Imam en zanimiv "problemček" z mojimi zvočnimi omaricami SEAS CA18RNX 2½-way floorstander. Namreč, to so precej veliki DIY samostoječi zvočniki z komponentami (zvočniki +kretnice) priznane Norveške firme SEAS. Zvočniki delujejo drugače vrhunsko. Odkar pa sem kupil novi ojačevalec Arcam radia A15, pa se sedaj dogaja, da je basov skoraj preveč in hkrati to pomeni,da je celotna slika zvoka malo zadaj.
Zvočniki imajo vgrajen na zadnji strani port (Bass refleks), oddaljeni so od zadnje stene cca 50 cm , bolj jih ne morem oddaljiti. Za take floorstanderje je značilno, da zid ojača frekvence od 30-80 Hz in jih še bolj poudari. Zato lahko nastane preveč napihnjen bas.
Ali bi pomagalo, da malo "zadušim" port (kakih 30%). Mogoče bi izgubil malo šusa (pihanja kase-bas bobna)a bi po moje basi bili bolj direktni, bolj hitri.
Ne vem zakaj, ampak vedno, ko operem avto mi ga naslednji dan ptiči poserjejo do nezavesti. V ponedeljek sem opral, v torek zjutraj, ko grem v službo je bil tak posrano po vratih in strehi, da se mi je želodec skoraj obrnil. Blo je tako grozno, da sem komaj uspel sčistit in sploh nisem imel hrabrosti, da bi zadevo poslikal. Nimam težav s tem, da se mi hitro obrne želodec, ampak tukaj bi skoraj popustil - ni dosti manjkalo.
Zdaj pa bolj zanimiv del - zakaj se to vsakič zgodi, ko očistim avto? Če je umazan oziroma od cvetnega prahu ni nikoli nobenih ptičjih drekov gor. Le ko je na sveže očiščen je naslednji dan norišnica. A se to še komu dogaja al kdo ve kaj bi bil vzrok?
Aja pa še ta smešen del zgodbe. Ta ptič ali več njih se dobesedno usede na strešne sanke in serje iz njih dol po stranskih vratih. Tko, da tele sanke so tak kiks na avtih, da ga skoraj ni večjega. Ko bi vsaj bile snemljive in jih daš gor, ko jih rabiš. Tako pa v skoraj sedmih letih lastništva jih nisem rabil niti enkrat in samo kazijo lepo strešno linijo šestice.
Tudi pri meni je enako. Sosed, ki ima škodi Oktavio pa ima vedno čist avto in nikoli posran. Prišel sem do zaključka, da imajo golobi radi lepe avte in se malo važijo na njih.
Je pa obvezno, da se te drečine očisti dol takoj. Že dva dni je prepozno za barvo. Takoj jo prične nažirati in imaš pozneje kar nekaj dela z poliranjem.
Lepo praznovanje dneva boja proti okupatorju. Tudi tistim, ki sovražite ta praznik... frej mate pa vseeno.😂
To praznik podpiramo vsi. Ker govori o OF , v kateri so bile zastopane vse stranke in se je yakrat videlo, da je narod stopil skupaj v boju proti okupatorju. Kako se je izrodilo pozneje vse skupaj pa je že druga zgodba.
V zaledju Kopra je sprehajalec s psom opazil rjavega medveda v bližini naselja. Pri Lovski zvezi svetujejo previdnost, saj je pomlad čas, ko medvedi prilezejo iz...
Piše, da ne napada ljudi.😇 Če pa je samo pol tako nadležen, kot psi , ki tečejo za kolesi, potem zna bit tole kar problemček. Pismo, zadnjič sva srečala modrasa v okolici Kubeda, zdaj je tukaj Medved. 🤔
Probaj nadet nepristranska očala in se vprašat, kaj pa lahko naredi. Ni bla izvoljena v parlament, torej ji preostane samo da se vrne nazaj v pravosodje, kjer pa ni dobro, da pripelješ s sabo strankarsko knjižico. Tako je to, zdaj rabi preživet, do naslednjih volitev za predsednika države - po moje bo šla v kandidaturo proti Nataši Pirc Gusar. To bo smeha.😂
Takšne stvari je treba skrivati, ker če bi se razvedelo, kje je to, bi navalili slovenceljni z pivami in sarmami v prtljažniku. Potem bi bilo konec veselja.😉
Pa prjatu no, a 8 cm razlike v višini sedenja sta dva različna svetova? Ne vem, če tolk pridobiš v preglednosti, da bi tole bil sploh kakršen koli faktor odločitve pri izbiri.
OK CX-60 ima sedeže že 18 cm višje, a Miata pa 20 cm nižje od 6-ke.
Že 5cm je kar razlika, da ne govorimo o 8-ih centimetrih.. Vprašaj kako luštno pupco. 😉
Hočeš rečt, da če maš Miato pa ne vidiš nič al kako naj si to razlagam? Kaj točno ti od preglednosti da CX-30 več kot Mazda 6? Mislim, da bi bilo vredno to izbrat in ne klasične oblike avtomobila. Kodiaq je bil zadnji suv, ki sem ga ne dolgo nazaj vozil in zadnje kar je bilo, da bi dobil občutek večje preglednosti. Še več pri parkiranju sem imel slabši občutek kot na 6-ki, ampak vsaj 360 stopinjska kamera je močno olajšala manevriranje. Torej spet ni nobene prednosti ali pa vsaj otipljive ne.
