Jump to content

samSimon

Members
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

samSimon last won the day on March 3 2017

samSimon had the most liked content!

Community Reputation

159 odlično

About samSimon

 • Rank
  Almost Ricer
 • Birthday 07/01/1988

Other informations

 • Car modell
  M6 1.8

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Osrednjeslovenska
 • Interests
  Plezanje, nage babe, pa rock'n'roll

Recent Profile Visitors

928 profile views
 1. Ni napak met rezervnega ključa 😆 sorry... nisem se mogel zadržat 😇
 2. samSimon

  Gume

  Ti maš itak tok navora, da jih boš zlizu prej 😉
 3. Ključavnica pa novi ključi, pa kodiranje na novo? Najbrž ni ugodno. Sej nimam teh izkušenj, ampak a je treba potem tut ključavnice na vratih in kufru menjat? Sklepam. 🤷‍♂️ Upam, da ga najdeš. EDIT: Aja pa sovoznikov predal ma tut ključavnico? Hehe Sem preveril, po številki šasije se da nov ključ naročit.
 4. Ah dej no, pol ti bojo pa slabga dal 😆 Od treh proizvajalcev olja na svetu mora lih Mazda slabga dobit. 😈
 5. Po svoje kar žalostno, da se ti neka znamka zameri zaradi večinske mentalitete uporabnikov le te 🙄 Ampak te razumem
 6. Pa tok napovedujejo ta zadnji pogon pa 6 cilindrov... Jst mam dve teoriji v glavi: -ali je ne bo v evropi -ali bojo zgolj zamenjali ime modela Mogoče bo Rx-6 😄
 7. Olje v ročnih menjalnikih se segreva bistveno manj kot pri avtomatskih, zato so intervali za menjavo lahko tolk večji. Mislim pa, da ni problem dat 30-40€ za tistih par litrov olja, bolj je fora v teh oderuških cenah menjave le tega. Ne vem kako je danes, ampak neke bistvene razlike ne more bit. Mehanik rabi neko čirule čarule mašino, ki ti nardi vakum in potegne tisto olje ven, ne? So pa tovrstni posegi stroškovno še vedno 400-500€ verjetno, to pa potem ni več 30-40€ 😒
 8. Rd bi vidu to črnino od olja menjanega pri 180k. 😏 Mogoče je pa razlika od menjalnika do menjalnika? Kolikor se meni sanja naj bi nekje na 70k menjal.
 9. Ne bo. Bo pa čez leto ali dve že spet mehurjasto.
 10. Ta nov golf je sestavljen iz samga škarta in ostankov, neki na hitr pa pocen skup zmetan, pa dejmo prodajat ''ime''. Ko dvigneš pokrov motorja ugotoviš, da havba in blatniki niti pobarvani niso z notranje strani. Mi je pa že od nekdaj šla na živce ta generičnost VW in Škod... Nobene oblike, duše, nič... Notr vse kvadratno, brez vsake estetike... Zato me Mazda ubistvu tok navdušuje.
 11. V Indiji delajo več avtomobilov, nekatere pod drugo znamko, predvsem zato, ker v Indijo uvozit avto je enormen strošek. Zato je par proizvajalcev avtomobilov postavlo fabrke v Indiji, če je avto tam sestavljen ni določenih taks 😏 Sm pa tut jst slišal za to verzijo, da je GM umaknu Chevrolet iz evrope, ker je bil prevelka konkurenca Oplu. Opel je res da nemški, ampak tm jih vozijo samo Turki 😅
 12. Sami neki car restorerji 😄 Pa kdo bo te podrtije za bajto gledu 🙄🙄 (wtf odgovarjal sem v rubriki ''zanimivi oglasi'', kako se je to zdej kle znajdlo)
 13. Vem hahaha, ampak imaš pa to opcijo ane. Men se zdi super, greš na neko daljšo vožnjo in takrat pač ključ vtakneš not in se nafila. Men se zdi super opcija, tut če jo rabiš enkrat na pol leta.
 14. Zakaj pa ne nardijo tko, da se baterija fila, ko maš ključ vtaknjen? Eni Bmw-ji majo celo dve bateriji v ključu. Fila pa samo eno, drugo moraš vseen menjat. 😒
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.