Skoči na vsebino
Hrd?o
Napisano

Pas mater zasto ja uvijek kasnim!!!

SRETAN RO?ENDAN FREND!!! :jupiii::jupiii::jupiii::jupiii: :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo:

One day you are born,

The next big milestone

you discover go zoom-zoom

you can't get enough!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zuna !
Napisano

Sretan rodjendan!!! Eto, onaj "burnout" sinoc mozes shvatiti kao neplanirani spontani poklon hahahah :D

:mi pijemoo:

One day you are born,

The next big milestone

you can't get enough!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobar dan svima... evo me opet
Napisano

Pozdrav svima!

?ao mi je ?to već jako jako dugo nisam bio na forumu ali obećajem da će se to popraviti... bilo je puno zanimljivih stvari vezano za moju mazdu in o?ekujte veliki novi thread uskoro...

?e enkrat... glad to be back

pozdrav svima!

marijan

One day you are born,

The next big milestone

you can't get enough!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

It's a beautiful morning
Napisano

Jutro!

Sad sam se vratil iz mazdinog servisa di sam ostavil maminu 323 2001 da joj stave novi kuplung jer je ovaj spaljen... skroz  :D

2001 a vec isao kuplung?

aha, sad vidim da si napisao mamin auto :D

Ma slabo je to... ima 85 tiso? kilometrov, mi smo auto kupili kad je imal 60k km, neznam kako ga je prija?nji vlasnik vozil, al znam da mama stalno dr?i nogu na kuplungu :(

One day you are born,

The next big milestone

you can't get enough!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

It's a beautiful morning
Napisano

Jutro!

Sad sam se vratil iz mazdinog servisa di sam ostavil maminu 323 2001 da joj stave novi kuplung jer je ovaj spaljen... skroz :D

One day you are born,

The next big milestone

you can't get enough!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Haloooooooooo !? :)
Napisano

le?im pod mazdom in gledam amortizerje jer mi pustaju ulje :o:( vrijeme za nove...

al sam tu :D

One day you are born,

The next big milestone

you can't get enough!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rojstni dnevi
Napisano

Od mene sve najbolj?e prijatelju kod kojeg je moj klju? za svje?ice :D :D :D

SRETAN RO?ENDAAAN!!!

One day you are born,

The next big milestone

you can't get enough!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Proud to zoom zoom
Napisano

Za po?etak, znam da je prepovedano, ampak, gu?t je "od semafora do semafora" a ne? ;)

No?as sam se z dva prijatelja vozil po obilaznici v desnoj traki, nekih 100kmh in je kraj mene proletel Jaguar XJR in sekundo posle, M5, novi, ne najnoviji al ova predzadnja linija. SICK! Cesta ni bila prazna pa sam znal da iako imaju 400 konji?kov, nemoreju preletet druge aute, gas za njima, ?tel sam to gledati ?to sam du?e mogao. Prihajali smo do dijela di ni ve? prometa in teram kolko god morem, ve? sam na 160 a oni nestaju zato kaj je bil most in ih nisam videl zbog uzbrdice, kad sam dosel na vrh, vidio sam da so stali na semaforu (velko krizanje) nekih 400 metara naprej. Pocel sam kocit, al drek, na 175 sam, standardno lo?e ko?nice na 323 BG :( in mokra cesta... namjerno sam se prosklizal kraj M-a in stal na centimetar od Jaguara. Da ste im face vidli. Rikaval sam od smijeha... cim se zeleno upalilo, gotovo, zadrzavao sam M-a iza sebe pune dve sekunde :lol: in je tako hitro pro?el da mi ze auto zelo zanjihal :o

Huda kola!!! Al meni je sigurno bilo puno bolj? u ?e? se vozit za njima zato ker imam vi?e neg 4 put manje konja od njih, a stigao sam ih hahahahah, sa minuto zaka?njenja al kaj sad...

MAZDA POWER!!! :D:lol::)

p.s.

Ba? sam ricer :whatever:

One day you are born,

The next big milestone

you can't get enough!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.