Ahhh diski so poceni 😄 Pri meni je inštaliran od 13.8. pa ni blo nič... sem kopiral že večje datoteke in tut čez 60% zasedenosti sem prišel, pa zaenkrat vse ok.
Meni zgleda, kot bi vsi mal panično na prednjo bremzo stisnil in zgubijo momentum, potem jih pa samo prevaga. Sej, če bi dal gas bi zvozil, ker bi jih potegnil ven, ne?
CoD je tko sranje ratal in zadnjega al zadnjih par sploh nisem kupu.
Drugače je SP campaign od zadnje Black Ops prav hud. Tiste Warzone scene so pa tut men dopizdile. Ne špilam prov velik in potem se nekak ne lotevam iger kjer moram ure in ure vežbat, da sem sploh kompetenten 😄 Mi pa ful pašejo kake co-op arkadice alla It takes two ali Sackboy, kaka dirkačina ali pa kaki survival/building špili. Iščem še eno žrtev za Grounded 2 co-op trenutno 😇 Vas je pa kar nekaj letalcev opažam...
haha mi tudi s frendi, še twitch streame smo gledal, da smo dobl early access 2 dni prej. Sej ni bad, sploh ko bojo poštimal še par malenkosti do oktobra
Zgleda kar besno, to je neka nova zadeva očitno, glede na promo ceno? Sem že čekiral Husquarno enkrat, pa sem bil malo skeptičen, tista ima rez nekih 20cm, tole pa zgleda tank 👌
Men je smešno kak imajo DARS-ovci na AC pri novem izvozu Log/Dragomer še vedno omejitev 60km/h. Pa ni nobenega zožanja več, le nekaj stožcev je še čisto ob robu na odstavnem pasu. Še radar naj postavijo tja in bodo imeli 100% izplen, ker vozit se tako počasi po AC je bolj nevarno kot pa 160-170km/h.
Fora je v tem, da se ne ukvarjaš z vrsto in da si prej k v 5minutah nazaj na cesti.
Tut jaz se pridružujem temu. Petrolov app je zakon iz tega naslova, da poskeniraš QR pri ročki, tankaš in se direktno odpelješ. Potem pa še gledaš v špeglu zmedeno mamco za tabo, ki ne upa tankat, ker nisi šel not plačat 😄
Kar se pa samih ugodnosti tiče, pa točke porabiš potem za popuste na Petrolu ali njihovi spletni. Sem vzel moji nek sesalc 100€ cenej zato. Dobivaš tut razne gratis kave, malice, pranja vozila... Itak tankam kurilca 1500-2000l letno in se mi teh točk nabere kot listja, potem pa še od goriva.
Ampak to, da ne rabim notr hodit v vrsto stat je glavni razlog, da mam app. 👌
In eni in drugi so ga znal dobro srat in maltretirat ljudi. Med in takoj po vojni. Eni bi se pa še danes na to opirali in delili narod, to je še najbolj žalostno. Jaz ne označujem nikogar. So pa marsikateri šli (ali morali it) s tistimi, kateri so jim pač prvi na vrata potrkal. Eno naselje nad mojim imajo še danes ''ta beli'' zbore, kjer se na veliko poveličujejo, citirajo Belo knjigo, posiljujejo ljudi s svojimi prepričanji in kaj vem kaj še vse. Pa čemu pravzaprav? Direktno pod hribom s katerega so streljali na partizane in civiliste. Samo 300m nižje, so pa ''ta rdeči'' njih po cesti žive vlekli, na kočijo navezane proti Kočevju. Žal so jame v kočevskem rogu zelo dobro zafilali tudi takoj po vojni, pa je blo res treba? Svinjarije so se dogajale na obeh straneh, ampak danes te noben ne bo odpeljal, še manj pa te rabi prepričevat na katero stran se postavi, ampak ljudje pri nas bi danes raje spreminjali zgodovino namesto prihodnosti. 🙄
Meni so sami na telekomu rekli, da se najbolj splača menjat ponudnika na par let. In tega se držim 😁
Tudi meni, ko sem jim omenil, da me nonstop gnjavi konkurenca in mi ponuja oh in sploh popuste.
Samo nisem pa nikol zamenjal, od 2010. Itak gre večinoma vse preko telekomovih central, sicer so nekateri že naredil kar nekaj svojih, pa vseeno.
So mi pa znižali naročnino za par mesecev. Ko preverjam pri znancih kako zadovoljni so, bo vsak imel kako pripombo, ne glede pri kom je. Malo igra vlogo kje živiš, kar se pokritosti tiče, sicer je pa verjetno res najbolj menjat na 2 leti, če gledaš samo čez denar.
Ah, tej so se že od nekdaj. Problem je, ko je zdaj dopizdilo še ''navadnemu'' folku in ne bi več delali vsega, za vsak denar. Potem je pa še en kup tistih finih riti, ki pa bi imeli zgolj kul poklice. Influencerji, marketing...
namesto siritev cest vsaka vas vpeljuje omejitve za lokalni promet in prostor
Mi smo jo dobil tako tablo, pa noben ne jebe. Pol Kočevja se mi zjutri pod oknom pelje, da bi 400m zastoja zaobšli. Kontrola pa 1x letno pa še to sam opozarjajo, tako da dovolilnice sploh ne vozim na armaturi, ker samo kazi izgled. Se mi je že večkrat zgodilo, da so ulico tako zabili, da nismo mogli z dvorišč, pa še preozka je in ko v to kolono nasproti zjutraj pride recimo kamion od vodovoda je kar veselica.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani