Skoči na vsebino

SeekK

Člani
  • Sporočil

    285
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Informacija o profilu

  • Spol
    Ne povem
  • Lokacija
    Litija

Dodatne informacije

  • Moj avto
    6, G194 AT Revolution
  • € Donator:2024

Nedavni obiski profila

1.066 ogledov profila

Dosežki uporabnika SeekK

  1. SeekK

    Chat is back ...

    Zakaj misliš da ga niso? Sej je bil že cel dogodek dost PR fiasko, kaj ima kdorkoli od tega da se enega otroka po medijih vleče zdej... Mogoče pa je kdo tako sposoben, da ne razkrivajo po dolgem in počez moči svoje tehnologije, glede random groženj na spletu...da se pusti lažna varnost raznoraznim osebkom? Razmišljam..
  2. SeekK

    Mazda ceniki, najdi cenik

    Tele cene s financiranjem tudi meni potegnejo živc...je pa to ratala stalna praksa..
  3. SeekK

    Mazda CX-30

    AH Kržišnik vedno opere. Nisem pa vedel da je to od Mazde navodilo, sem mislil da je njihova dobra volja..
  4. SeekK

    Gume

    Tudi jaz, zelo zadovoljen. Mal druga dimenzija sicer od Alexovih, GOODYEAR 225/45R19 96W EAGLE F1 ASYMMETRIC 6 FP. Dal sem 175 po komadu. edit: vidim da je ta Alexova dimenzija cca 20 eur cenejša vsepovsod...zanimivo, pa oboje 19k..
  5. V situaciji kjer propade država in z njo državne obveznice, sigurno vložen denar ne bo naša največja težava..
  6. A ne bo slo to s police od babice, ce prav razumem je priznala vse? Torej njegova zavarovalnica nima veze s tem..
  7. Ja ze la molisana ima precej vec okusa kot te nase klasicne...ko gres na njih cutis da je boljse, ko gres nazaj ti pa ratajo precej prazne ostale in jih precej tezje jes...la molisano dobis tudi pri nas v vecjih trgovinah..
  8. SeekK

    Chat is back ...

    https://www.mojekocke.si/igraca/lego/mini-figure/infromacije/14083 tukaj lahko celo serijo kupiš...samo jih računa 4,5 namesto 4
  9. SeekK

    Ambientalna osvetlitev

    imaš tudi kot dodatno opremo, pod notranjo dekoracijo: https://www.mazda.si/konfigurirajte-svojo-mazdo/MAZDA CX-5/5WGN/ mam par teh stvari na moji 6ici, ki je tudi to imela opcijsko, pa nevem če znam čist povedat katere je že vgradil prvi lastnik..to pri nogah je, pa ta ko pod vrati sveti ko odpreš, sam ni emblema...na pragovih so zaščite, sam se ne svetijo..
  10. SeekK

    Chat is back ...

    Jst ti odkupim tega pastirja s kozo, barbarko ali "netopirja" z dvojno sekiro. Če imaš katerega od teh dvojnega
  11. to je bolj za tiste, ki jim denar tako ali tako leži in ne dobivajo za to nič. bolje 3% kot nič.
  12. SeekK

    Novi avto

    Ja sam nič kar si ti naštel niso krajše mestne relacije. Hočem povedat da za porabo pri tem avtu krajšne mestne niso idealne. Sej za nobenega niso konec koncev, sam pač je to večji avto z mašino, ki ima večjo prostornino. Se osebno s porabo ne obremenjujem preveč, vem kaj sem kupil in zakaj. heh me je Bini ravno prehitel.
  13. SeekK

    Novi avto

    Avto je hud se strinjam, imam podobnega. Samo 6.9 na "Večinoma vozim mestne relacije krajše.." pa ne bo videl, tolko moramo biti realni.
  14. SeekK

    Novinarske manipulacije

    Nepopularno mnenje na tem forumu, samo mene so dizli od nekdaj motili, morda imam občutljiv dihalni sistem nevem...mi je pozitivno da se umikajo iz osebnih vozil. In potem ko so jih začeli čistit na razne načine, se pa samo bere o eko nesnagi in nevem kaj, folk to stran reže itd. Morda EV ni rešitev, sam vzdrževati stanje, ki je bilo 15-20 let nazaj pa tudi ni...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.