtoradia? Kako zgleda trenutna situacija - pa v priponki.
 4. Koliko pa računajo ti tunerji? A je skupinski popust? 😃
 5. Najbolje, da ga pokli?e?. Mene moti to, da ni ozna?eno, da vozilo ni nekarambolirano ... Ker karamboliranega avta pa? ne kupim.
 6. Jaz opazam, da ni nekega pravila, kdaj to pocne ob zagonu. Danes zjutraj, avto pod milim nebom, temp 4C, vzgal brez visanja obratov. Po 50 km voznje je bil parkiran 4 ure. Vzgem, drzi povisane obrate cca. 10 sekund, temp 10C.
 7. Ali pa ce spremenis zivljenje v tej smeri, da gres vsaj vsak drugi vikend na kak izlet, da avto naredi vsaj 100 km v kosu ... =) Tudi ni slaba ideja.
 8. Bencinarja stare zasnova, saj jih je ?e kar nekaj na trgu, tudi med novimi vozili/modeli. Ne vem, v katerem rangu gleda?, ampak za nek normalen denar je npr. Dacia Duster, od manj?ih avtov pa Suzuki Swift itd.
 9. To bi bil tudi moj nasvet. Za Mazdo bencinarja pa res ni nobena znanost, malo okoli vprasaj, kdo ima pridne in skrbne roke na obali ...
 10. dvorjan

  Gume

  Vzames 18'' in dobre gume. Ni hudic, da je med premium in Savo se kaka "postena" guma po normalni ceni.
 11. Jaz imam med 5,8 in 6,8l/100 km porabe - vedno merjeno cez cel tank. Ima pa 19 col platisca in prav toliko velike letne in zimske copate. Kar zadeva hitrost voznje: prakticno vedno grem (vsaj) malo cez omejitev. =) Ce bi bila strogo mestna voznja, bi bilo hitro 7 in vec, sploh pozimi.
 12. Alixpress bo kar pravi naslov, ce se ti ne mudi ...
 13. Jaz nisem, bom pa danes pozoren, itak bom naredil ene 80 km ... od tega precej po mestu, kjer bo menjal med 2. in 3. prestavo.
 14. Mogo?e je pa ?e akumulator ?voh. Poskusi napolniti ali pa zamenjati ...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.