Ma nekaj bezveze za 6 eur. Sem hotel met za posodabljanje sat. sprejemnika. Pa zdaj itak ne dela
Pismo sredi noci, ne morm spat, grlo boli, nos poln, mljuh...
Znana te?ava USB2RS232 adapterjev, jih bo? moral kar nekaj sprobat pa ?e potem nebo delal na vse, mi imamo 5 razli?nih in vsak je za drugo zadevo, jaz na enega furam rezalnik in pa PowerComander, pa ni varijante da dela ?e kaj drugega. Za SAT recieverje posodabljat pa je edina 100% varijanta PC s Com portom, nismo ?e najdl takega ki bi to delal, pa jih sprogramiram-o cca 50-80 na mesec.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
bemumilomater, dobu USB2RS232 adapter, hotu oddat oceno na E-bayu, da bi dobil svojo 9 zvezdico, in glej ga qrca, prodajalca ni ve? na e-bayu ode meni moja 9. zvezdica
100 mater... pa prodajalec je bil 100% ocenjen pa hitro sem dobu po?to, itd...
Kterga si pa ubodu ?
Nebo povsem dr?alo, ker jaz imam na ?katli gor barvne varijente natiskane in so lahko je cel bel, cel ?rn, ali pa okoli zelen notri bel, ali pa zunaj vijoli?ast noter pa bel.
Vasj jaz imam tako ?katlo. :ne vem:
A si to pr nas kupu, al od zuni? Kolikor sem vdel jih majo v Slo sam v Celju.
Aja pa ?e ceno zaupi... cena pr nas je kr mal visoka 450?.
Kupu pr nas, 16Gb -Linux izvedbe ni mo?no dobit druga?ne barve kot roza, , pa na koncu tud tega nisem dobil.
Pa ta dva ki jih imam doma sta prva 2 901 v slo, sicer jih imajo vsi po cenikih, dobavlja pa ga NIH?E, vrjemi po 3 mesecih so mi ga edino v teal-u zrihtal. Ceno si pa napisal pravo.
Spotoma sem ?e stestiral, ?e se kazalec za hitrost "nsloni" na gumb kjer resetiramo dnevni ?tevec in povem vam SE in to takrat ko je ?e rezerve. ?koda ker loggerja nisem imel zalaufanega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Model vse najbolj?e in saj ve? ?eas si ?eli? najve? in ?esa njmanj. :mi pijemoo:
ps. Kdaj gremo smu?at, zdej je na starem vrhu full placa za smu?at ?
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani