Skoči na vsebino
Pritozbe - nezadovoljstva
Napisano

Moje izku?nje z AS Velenje sem ?e opisal v enem drugem postu, prilagam ?e 1x:

"Ne vem, Skorn?ek mi je bil kar OK 2 leti nazaj, zadnje ?ase pa so se, po mojem, zelo pokvarli. Postali so neprijazni, nepripravljeni na pogovor, informacij nisem dobil, dolo?enih stvari sploh niso pregledali ker kao "ni blo ?asa", skratka odnos se je pokvaril. Ob?utek imam, da jim gre predobro oz. da se je odlo?il, da narediti za stranko "nekaj ve?" ni potrebno. Ne vem, mene ve? tam ne bo videl..."

Se moram kar strinjat s Kaalmanon in ostalimi, da je odnos pri njih ratal katastrofa, npr. za predra?un za zadnji servis sem poslal mail, nato pa sem moral ?e 3x klicat da sem ga sploh dobil. Ma idte u qurac, da jih moram prosit ?e lahko denar pustim pri njih al kaj?!. Sam sebi se zdim butec da sem tja vozil, sploh ?e upo?tevam da mi Velenje ni blizu, da rabim do njih vsaj 45min itd. Vsekakor pa me ve? ne vidijo tam...

Se pa strinjam z ostalimi, Mazda si je pri meni zapravila ugled predvsem zaradi slabega odnosa na servisih (izku?nje imam ?e z ?erbinek in Gama); ?e so cene dvignili v nebo in so eni dra?jih servisov (?e ne celo najdra?ji za "ne-premium" znamko) potem se naj vsaj obna?ajo ceniku primerno. Ker pa se ne, je to verjetno moja zadnja Mazda...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo si upa stavit?!
Napisano

En majhen predlog glede stav...

S kolegi ?e zelo dolgo stavimo na Pick6 http://www.motorsport.com/compete/p6/index.asp?S=F1

Zadeva omogo?a stavo na prvih 8 mest na vsaki dirko, samodejno izra?unavanje rezultata in obve??anje po mejlu. Najbolj?e pa je, da si lahko kreira? "user group" in se primerja? z izbrano skupino kolegov/znancev.

?e koga zanima, se mogo?e lahko dogovorimo za "mazda-si" grupo. Pa da vidimo ko je ja?i :ouje:

Stave za Malezijo je potrebno oddati do jutri (oz. ?e bolje danes)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Schumi all the way :bravo:

Formulo spremljam ?e tam od '80 in je ponavadi prilljubljena tema za "razgovor" s prijatli, ki pa najve?krat preide v podjebavanja in naslajanje ob vsaki, ?e tako mali napaki, ki jo zagre?i konkurent. Pa ob koncu vsake sezone si mislim, da mam dovolj, pol pa komaj ?akam za?etek nove. :D

Kar se pa ?umija ti?e pa se mi zdi, da je de?ko enostavno preve? dober oz. ima "sre?o" da mu je uspelo v F1 narediti tolko, da je pravzaprav razumljivo da gre ve?ini v nos. Obenem pa, o?itno, nima karakterja ?ampiona s katerim bi se ljudje (navija?i) lahko poistovetili. Kaj ?mo, moram priznat da se v?asih obna?a ko pe.der, ampak mogo?e je prav to tisti edge, ki ga dr?i tako dolgo na/ob vrhu...

Ni?, zdaj pa grem stavit za Malezijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.