Ok, ker mi ni bilo jasno a na?i servisi sploh poznajo to zadevo, se se danes odpravil na moj servis vpra?at, ?e so imeli kak?en taki primer...
Sem si sprintal vse dokaze od Alex-sa, s tega foruma, pa da vidimo znanje....
Ko sem se pozanimal, ?e je kak?na ?estica zaribala, je bil odgovor negativen,pa sem ga vpra?al, ?e kdaj pogledajo filter oljne ?rpalke na rednih servisih,pa je bil odgovor zopet: " Ne ,ker ?e ho?e? odmontirat karter mora? razdret cel motor in menjalik, ker sta dva vijaka skrita ....
Da pa se podlo?ka tako izrabi, bi pa mogu bit voznik en velik trot, da tega ne bi opazil, ker bi pritisk uhajal pod haubo in bi slepec vidu...
To pa je mo?no, ?e ne menja? olja na 20.000km( rekord je bil tip, ker ni menjal ni? 54.000km) ali pa da uporablja? neko olje a la Leklerc, za majhen dnar.... pa vseeno bi mogu opazit, da neki ni v redu...
Sicer pa ima pri tem mehaniku rekord ?estica 136KM, ki ima sedaj ?ez 400.000 km,pa nobenih problemov,samo ni iz Italije, pa redno servisirana....tolko mehanik
Kater servis je to bil, da ja treba razdret cel motor in menjalnik dol od?raufat, ?e se na sliko jasno vidi menjalnik, ki je nedotaknjen in ?e vedno privit na motor ?
Keri idijoti.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
zelena se je pr?gala pa noben nikamor vsaj 4-5s in jz na pas za levo zavijanje z motorjem in obvozim kolono in grem naravnost... policaj pa mal naprej za grmom na bus postaji..
Tvoja napaka, bil si prepo?asen, ?e bi bil hitrej?i policaj ne bi utegnil do ?asa prit do ceste.
Danes sem bil pri?a ?ivega vpogleda na stanje suckerja preden gre k Mo?niku, torej me lahko uporabi? na sodi??u....
Jamranje:
Xedoska ne potrebuje bencinske ?rpalke ampak je dotore Yavarye dipl.xed.v6 v 60,5 sekunde ugotovil da se je razrahljal zobat jermen in bo trebaq menjat sponar in jermen.
Plus:
Strosek ni velik - z menjavo v cetrtek po moje ne ve? kot 150?, in masina je b.p., pa se vedno jo imam rad. V bistvu pucam grehe 1. lastnika....
Kaj moram V6 imam v krvi, prav tako skoraj vse njegove napake, ki jih je sicer zelo malo.
Pa lahko s to fensi skatlico kej delas? Diplomo mogoce?
La?je ti povem kaj ne morem, vse lahko, priklopim svoj lcd tv in imam odli?en monitor, nekateri bodo ?e vedeli zakaj.
Vedno na njemu rolam muziko, na zabavah, ?e te zanima bo v nedeljo v poljanah ?egen motorjev, prlet pa bo? videl akcijo v gostilni na vidmu, kjer bo moj zelenc taglavn.
Jaz sem svoje ?ase "krmaril" japonske CNC stroje znamke Mazak.So bili res hudi-nikoli ampak res nikoli se niso pokvarili.Kupljeni so bili specialno za obdelavo magnezija za BMW kose in Mercedes kose.
Kje so tisti ?asi...
Mojster obdelava odlitkov - serje NISO na?e podro?je, mi izdelujemo samo unikate, tako da naredimo max 4 enake kose ki gredo potem v eno orodje. Tukaj se ne moreva niti slu?ajno primerjat ne stroji in ne postopki.
Sicer smo pa OFF TOPIC.
@Yavar: ko za?ne pokat je ?ele zabavno oz. ponavadi po?i samo 1x ali 2x te pa ?e vse sveti na displayu pa utripa pa piska
U bistvu niti ne, samo prav potihem se naprej vozi (itaq ?e ni zezkarja) in laufa program, ?e pa res USEKA pol pa samo rde?a lu?ka na displeju "error in x, y ali z axe" + bren?a? in vse po?aka.
Bog ne daj de se kdaj orn zabijem-o, pol bo pa res ?tala, ker ima "?pindel" kerami?ne le?aje in vsi veste kaj se zgodi ?e po keramiki usekamo z kladivom.
Aja muzika je ?e kar naprej in bo ?e nadaljnih cca 29 ur, ?e nau olja zmanjkalo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ker saker 1. je bil MX3, 2. Xedos, 3. M6GT.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani