?ao mi je ?to već jako jako dugo nisam bio na forumu ali obećajem da će se to popraviti... bilo je puno zanimljivih stvari vezano za moju mazdu in o?ekujte veliki novi thread uskoro...
Sad sam se vratil iz mazdinog servisa di sam ostavil maminu 323 2001 da joj stave novi kuplung jer je ovaj spaljen... skroz
2001 a vec isao kuplung?
aha, sad vidim da si napisao mamin auto
Ma slabo je to... ima 85 tiso? kilometrov, mi smo auto kupili kad je imal 60k km, neznam kako ga je prija?nji vlasnik vozil, al znam da mama stalno dr?i nogu na kuplungu
Za po?etak, znam da je prepovedano, ampak, gu?t je "od semafora do semafora" a ne?
No?as sam se z dva prijatelja vozil po obilaznici v desnoj traki, nekih 100kmh in je kraj mene proletel Jaguar XJR in sekundo posle, M5, novi, ne najnoviji al ova predzadnja linija. SICK! Cesta ni bila prazna pa sam znal da iako imaju 400 konji?kov, nemoreju preletet druge aute, gas za njima, ?tel sam to gledati ?to sam du?e mogao. Prihajali smo do dijela di ni ve? prometa in teram kolko god morem, ve? sam na 160 a oni nestaju zato kaj je bil most in ih nisam videl zbog uzbrdice, kad sam dosel na vrh, vidio sam da so stali na semaforu (velko krizanje) nekih 400 metara naprej. Pocel sam kocit, al drek, na 175 sam, standardno lo?e ko?nice na 323 BG in mokra cesta... namjerno sam se prosklizal kraj M-a in stal na centimetar od Jaguara. Da ste im face vidli. Rikaval sam od smijeha... cim se zeleno upalilo, gotovo, zadrzavao sam M-a iza sebe pune dve sekunde in je tako hitro pro?el da mi ze auto zelo zanjihal
Huda kola!!! Al meni je sigurno bilo puno bolj? u ?e? se vozit za njima zato ker imam vi?e neg 4 put manje konja od njih, a stigao sam ih hahahahah, sa minuto zaka?njenja al kaj sad...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo forum je preba?en! Imamo i svoju domenu!
www.mazda-hr.com/forum
One day you are born,
The next big milestone
you discover go zoom-zoom
you can't get enough!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani