Tudi meni. Tej Mercedesovi motorji, ki nimajo nič skupnega z Reanaultom, naj bi bili v redu . Tudi udobje je na višjem nivoju kot pri ljudskih vozilih. Pa predvsem manj je cenene plastike noter.
Tele nove bencinske motorje Mercedes delajo na kitajskem in sicer Geely 🙄 Naj bi bili zasnovani v Nemčiji, proizvodnja pa v deželi riža. Meni ni baš neka tolažba napram Renaultovim. Na kratko, žalostno.
Sem, kot mladostnik in me je fotr tolk po hribih gnal na 12-16 urne ture, da se mi je vse skupaj zagravžalo do amena. Lahko še kakšno tako anekdoto povem, kako je to zgledalo.
O fak kolk te štekam! 😄 A si ti tud moral poznat vsako bilko, list in lubje?
Žal je ta kovičen na ventilator in ne morem cele te plastike praknit na novega.
A ni ta plastičen rob, s katerim ga vpneš, prišraufan na luknje od ventilatorja? Je pa verjetno nerodno odšraufat brez, da snameš cel cooler. Sigurno se da premaknit na katerikoli standarden 120x120x25 fan.
A dejansko je reverse fan? Kakorkoli, lahko obrneš navaden 120mm fan kontra, če te vizualno ne moti. Snameš tiste plastične nosilce, ki jih držijo na coolerju, notri ti paše vsak standarden 120mm fan. Lahko kupiš recimo kake Arctic P12, precej spodobni za svoj cvenk.
Jaz sem pa kar klical na BeQuiet in so mi zagotovili, da dam komot (vsaj njihov) split kabel, ker je oh in sploh drugačen 😅 med drugim nekaj o tem, da je na napajalcu priklop 12 in ne 8 pinski. Ne vem pa kako grejo potem žice iz 12 na 2x8 🤔
Kokrkol, sem bolj miren zdaj.
Sem pa malemu dal na 7600X kar dual air tower, pa ima idle 40-44°. Za vodno ni zneslo. Ker je imel budget omejen in ker je izbral tako cheap malo ohišje, da ga nima kam dat. Zgoraj nima opcije, spredaj pa ne znese.
Heh... dokler se konektorji ne topijo... 9070 ima TDP 220W, pa skače (tudi) na 390W. Ni pa to, da bi držala konstantno tak zaug. Sem poskusil še 9070XT, to pa flikne krepko prek 400W. Še mal pa bomo gasilne aparate rabil zraven kompov.
Sem sestavljal PC za enega mladostnika, pa smo dali 9070 notri in 7600X. Teli Ryzen so tut ena zgodba zase s temi 95° izleti 😅 Sem pa kr dobro poštelal PBO nastavitve, praktično ne gre več čez 72° na raznih cinebenchih ipd. 👍
A si ti kaj gledal pri tvojem coolerju razliko med navadnim in Pro 360 Arcticom? A so samo fane dali P12 Pro pri novem? Nikjer nič omenjeno. So pa (lahko) zelooo glasni, glede na 3000RPM zmogljivosti. Kot bi nekdo sesal v sosednji sobi 😄 Dal 4 v kišto in na 20% moči, pa je vrh glave.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani