Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 11 urami je Z M A J napisal:

Ravnokar smo se z družbo zmenili za ogled sobotne etape GIRO D"ITALIA, ko gremo v BRDA z avtodomom :)

Ne pozabite se prijavit lokalnim oblastem. Brda so pod @dpiculovo jurisdikcijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Sem tudi jaz tako mislil in menjal našo Mazdo 5 za FucksWagna. Zdaj ne bi tako naredil in bi jo popravil, pa čeprav je bil pri nas ocenjen strošek večji (lamela sklopke, pregled injektorjev, DPF, zobati jermen, zadnji diski zavor). Sicer je bila nekaj mlajša, je imela pa pregon... ... ... se pravi prevoženih 360.000 km.

Težava je samo v tem, da imaš zdaj presneto malo časa. Če bi ti ratalo kako ga prepričat, da ti potrdi pa da boš vse skupaj "spravil k pameti", bi bilo lažje. Zakaj?

Dobro, most košta kolikor košta, tu nimaš kaj. Mislim pa, da ni 800€...

Amortizerje se da obnovit - 200€ za vse štiri. Obnovi v nekaj urah, na vrsto čakaš vsaj en teden...

Tudi zglob vilice se da obnoviti, ne vem pa, kakšna je cena in koliko časa čakaš.

Optična nastavitev podvozja je 40€. V eni uri je fertik, tudi tu čakaš kakšen teden, da prideš na vrsto - razen pri kakšnem šalabajzerju, kjer si takoj na vrsti, je pa vprašanje, kakšen bo končni rezultat...

Svetilnost žarometov se mogoče reši s poliranjem in menjavo žarnic, usmerjenost žarometov se pa da nastavit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

FANTJE, NUJNO RABIM POMOČ!

Žena me sprašuje, kje sem sinoči sprehajal psa, ker se nekam čudno obnaša. Ima kdo kakšno idejo, kaj naj ji rečem?

Zajeta slika.PNG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je GoB napisal:

... ... ... ... ...aj (ali so res neumni ali se delajo neumne)?🤥

Malo si pomešal. V resnici nas delajo neumne. In odlično jim uspeva, ker so res pravi strokovnjaki v tem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Krištodio, ga učas usekam mem, pa sam pomagu bi rd...

Ki čm, kmet an s hribu doma...

Imamo nekega južnjaka tu v službi, pa je dobil prvega otroka - hčerko.

Tri dni že pije od žalosti, ker "prvi mora biti sine, prvorođenac"...

Se mi je zasmilil možakar, sedem tja poleg njega in rečem:

- "Ma, daj, Enis, mogoče pa otrok sploh ni tvoj..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Kaj je "ženska pamet? 

Obleče se za 500€, sleče se za 100€.

Kaj je "moška pamet"?

Ne dojame, da ga to v vsakem primeru košta 600€...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sicer staro, ampak tudi mi v Mestni občini Nova Gorica smo malo za cajtom, pa se pogliha...

TRMA.SI

Naš strokovnjak za jezike je strokovno ocenil zadevo: "GRE ZA EVROPSKO PRIZNAN IN IZJEMEN PRIMER MULTIKULTURALNOSTI. IZREDNO PRONICLJIV ANALIZIK NAŠE STVARNOSTI (PO NEURADNIH...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal:

Boss, glej kakšno dinamično življenje imaš. Kardiovaskularni sistem v polnem obratovanju, srečnež.

Tudi jaz bi rad na vikendu odmaševal kanalizacijo, ampak ko ga nimam.

Sicr sm kmet an s hribu doma, pa kšno reč mrbit ne zastopm lih tanartabl, ma če se da ki pomagat, sm prec za!

Če prav razumem, nimaš zamašene kanalaizacije? Organiziraj Mazdim piknik, pa pridemo in ti jo zamašimo, sploh ni problema...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Kera navigacija pa je tolk "brihtna", da te pošilja v smeri neba? :nevem:

Tista v službenem Meganu.

Pa tudi tista v službeni Kiji.

Dobro, če je Megan že v letih, prav. Ampak KIA bo pa letos poleti dopolnila tri leta...

In mislim, da tudi tista na mobitelu, moram preverit...

Sicer pa mislim, da tudi tvoja. Ko jo zaženeš in preden boš speljal, te pošlje po straneh neba. Šele kasneje ti začne razlagat levo-desno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.