Včeraj sem prevzel kolo , kjer so opravili letni servis. Mali servis vilic , zadnjega amortizerja, nastavitev menjalnika in zamenjava zajle za menjalnik, podmazano vse-nova mast, servis zavor (razdrto vse , očiščeno podmazano), motor -kolo posodobljeno na najnovejšo verzijo, izmerjena veriga (bo dobra še za kakih 600 km).🧐 Zamenjane prve ploščice z slovenskimi Sinter Green pads (prej nikoli slišal). Po prvih kilometrih so se izkazale za zelo tihe, dobro primejo. Bomo videli,kako se bodo obnesle na dolgi rok. Naročili smo še sprednji novi disk Hayes 220 mm. Sedanji Sram malenkost opleta in mi gre na živce, kako se ga sliši med vožnjo😇Na koncu mi je serviser res temeljito razložil in pokazal, kako se nastavi moje vilice Rockshox Lyrik ultimate in zadnji amortizer. Tip res obvlada . Zanimivo vse skupaj. Cena-sitnica.
Link ne dela😕...daj magari kako sliko🙄...me res zanima.
Dajte ostali...ne sam zase držati,kar vas veseli...objavite...mogoče še koga drugega zanima.
Imam izkušnje,da npr.sodelavci in kokegi...v pogovorih ugotovim,kaj ima,je kupil itd...od npr.orodja...mene tudi zanima,že da izvem kakšne so izkušnje ipd...pa nič ne povedo.
Ne samo zase držati...
Npr.,ko sem imel namen kupiti cirkularko od DeWalta DWE7492..takrat je bila draga za popizditi...sem plačal orng čez 900€, k se jo nikjer ni dobilo...sedaj je cca. 300€ cenejša...in sem kolebal...in cčisto slučajno vprašal sodelavca...in pravi,da ima eno poceni Einhell-ovo...in je rekel,da je porazna...da od vibracij sama spušča žagin list itd...skratka-katastrofa...kaj šele za kakšno bolj precizno žaganje...je rekel,da če hočem res dobro,da naj kar kupim.
In mi ni bilo žal...to ti je nasvet brez kančka faušije.
To je tudi del tega,za kaj tukaj objavljam...ne samo,ker imam jaz z tem veselje,ampak,ker mogoče koga tudi zanima.
Ja...imaš prav...bom vse prodal,ali pa v smeti vrgel😃👍...samo,da boš vesel....😉
NE😂
Samo...je fino biti pameten,in drugim "soliti pamet" in "na dušo oz. vest pihati" kaj in kako bi se naj obnašaali in počeli,....sami pametnjakoviči...od Grete naprej...in tudi tukaj se kakšen "brihten ekolog😇" najde...vsi pametni🧐🤣
Ti imaš to manijo na orodje, nekateri pa kupujemo vse živo za kitaro. Kar rabimo in kar le občasno.
Prav te dni sem naročil tak odštekan mikrofon za snemanje. Nisem ga videl ali slišal še pri nikomur v živo a me je na par posnetkov snemanja navdušil Že samo ime ima zanimivo (Boss-u bo všeč)😁
A ti še vedno z isto foro? Žuti bo zavzel Grenlandijo, cel kup folka bo pa še vedno nebuloze trosilo, da se ni nič zgodilo in še hvalili bodo tako potezo. LaLaLand.
Ne bo. Tip se zafrkava s svetom. 😉
Sicer pa ni ta njegova politika nič novega. Prejšnji ameriški politiki so delali enako, le da je bilo vse zavito v celofan. Zanimala jih je le Amerika.
Ta pa pove na glas vse, kar ima na umu.
Je pa ena stvar dobra pri vsem skupaj.
Bo končno Evropa stopila skupaj in končno ustanovila svojo vojsko z svojim poveljništvom. Res da nas bo ne to nekaj stalo a nič ni zastonj. Letala in ostalo pa naj nabavijo drugje, lahko tudi od Kitajcev. In upam,da se bolj povežejo z ostalim svetom ( z Kitajci, južno Ameriko, Indijo, Avstralijo ...).
Da ne bodo več toliko odvisni od gringosov.Od raznimih kamelarjev in pijančkov pa čim dlje.
Čisto tanke imam in vozim do -3°C, so pa čisto windproof.
Kak pa so katere koli druge, ko piha skozi, je pa groza.
No jaz naredim 400 višincev v 45 minutah in to na šunke. In če kam zebe, zebe v noge, za to imam galoše.
Ko zapiha burja , kot danes, in je zunaj nekaj stopinj nad ničlo, ne obstajajo rokavice,ki bi to ublažile. 🤗 Bom probal še z mojimi Hestra smučarskimi , ki naj bi zdržale do -10. Pa da vidimo.😋
Ta teden sem imel kontrolo pri mojem kirurgu. Dal mi je zeleno luč za kolo.🤗
Z videnim je bil zelo zadovoljen.
Danes sem ,po dveh mesecih od operacije ,prvič šel z kolesom en Giro.
Za začetek ena bolj eazy fura (21km) samo asfalt. Večinoma ravnina.
Sedaj bom počasi stopnjeval tempo. Zanimivo, dobil sem tudi zeleno luč za smučanje (enkrat konec februarja ali v začetku marca). Seveda bolj na izi , brez pretiravanja.
Pa še to so verjetno ukradene zgolj, ker so rabili dele, ne pa za preprodajo. Tako, da verjetnost, da ti ukradejo Mazdo je res majhna, kar je velik plus za znamko s stališča lastnikov/kupcev Mazd.
Kako je pa kaj z znamko Škoda? Najbrž jih veliko več ukradenih?🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani