Kon?ni rezultat pa je naslednji: Prinesem novo roko, naletim na enega mojstra, ki je o?itno res vedel kako in kaj s podvozjem. Ker je bil sum in pa? dogovorjeno zamenja sprednjo levo roko, pregleda staro in ugotovi, da z njo ni ni? narobe, da ni bila ni? udarjena, skratka... Zmontira zadevo in naredi optiko... Tako kot je predvideval, so meritve pokazale popolnoma isto situacijo... Botom line: Nastavi prednji most in glej ga zlomka, zadeva je ravna v nulo .
Torej dragi moji, ?e se vam na 6ki kdaj pojavi taka zadeva kot se je meni, najprej preglejte nastavitev mosta, ker se pri 6ki lahko nastavlja (in o?itno na nek na?in tudi raz?tela), ?ele potem se podajte v druge stro?ke. ?e bo kdo rabil sprednjo levo spodnjo roko pa jo lahko dobi pri meni Sem pa vseeno vesel, da je zadeva porihtana in da je bilo ugotovljeno, da ni bilo ni? udarjeno
Jeba na to pa nisem pomislil, ker se ?e vedo old skul, avti z mostom mi niso najbolj doma?i, bom pa na?tudiral.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
V bistvu jo je na izi za?ela cela noga bolet, pol se je bole?ina "selila" od stagna do stopala in nazaj.
Nikamor ni sko?ila, padla, al pa da bi se sploh kakorkoli udarila.
V?eraj je ?la na magnetno, in do sedaj ji ?e niso ni? povedali, kaj bodo nardil, ima pa neke izrastke (hernijja al nekaj podobnega se imenuje :ne vem: )na 4 vretencih od tega na enem ve?jega, ki ji pritiska na ?ivce.
V glavnem faza ?akanja, samo mora bit nekaj, ker na magnetno je pri?la v cca 1,5 dneva, druga?e pa te tenstajo cel teden.
Je pa res da so njenega mlaj?ega brata letos v treh dneh 2X operirali, fotra ?e 2X operirali, mamo 1X, to imajo zgleda v familiji :ne vem: .
Querty, model alji jih pomanj?a? in da? gor neko normalno dimenzijo al pa ...
Pa kaj ?e je slikano s cca 8 milijoni pik, za forum je ql ?e je tud slikano samo z 2 milijoni pik, res pa ni fancy.
Druga? tud tiste, kis so na shrani.si, jih komaj pogledam, pa ?eprav imam 24" monitor ne gre cela gor in jo potem furam gor in dol , ?irina pa ?e nekak gre.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ima pa neko finto neko hardvare reserve in si lepo prilasti 512 Mb rama.
Poleg pa testiram ?e Gibyte-Nvidia GTX 285(1Gb DDR3), Core 2 duo 2X 3.0(E8400), 4 Gb rama in 700W napajalnik Tagan komentar verjetno ni potreben.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani