Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano

To bo fajn za začet pogovor

Danes sem pa Tomislava 😂

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
6 hours ago, FuManchu said:

Jutro. Dve kavi brez pct-ja že popiti:bravo:

Jst šetam okoli hočem da me kdo prosi za pct pa noben🤣

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
14 hours ago, Boss said:

TiEn, dons si mi neki slab pa nisi za štose.🤪

Žanra muzike sm mislu ...srbske pa te fore🤮

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Šel malo pohajat po Italiji, usputr kupil še 5kil kave in sestavine za prave napolitasnke pice, zdej pa akcija en dan :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja podobno kot v moto gp, kjer pridejo mladci v kraljevi razred pa že krojijo sam vrh,.. pravjo da neke razlike ni med švoh razredom pa motogp 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Alex hejta formulo ;) pol pa gleda vlakce pri motoGP :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Je pa max fasal 3 mesta kazni, medtem ko je hamilton dobil samo 10sec ko je maxa torpedira v zid,.. tle se je spet lepo pokazalo kako FIA forcira hamiltona in rušenje rekordov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)

Dvojna zmaga McLarna, jim privoščim !

Popravljeno od TiEn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Francesco prvi marc drugi.... je vozil mal bel pametno. Sicer mu noben napad ni uspel ker je Francesco odplejal brez napake.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Podpišem takoj za take dirke, po dolgem času nekaj akcije v MotoGP.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano (urejeno)

Težka mu bo kr to je Marcova proga

Je pa Marc izjavil na intervijevun da se boji da ne bo nikoli več tisti tastart Marquez,.. bomo več videli naslednjo sezono. Ta je za njega izgubljena.

Popravljeno od TiEn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ducati je kar močen na tej stezi, glede na to koliko jih je bilo med prvih 10 😮

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa pa
Napisano

Adijo, sam ne hodit nazaj z alter računom kot alex :D prid kar z original računom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kdo ločuje ceplenje in necepljene ? men je prav en kurac kdo je in kdo ni :D usak se zase odloči

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

jst mam na namizju točno 2 ikoni hihi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.