Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 32 minutami je Bini napisal:

Ne morem si zamislit @Boss-a v škodilaku.... 🤔 🥴🙃 🫣 

Jaz pa ja. Samo,da ne bo karavan.😉 Bo pa to korak nazaj,kar se tiče športnosti same vožnje in oblike.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Vem, čisto nasprotje kar mam zdajle. Ampak a veš kako pravijo, samo enkrat živiš pa mogoče je ravno zdaj čas, da kupim nekaj kar ni najbolj racionalno, zna pa mal neke druge neracionalne čute pobožat. Mogoče si pa zaslužim, da pa enkrat grem na ta teren neracionalnosti pa se imam fino. 😜

Hm, ampak obstajajo tudi drugi, bolj neracionalni motorji,pa veliko bolj zabavni za vozit. Ta je bolj "ljudski" motor. Nič posebnega 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Žal to ne gre... tolk je še neke opreme posebej za dodat, da ni šanse takega dobit iz zaloge. Potem pa strašijo z belimi pa črnimi barvami pa 90% jih je karavanov. To ni Mazda, ker točno z imenom opreme veš kaj kupuješ. 

Pri Škodi maš pa opremi Laurent/Clement al pa SportLine, ki naj bi bila top pa je treba vsaj še za 3-4k€ opreme dodat. Recimo vsaj toliko, da imam vsaj enako kot že imam zdajle. 

Primer kar že imam na Mazdi pa moram tu kot dodatno naročat:

Posebej moraš dodat gretje volana in zicov, ki vključuje še gretje sprednje šipe.

Posebej moraš naročit 360° kamero, a dobiš še nekaj bombončkov zraven, kot je samodejno parkiranje pa da ti avto sam spelje iz ozkih parkirnih boksov.

HUD in navigacija je tudi posebej za naročit .. zraven pa dobiš še WLAN pa WEB radio pa še nekaj neumnosti.

Če govorimo tu o 2.0 tsi motorju, ne verjamem, da boš ne vem kako zadovoljen. Vozil sem ga v novem A4, resda 4x4, a poraba ni za prehvalit. Z lahkoto preko 8litrov, če ga malo teraš pa bližje 9 litrom. Tudi na velik navor pozabi. Ja, gre lepo, a pije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 14 minutami je Bini napisal:

Bogi fotr.... 😁 🫣 😉 

Bogi fotr.... 😁 🫣 😉 

Zakaj dvakrat bogi fotr?🧐

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Boss napisal:

Hmmm, da prodajajo dodatke posebej pa res ne moremo bit potrošniki krivi. Mazda lepo da štiri vrste opreme in je načeloma to to. Pri VAGinah moraš pa vse lepe in uporabne stvari dodatno naročit pa kljub temu, da tako ali tako že kupiš najvišji nivo opreme. To si nismo potrošniki zmislili ampak prodajne VAGine, da lahko dodatno lupijo. 

Drugače pa ja, ne rabiš met za vsako kombinacijo svoj testni avto. Ampak vsaj za motor pa je to pač obvezno. Ne govorimo o 50€, ampak o 50.000€, ki verjetno večini baš ne pade kr tko iz žepa. :nevem:

Kam smo prišli,da je neka škoda , ki je bila še ne dolgo nazaj low budget znamka, sedaj ,brez top opreme, zahteva za superba 50000€. 😬

Mazda cx60 je avion proti temu.

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Jaz bi tudi rad,da bi bil kdo od kandidatov bolj levo usmerjen, pa da ne bi kradel kot sraka in bil zapohan cele dneve. Aja, ga ni takega. Ja nič ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 4 urami je Agerg napisal:

Narobe. Ne zasitiš se tistega, v čemur vidiš smisel. Vse ostalo je na dolgi rok odnehanje ali pregorelost...

Po moje se športa ne moreš nasititi. 

Razen,če ti zdravje ne dopušča več.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 31 minutami je etcho napisal:

Droga Izola ...

Vedno, ko grem mimo te pražarne z kolesom, omamno diši po sveže praženi kavi. V bistvu Barcaffe mešanica kave sploh ni slaba.👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Meni pa je..... 🤣 🙃 😂 😉 

Meni tudi. Dobro narejen AI.👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 37 minutami je Boss napisal:

V mladosti sem veliko presmučal, zdaj pa res ne več. Imam občutek, da sem se takrat malo zasitil.

