Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano
pred 3 urami je etcho napisal:

Jaz stavim na Ferrari. 😁

Ja, dobro, no, si pa dlakocepski!

Se pravi, kdo bo  ta vikend probral nagrado za najslabšo strategijo takoj za Ferrarijem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Znanec je prebarval svojega BMWja. Od kar ga je prebarval, pešci ne stopijo s pločnika na cesto niti, če se on ustavi pred pešnim prehodom, kaj šele, če se še vozi...

Zajeta slika.PNG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Je bila žena sitna, ker mora peglat. Pa sem se ponudil, da ji v likalnik nalijem destilirano vodo. Sem šel in namesto destilirane vode nalil notri domači šnops.

Po pol ure peglanja je bila tako dobre volje, da je začela prepevat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da je pa tole prespal... Zna bit, da je skadil kaj močnega, kdo bi vedel...

WWW.24UR.COM

Norvežan se je za las rešil, ko je v fjordu tik pred njegovo hišo davi nasedla 135-metrska kontejnerska ladja. Moški je kljub hrupu nesrečo prespal, zbudil ga je šele zaskrbljen sosed. Ladja NCL Salten je iz še...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 11 urami je Jest napisal:

image.png

Mene so pa 18.5. jebali zarad osvetlitve tablice na prikolici... 

@Jest, a ti veš, zakaj je Kabel ubil Ajna?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pravkar so me na zdravniškem pregledu stehtali.

Hja, kaj naj rečem. Človek z zlatim srcem, jeklenimi živci in železno voljo enostavno ne more biti peresno lahek...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

- ... ... ... ... ... Pa tudi davki niso bili kaj dosti nižji.

- ... ... ... ... ...

- ... ... ... ... ... :)

FORBES.N1INFO.SI

Davčna obremenitev za samsko osebo pri prehodu iz brezposelnosti v zaposlenost je bila lani medletno nižja za 3,4 odstotka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Kaj ima pa on za dvomit? Če se ti odločiš, da se popravi, se popravi, on ima samo za naredit, kar se mu naroči...

Vsaj pri nas na kmetih je tako...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Sedita dedek in babica, gledata televizijo in babica nagovori dedka, da gre v klet iskat kaj za srknit, če je mogoče kakšno žganje. Dedek se res odpravi v klet, najde neko zaprašeno steklenico, obriše prah z nalepke in prikaže se napis KONJAK. Dedek odnese gor in z babico štamperle po štamperle spraznita steknenico. Zvečer babico zaščemi med nogami, privije se k dedku in dedek je takoj za akcijo. Pa prvič, pa drugič, pa tretjič, pa ... ... ..., pa sedmič. Babica vsa izmučena in prepotena vpraša dedka:

- "Kaj sva midva to pila?"

Dedek popolnoma obriše prah s steklenice in prebere:

- "Če se konj aktivno ne pari, primešajte 1 dcl tega zdravila v 10 litrov vode in naj popije."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Prikolesari sodelavka pred firmo, pa je slabo postavila kolo in se kolo zvrne po tleh. Jaz komentiram:

- "A je kolo padlo v nezavest?"

Ona pa meni nazaj:

- "Če bi ti bil pol ure med mojimi nogami, bi tudi ti padel v nezavest..."

Nisem nič več komentiral...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Moji prijatelji so želeli postati piloti, zdravniki, advokati, celo astronavti. Edino jaz sem si od nekdaj želel postati alkoholik.

Realno gledano sem edini, ki mu je uspelo uresničiti otroške sanje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.