Skoči na vsebino

Mene na cesti za enkrat po?asni manj ogro?ajo kot pa hitri.

Dobi? pred sbo modela ki stalno vozi 60 km/h, pri omejitvi 90km/h in ga ne prehiti? in vozi? za njim 10 kilometrov ?

Rad bi videl nekoga ki je normalen-varen-izobra?en-spo?it voznik.

Smajlije sem spustu.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne bo? verjel, ampak tako pravi vsak preden postane cestni morilec. Vsak pravi, jaz pritisnem, ker vem kdaj lahko pritisnem, pa kadar sem sam na cesti, pa kadar je dobra cesta itd....pol pa taisti modeli v isti sapi pravjo ; pismo sem prletu na radar, pa me je polcaj ustavu itd...ja zakaj te je polcaj ustavu, ?e pa pravi? da ni blo nikogar na cesti. Kje je bil pa policaj takrat? Aja, vidu ga nisi? Torej? Na cesti nikoli nisi sam.

Tale odstavek pa si mirno lahko za klobuk zataknete g.Lojz, ker ZAENKRAT ?e NISEM imel nobene od na?tetih te?av, zdej al zbiram prave kraje za ?ganje al pa mam sre?o ta skor 4 leta odkar imam izpit, kaj bo ? ?zmeden?

Pa ?e jih jaz nisem videl pol tud oni niso mene al kako ? :ne vem:

Pihal sem pa ?e tolikokrat da ne ?tejem ve?, samo guess what, vedno je bla ?ista 0, ker ?e v lajfu nisem poizkusil akohola, je to prav al tud delam narobe ? ?zmeden?

Lej g.Lojz aka mister perfect, nebom ve? sploh odgovarjal na va?e poste, ker o?itno vsak dan za zajtrk prelistate enciklopedijo, zakon o varnosti cetnega prometa in pravila varne vo?nje in upam da vas ne dobim nikol na cesti, ?e pa ?e pa prosim po omejitvi, pa bo vse fino fajn. :ouje:

Zdej pa akcija, plin je pocen. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bom bil jaz pametnej?i in bom za raziko od tebe probal cerkev in vinjeto presko?it.

Da ne bomo temo samo brezveze smetil, YavarYe X6V6 pa vseeno povej, kaj o zastavljeni temi (saj ni res tako slabo zastavljena) in priznej, kaj ti ob pogledu na tragedijo roji po glavi.

Pamet pusti tle pri miru, mojo al pa svojo.

Priznam vam, g. Lojz lahko smo to da bi se takrat, ?e in ko grem mimo nesre?e, ustavil povzro?itelja "prezra?il" ker drugi vozniki zaradi njega stojijo v koloni in so ?iv?ni in to samo pelje ?e naprej v nasleden kre? in to je za?aran krog.

Na?eloma si krajev in nesre? ne ogledujem, ker imam bolj pametno delo in to je vo?nja naprej, o tem se ?e se ?e razmi?lja potem ko se spokam z avta-mopeda. Preve? razmi?ljanja te pripelje do tega da v?asih ?lovek pomisli da se sploh cesti nebi pribli?al niti pe?, zato enostavno to ?imprej pozabim.

Koliko prekora?ena hitrost je zate divjanje?

Jaz osebno zase lahko mirne du?e re?em, da ga dobro teram, ampak samo ?e so pogoji pravi, cesta prazna, pregledna in da ssem samv avtu, ko pa ujamam kolono se lepo peljem naprej na repu kolone, ?e je seveda hitrost vsaj blizu omejitve, da mi pa psihopat, vozi 60-70 km/h (mimogrede takim re?em premi?ne ovire, ki so v?asih vzrok za kre?) pri omejitvi 90km/h, ga pa sigurno nebom gledal pred sabo, kdo bo ga?

Naselja in drugi nevarni odseki pa so cca 5-8 km/h prekora?eni, sem s tem postal morilec? :ne vem:

A je zdej ok?

?akam pripombe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sploh ne bom presene?en ?e me boste zaradi tega res pospravli s foruma. Sem se pa? zmotu o karakternosti tukaj prisotnih foruma?ev.

Zakaj ? :aaaaa:

Res je tud, da je na tem forumu vsaj 70% bolj brezveznih debat kot je tale. In jaz se vanje ne vtikam. Pustim da u?ivate v nakladanju in svoji brezveznosti ter nesmiselnosti. Komot to lahko naredi? tud ti, ?e ti je moja tema brezvezna.

Kolk je brezevezni in kolk je uporabnih , mislim da ne bo dolo?il nih?e, sploh pa ne nekdo ki spremlja zadevo cca 0,5 leta ali manj. ?e te motijo brezvezne pol sam pozna? re?itev, ignororaj jih pa bo mir in bodo zate ostale 100% pomembne, tako kot delam jaz. :ne vem:

Cerkev si ?e v vsaki temi sam privlekel in smo se pa? razjasnili da nam do cerkve ni in ti ni prav, lje 100 ljudi 100 ?udi, 100 ?ena 200 sisa. :danzoman:

Vinjeta pa pa? tebe "?uli" vsak ima svoje stvari ki jih ne mara (js makarnov in ?pagetov), kam pa pridemo ?e bi vsem bla v?e? ista stvar, isto mesto, iste feltne, iste NALEPKE, isti avto,.... ? ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

YavarYe X6V6 kolk si ti pravzaprav star?

G Lojz imate sre?o da nisem ?enska(?eprav sem pitchka po srcu), druga?e nebi bilo lepo.

V kratkem bom dopolnil 22(upam :blush: ), je to greh ? ?zmeden?

Ostalega NEBOM komentiral, ker je tako al tako brezveze, samo ?e ve? ?undra bo, pa ?e ?ISTO off topic

smo-ste.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lej g. Lojz pi?ite kakor ho?ete, govorite kakor ho?ete, hodite k ma?i in dajajte ? kamor ho?ete, ?e ?e morate vsako stvar tako obrnit in ko vam nekdo kontro napi?e bit pameten in pisat da sem admin ni podobna jajca, pol si ?imprej najte drug forum in tam pametujte.

Zdej pa del ki ga ne boste prebral.

Nisem najpametnej?i samo vsak ima pravico do svojega mnenja(vi in tudi jaz), in ko ga kdorkoli napi?e, VI g. lojz takoj napadete in ga ...., pol smo pa vsi neumni in VI g. Lojz ste pa za :rispekt::rispekt:

?e me ne prenesete pol pa? ne berite in nereplicirajte na moje poste, js(in verjetno ?e kdo) bomo to popolnoma brez najmanj?ih te?ev prenesli.

g. Lojza za admina !

ps. ?e smo na cesti tako ogro?eno pol bolj?e da smo doma in se okrog furamo s konji in vozovi, baje je bolj varno. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdor koli ubije ali pa pohabi nekoga in ?e ma vest se bo sekiral glede tega do konca ?ivljenja.

?e si pa gore?e veren gre? pa lahko sam v cerkev, kjer ti "nalo?ijo" 5 o?e na?ov in 10 zdravih marij pa si opran vseh grehov. ?e mal duhovniku stisne? kakih par 100? pa si ready za posmrtno ?ivljenje v nebesih in ?ist kot dezinfekcijski rob?ki.

Hja, ateisti smo si pa sami krivi, ker se moramo brez pomo?i vzvi?enega sami spopadati s svojo vestjo. :unsure:

Tud brez tega gre kot.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

na konc zmagajo evri ne kdo je kriv pa kdo ni :D

To?no tako , jebe se pravnikom za pravico va?no da ??? de?ujejo v njihove ?epe.

Banda pohlepna, ?e se jim gre ?e za dnar pol se jim gre pa ?e za to , da so v vseh cajtngih in po vseh televizijah, a jim je-bo kdaj dost, jih lahko ustavi ?e kaj razen kak hitrolete? okrogel del?ek z za?iljeno konico ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar se vrnil s Kor?ule. Jedel dagnje in 'prstace' na buzaro, ?kampe in kozice na buzaro, ?krpeno, brancina, orado, ?arga in 'batoglavca' na gradele ter jaretino, janjetino, teletino in svinjetino izpod peke :rispekt:

Kolk kil si navrgu ? ?zmeden??zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj po 10. zve?er smo s klopkotom videli ferrarija na avtoprikolici, ki jo je vlekel kombi, to je bilo na biv?i cestninski pri kr?kem.

Pomoje je crknu. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Yavarye...hehe, ja tole je pa bencinar a ne, kot da bi bencin ?ez okno zlival. Avto je za pritisniti samo glede na razmere pri nas mora? res fajn fajn fajn gledat da te kdo ne naba?e oz. ti njega. To si s svojo mazdico ti??al?

Zaenkrat je ?e, kaj bo pa ?ez 24 ur pa ....

Svojo ja, kaj naj si avto sposodim in ga pol teram, ?e? saj ni moj, to NI moj stil. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Si preprican da je dala samo 500?.... sramezljiv

Drugace pa smo mi ena mala oaza, nizozemec v campu je skoraj kap dozivel, ko sem mu rekel da je moja CX-7 bila 29.000?, njegova bela 4 parcele naprej na Nizozemskem je bila 52.000?!!!!

Avta sta samo v barvi razlicna.....

mi2 sva druga?e pora?unala. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Ajvar se bo pa ?vercu o?itno spet....

Js bom delal teste in nadzoroval delovanje motorja, z mojimi aparaturcami, itaq bo pa treba enga da bo nakladou. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Potrebujemo pa se neutralnega sodnika.... :policaj:

Mene, Mene,.... :aaaaa:

Pa ?e DH prklopmo pa da vidmo kolk kaj la?e. <_<

PS: Vpra?amo ?e UMMIT-a ?e gre poleg da imamo pol primerjavo ? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem ?e je lih za pohvalit ampak pred kratkim sem postavil svoj osebni rekord v hitrostni vo?nji :) ....255 km/h ga je letelo proti Se?ani (seveda je bila cesta dokaj prazna)....poraba pa cca. 12 litrov, seveda diesel power in avto kot se ?ika. Kaj ?em re?t, jah u?itek a ne, bi blo treba res MPS-ko nabavit pa k?no dirkali??e bi moral narest :hohoho::hohoho:

Js mam max po navigaciji in DH 258 km/h in poraba 23-25 litrov. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ma dej kake babe.. sam privesek.. ?enska je ko kondom ki je ve? v denarnici ko na tvojem... (cenzura) :D

Sam prtisk pa sprosti. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jures a misli? tkole ko sm mel filozofijo ko sm jo bil pra?an? :hohoho::bravo::harhar:

Pa za babam pejd mal. :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes je o?itno en izmed 'onih dni'...policaj me ustavi v Medvodah, ?eprav ga je ?L pregovarjal da nisva ?la prehitro, pa da mava lu?ke pri?gane in da je pripet me je nateral po nove tablce, res da so ble stare zlizane, ampak ?e res drugega ni na?el se mu ni glih to treba jebat s tem....

A si ti kolega z ?lendrom ? ?zmeden??zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ja noooo, tako me pa spet ne boli koleno, da bi me morale 4 pohotne kobile dvigovat!

No ja....al pa me..... Si me spomnu zdaj, da me tud tadrugo koleno boli....pa rosfrejast umetni kolk me tud trga kadar je tako ?udno vreme....

je hudi? to.... v cerkvi med kamnitimi zidovi ?lovk lahko revmo fa?e...ampak se spla?a...

Glede na to kolk cerkev pokasira ?ez leto neobdav?enega, bi se lahko vi prito?il da vam naka?ejo nekaj ??? da si boste privo??il kako masa?o, toplice, ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V kak?nem avtu smo bolj varni?
Napisano

@YavarYe M6L6: :P Bemti sunce tole je pa bil kre?. Ampak Nascar je itak razred zase, sploh kar se varnosti ti?e. Pri normalnih (F1, MotoGP..) kro?nih dirkah imajo izletne cone itd tu je pa samo zid pa gu?va dirka?ev, ki se zna ponavadi voziti samo v eno smer in en ovinek. :P

Pa ?lovek dobro poglej posnetek, model ni zletel iz ovinka ven ampak noter, kje imajo ozletne cone v ovinku na noter ? ?zmeden?

Druga?e pa se je res razkantal, ni ?udno da je ?el v ve?na lovi??a. R.I.P.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

aja zakaj so pa spremenili tablice sploh?? kje je fora

Fora je v tem da bo nekdo spet pokasiral fuka in pol ? in bo vesel. :angry2: Banda !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.