Zanimivo. Jaz pa se nobenega športa ne zasitim. Pri smučanju mi je super to ,da greš v gore , da si lepo napolniš baterije. In pa to, da se res dobro razgibaš. Je pa res,da smo v zadnjem času malce upočasnili stvar in dolžino presmučanih kilometrov. Če bo vse z rehabilitacijo kot mora bit, grem že čez kaka dva tedna s kolegi na eno "rahlo"smučanje . Najbrž bo za začetek samo dopoldanska karta. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 5 minutami je Boss napisal:

In sem 100x bolj zadovoljen, da raje pogledaš lepe dekline in da ti nisem nič preveč interesanten, kaj šele lepši. 

Aja, mam pa zimske feltne zato bistveno lepše. 😜

Kolikor mi je poznano,ti Boss ne smučaš. Ali pač?🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes je bil res krasen, sončen dan, zato sva z Etcho-jem izkoristila dan za en malo bolj "zahteven" (v velikih narekovajih😄) giro z malo več višinci. 

Moram počasi stopnjevati težavnost.

Še vedno v klance pomaga trail in turbo način a vedno manj. 

IMG_20260217_143603.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 14 minutami je skritikrt napisal:

Vsi trije bi se lahko malo "pogledali v ogledalo"...

Pa ni mišljeno žaljivo.

...in bi lahko malo tudi pogledali okoli...a očitno vidite samo tisto,kar vam paše-tipično levičarska dvojna morala.

2-bolje-levi-kot-hijene.jpg

Dobro si vse zgornje tri zadel😃👍

To so napisali "njihovi". Zato ni žaljivo.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Jaz tudi.

pred 4 urami je Janez007 napisal:

Demokracija kot jo poznamo se je kar izrodila, ampak trenutno menda ni nič boljšega. To, da lahko vsak, tudi norec voli, je skregano z zdravo pametjo. Še huje pa je, da lahko norec kandidira.

Res je. Sedaj se bodo prešteli anticepilci v resnici in tistemu obsojenemu pajacu. Upam samo,da ne bodo svojim volilcem predpisali obvezno nošnjo kap iz alu folije. 😄😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 30 minutami je Jest napisal:

Kaj konkretno smatraš kot blatenje nasprotnika? Moje mnenje je ravno nasprotno... da je opozicija bolj kandidat za to...

Volilci bodo imeli  zadnjo besedo. Oni ne lažejo.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 40 minutami je Boss napisal:

SDS dreza pol so pa čist užaljeni, ko se nekdo na enak način dela pa norca iz njih.

Sam je pa res, da tole predvolilno oglaševanje z blatenjem nasprotnika in zaničevanjem se navadno dogaja takrat, ko taki ne znajo ponuditi karkoli boljšega in namesto za blatenje naj naredijo plakate, kjer bodo povedali točno kaj bodo uredili, da bo za Slovenijo boljše in obenem vzdržno. Potem je pa na volilcih, a je to njim blizu al se bodo oddaljili od njih. No navadno se pa tuki pri SDS-ju ustavijo, ker če to naredijo po njihovih idejah, adijo zmaga na volitvah in se raje oprimejo poniglavega in pritlehnega blatenja nasprotnikov. Ja pri določenih volilcih to pač pali in praktično 30 let gledamo enak recept, ki je všečen tam nekje 20% folka.

Samo pri blatenju nasprotnika je pa trenutna oblast vodilna. Tej bi pa dobili zlato medaljo,če bi bile v tej panogi olimpijske igre.  Nobena vlada ni tako poglobila razdora med ljudmi  kot tej trenutni pajaci. Saj bodo nagrajeni na volitvah.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Ampak tale pa je svojevrstven manipulator, ki niti enkrat ne da odgovora na vprašanja in hoče biti zgolj všečen. Človek, ki ne zna konsistentno odgovarjat na podobna vprašanja je pač preVirant 2.0

To so pač pravi politiki. Fake so pa taki,ki na vsako vprašanje odgovorijo z lažjo. Živi primer je golobnjak. Pri njemu sveti vse rdeče, tolikokrat se zlaže v vsakem intervjuju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.