Je pa max fasal 3 mesta kazni, medtem ko je hamilton dobil samo 10sec ko je maxa torpedira v zid,.. tle se je spet lepo pokazalo kako FIA forcira hamiltona in rušenje rekordov
Je pa Marc izjavil na intervijevun da se boji da ne bo nikoli več tisti tastart Marquez,.. bomo več videli naslednjo sezono. Ta je za njega izgubljena.
Ej točno , točno to. Ok,imamo neko bolezen in nihče noče zboleti. Imamo neko rešitev in naj jo uporabi kdor jo želi.
In namesto da bi komunikacija z ljudmi temeljila na izobraževanju se raje ustrahuje. Seveda... Vemo kaj se da delati s prestrašenimi ljudmi.
Tako zgodbico so napletli iz tega, a kaj ko je stvar čisto preprosta.
Jaz sem že leto in pol nazaj napisal svojo željo glede življenja v času covida in to je , da ostanemo s familijo zdravi in da se ne sekiramo. Glede na to da ravnokar v dvoje pijem kavo na balkonu in glede na to da sta starša nekje daleč stran z avtodomom,je moja želja uslišana.
Pa ne da nimam zelo izdelanega mnenja o vsem skupaj, ampak... Se mi preprosto ne da pisati/razmišljati o tem . Vem... Če bi vsi tako razmišljali , bi še zmeraj jedli z leseno žlico
je pa žalostno videti,koliko ljudem se dan vrti samo okoli virusa...
Zjutraj srat pa na telefon brat o virusu 😛 jst po pravici nevem kaj se sploh trenutno dogaja razen da slišim o porastu okužb
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja podobno kot v moto gp, kjer pridejo mladci v kraljevi razred pa že krojijo sam vrh,.. pravjo da neke razlike ni med švoh razredom pa motogp 🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani