Mazda se je itak odločila izgubit zveste kupce in iskat neke nove. Prav namensko to počnejo in to je to. Že leta 2019 sem skoraj šel stran pa sem vseeno poskusil še z zadnjo FL izvedbo šestke, ki je bla vseeno toliko prenovljena, da ni izgledal kot še en facelift. Ja ni mi žal, ampak sem moral sprejeti tono nekih kompromisov in stisnjenih zob ampak na koncu sem jih sprejel deloma tudi zato, ker sem jo dobil zelo ugodno in je odtehtala ostale minuse.
Če bi Mazda pripeljala novo 6-ko, mogoče 5 vratmo, mogoče celo s kakšnim turbo motorjem... mogoče... mah dost je pač sanjam.
Kaj mi da Škoda Superb, kar mi trenutno izbira pri modelih novih Mazd ne:
- Liftback limuzina z ogromnimi prtljažnimi vrati. Najbolj uporabna oblika ever.
- Motor, ki omogoča, da se celo malo izživim predno bo treba it na EV-je
- Zgleda antitrendovsko, kar mi je totalno noro dobro
- Dejansko je nadgradnja na to kar trenutno vozim. Ima vse funkcije in še marsikatero dodatno. Nikakor ne bi šel rad na slabše.
- Je velik avto in rad imam avtomobile, ki so nekoliko daljši predvsem zato, da se dajo stvari notri zložit. Pri meni pač odpade cigansko obešanje raznih stvari na zadnjo kljuko, streho in podobno. Bicikel mora it v avto in nikamor drugam... in to brez razstavljanja.
tako je. mene je kot zvestega kupca zgubila že nekaj let nazaj. Prvo , ker imajo v ponudbi samo te nekoristne škatle (beri SUV), neudobne (zame ker je. vse skupaj previsoko in kot da vozim kombi), in s totalno nedinamično vožnjo (kar je pri meni nuja). in drugo z njihovo kvaliteto ki ni niti približno več kar je nekoč bila. Fotr sicer nekaj razmišlja o mazdi ampak ga probam odvrnit in spomnit na probleme moje 6ke dizel. nova 6ka je pa itak kitajc, pa še EV, kar mi sploh ne diši..tako da enga zvestega kupca je zgubila z mano edina mazda ki mi je dejansko še všeč je zadnja takratka 3ka ampak za družino mal premajhna
Eni smo izgleda ze prestari za to kar je napisano v zadnjem stavku ... Zato pa izgleda potem cveti trgovina s tabletkami ...
nevem zakaj se vedno povezuje partye s tabletami..a po drugih festah kjer se spije alkohola na litre na osebo je pa use ok..pa je alkohol velik huj?a droga kot pa marsikatera tabletka pa nism zagovornik ne enga ne druzga ampak ?alit pa me ni treba s takmi.
Sam si od DJ-jev na tak?nih in druga?nih prireditvah ?elim predvsem, da bi se zavedali, da so samo spremljevalni program in ne glavna atrakcija ter temu primerno prilagodili jakost glasbe. Ker, ?e se za mizo lahko "pogovarja?" samo tako, da se dere? na drugega...
PS: lani na pikniku je bilo OK
hja s tem se pa glih ne strinjam stabo..no strinjam se da na takih piknikih in podobnih stvareh ni DJ na prvem mestu kar je razumljivo oz.to sploh zame ni DJ ampak pa? nekdo k musko vrti za spremljavo..kar se pa ostalih dogodkou ti?e oz.kar se pa partyeu ti?e smo pa DJ-i glavne atrakcije ker folk zarad nas pride in mormo poskrbet da ga seka tko da se sploh pogovarjat nemor?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tako je. mene je kot zvestega kupca zgubila že nekaj let nazaj. Prvo , ker imajo v ponudbi samo te nekoristne škatle (beri SUV), neudobne (zame ker je. vse skupaj previsoko in kot da vozim kombi), in s totalno nedinamično vožnjo (kar je pri meni nuja). in drugo z njihovo kvaliteto ki ni niti približno več kar je nekoč bila. Fotr sicer nekaj razmišlja o mazdi ampak ga probam odvrnit in spomnit na probleme moje 6ke dizel. nova 6ka je pa itak kitajc, pa še EV, kar mi sploh ne diši..tako da enga zvestega kupca je zgubila z mano
edina mazda ki mi je dejansko še všeč je zadnja takratka 3ka ampak za družino mal premajhna
Povezava za deljenje
Deli na druge strani