Pri največjih visokih suv-ih je pred leti resda bilo nekaj prednosti, ker si gledal preko streh navadnih avtov, ampak čedalje manj je to pomemben podatek, ker se je že ogromno ljudi preusmerilo na SUV-e in pogled prek avtov se konča pri prvem SUV-u pred tvojim.
Če ne razumeš, pač ne. Ali je enako, če sediš skoraj na tleh, kot v 6-ki, ali si malo bolj dvignjen? Ali še bolje. Probaj se uleči na tla na asfalt in glej naprej. Nato se usedli na havbo avta in naredi isto. Kdaj boš videl dlje?
CX-3 je mali SUV pa je katastrofa od preglednosti proti Mazdi 6... sploh nazaj pokrije čist preveč zornega kota. Tko, da tole o preglednosti je slab argument.
Prednost, ki jo pa priznam, je pa v lažjem vsedanju in vstajanju iz njega. Ampak načeloma nas večina tega niti ne porajta, da bi rabili kot razlog za odločitev.
Kaj ma pa tukaj veze s teorijo zarote... a nista zastopila kaj razlaga v videu
Teorija zarote namreč ni to, da v kapitalističnem svetu vsak teži po maksimiziranju dobičkov. Zato se delajo reklame, zato se igra na človekovo psiho, zato se prepričuje ljudi, da kupujejo nekaj kar dejansko sploh ne rabijo. Še najbolj pa palijo pritiskanje na gumbe, ki izzovejo pri ljudeh večvrednostni kompleks, pri ostalih pa vzbujajo zavist. Ameriški potrošnik je bil od nekdaj tak in to so pač kasneje prevzeli in implementirali na nivo evropskega kupca. Slogan bigger is better je pač tipičen način vzbujanja nečimernosti pri ljudeh, da si potem navzven prikazujejo svojo uspešnost tako, da vozijo ogromne SUV-e, ki jih 90% ljudi dejansko ne rabi in so čisti overkill.
To je bistvo tega videa in iskanje logike zakaj človek rabi ogromen SUV, ki ni niti pravi terenec, zraven je pa še neaerodinamičen, s preveliko težo, da ne rečem bajs, slabo lego na cesti za dinamično vožnjo, višjo porabo goriva in tako naprej. Zakj torej kupit SUV, če enako zmore večina avtomobilov v normalnih razmerah. 90% lastnikov SUV-ov pa itak ne zavijejo na terene, kjer bi vseeno zmogli več kot drugi avti, ampak še vedno ne toliko kot pravi terenci.
A ni dovolj, da imajo ljudje radi višje sedenje , boljši pregled nad cesto?
Mislim,da si lahko vsak izbere tisto, kar mu paše. Tole njegovo "izlaganje" je pač samo njegovo mnenje.
Na koncu pa reče , da mu je nekaj modelov všeč. Po moje je pri tem piscu problem ta, kot je poudaril,da so tej avti (pre) dragi. Vemo, kakšna je kupna moč v Srbiji.
Pač izdelovalci avtomobilov se prilagajajo povpraševanju na trgu.
Ključne so številke pri prodaji. Nič drugega.
Ko bo zopet (če bo sploh kdaj) masovno povpraševanje po limuzinah in karavanih ,jih bodo zagotovo ponudili.
pred 4 minutami je Z M A J napisal:
A ti sred noči preučuješ teorije zarote? To bi moral v PONOČNJAKE, haha
Ali pa bi morali odpreti novo temo , če je še ni, teorija zarote. 😉
Pustimo te poti raje drugim, ki jim je všeč sadomazohistično potovanje po Sloveniji. Me pride ceneje, če plačam dvomesečni tretma fizioterapije privat v Izoli, kot pa, da bi si vsak dan ogledoval lepote Slovenije. 😉 Druga možnost, dvotedensko spanje na Ptuju pa te pride stat toliko, kot eno dobro potovanje na Šri Lanko ali v kak drug eksotični kraj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imam en zanimiv "problemček" z mojimi zvočnimi omaricami SEAS CA18RNX 2½-way floorstander. Namreč, to so precej veliki DIY samostoječi zvočniki z komponentami (zvočniki +kretnice) priznane Norveške firme SEAS. Zvočniki delujejo drugače vrhunsko. Odkar pa sem kupil novi ojačevalec Arcam radia A15, pa se sedaj dogaja, da je basov skoraj preveč in hkrati to pomeni,da je celotna slika zvoka malo zadaj.
Zvočniki imajo vgrajen na zadnji strani port (Bass refleks), oddaljeni so od zadnje stene cca 50 cm , bolj jih ne morem oddaljiti. Za take floorstanderje je značilno, da zid ojača frekvence od 30-80 Hz in jih še bolj poudari. Zato lahko nastane preveč napihnjen bas.
Ali bi pomagalo, da malo "zadušim" port (kakih 30%). Mogoče bi izgubil malo šusa (pihanja kase-bas bobna)a bi po moje basi bili bolj direktni, bolj hitri.
Skritikrt kakšno je tvoje mnenje?
Ali imaš kako drugo rešitev?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani