Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

Ja meni niti na chrome niti na firefox ne dela nikakor. Ja, če se iz gmaila odjavim, potem je ok. Ne vem kako je lahko to kokrkol z gmailom povezano, ampak tut v tistih nastavitvah ni rešitve. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

A ima še kdo situacijo z google domačo stranjo, da je ozadje naenkrat črno? Pred kakim tednom mi je tole nardil, pa je naslednji dan izginilo, zdej je spet tuki in očitno ostaja.
Pregledal sem vse nastavitve, nimam nobene temne teme vklopljene nikjer. Mal hecno, da tega problema ni, če se odjavim iz gmaila. Potem je normalno belo ozadje, čim se vpišem v gmail pa google domača stran postane črna. Problem je prisoten na dveh različnih računalnikih in browserjih. 

null

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano
pred 2 urama je etcho napisal:

Je pa bogat, če si privošči Matoza.

To je zih na puf, ker ma taprave prjatle. Sej potem bo pa že od odškodnine poplaču.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej mogoče je pa dejansko meril v čelo... mogoče pa ni izraelski hitman za vsem, ampak zgolj en fanatičen Američan, ki je  nek povprečen lovec in je pač malo prenizko meril, glede na razdaljo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Narava je čudovita, kaj vse zraste v našem vrtu.... 😊🤣😉

IMG_20250909_190839.jpg

Še dobro, da si narisal oči, ker bi sicer pomislil najprej na kaj drugega 😅

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 22 urami je Scr3am napisal:

Je pa res, da sem to kupoval 2019

Jaz tudi. 😅 18-19

Me zanima kakšna so ta vodila na ponudbi, za tvoja drsna in koliko je to od celotne cene. A so samo zgoraj obešena, maš sanko na tleh, ali stensko vodilo zadaj? Sem tudi sam sprva mislu dat na hodniku ena  drsna ob obok, pa sem si premislil. Pa niti ne zaradi cene, sem pa takrat dobil ponudbo za nekih 900€ z montažo od mizarja. 160x230, pa vem, da so bla vodila draga...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ahhh diski so poceni 😄 Pri meni je inštaliran od 13.8. pa ni blo nič... sem kopiral že večje datoteke in tut čez 60% zasedenosti sem prišel, pa zaenkrat vse ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 13 urami je TBA napisal:

CoD je tko sranje ratal in zadnjega al zadnjih par sploh nisem kupu.

Drugače je SP campaign od zadnje Black Ops prav hud. Tiste Warzone scene so pa tut men dopizdile. Ne špilam prov velik in potem se nekak ne lotevam iger kjer moram ure in ure vežbat, da sem sploh kompetenten 😄 Mi pa ful pašejo kake co-op arkadice alla It takes two ali Sackboy, kaka dirkačina ali pa kaki survival/building špili. Iščem še eno žrtev za Grounded 2 co-op trenutno 😇 Vas je pa kar nekaj letalcev opažam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 1 uro je TBA napisal:

BF6 Beta sem probal

haha mi tudi s frendi, še twitch streame smo gledal, da smo dobl early access 2 dni prej. Sej ni bad, sploh ko bojo poštimal še par malenkosti do oktobra

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.