Tko da ja,..dejansko je ogromno podobnosti z otrokom, ?e ne gleda? preve? ozko.
belo - ?rni yorkshirci ne obstajajo. Edina pasma k je podobna yorkshircem je avstralski terier (so mal ve?ji in majo temnej?o dlako). Ti si verjetno vidu shih-tsuja (k majo ve? variacij barve, tud ?rno-belo). So pa ve?ji, yorkiji majo max 3kg, shih-tsuji so pa nekje od 6-8kg.
V glavnem biu je kot en mejhn ma?k, pasje oblike.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Raje ne ker poslikati pomeni z fotoaparatom in ne enim oh in sploh superduper telefonom ki ima 3MP aparat vgrajen vanj, vsaj zame, ?eprav avto je zelo ql.
Heh, kje pa sem kaj komentiral in hvalil delo sedanje vlade? Tudi sam sem pred 4imi leti pri?akoval bolj?e vodenje, ampak izgleda, da rek, da korita ostajajo ista, le koritniki se menjajo, ?e kako dr?i.
Koritniki si mislil svinje ?
Pohvaljam sem, da sem ugotovila, da res nujno rabmo temo za jamrat... Lejte kak?n vreme je no... Pa ?e neki me ka?elj daje, morm it v lekarno po sirup za 3-letne otroke
Ti rabi? samo pravo injekcijo, na pravo mesto pa bo vse minilo.
V?aeraj sem se peljal z BMW M3 (novi model imel je 982 kilometrov prevo?enih), dober za pogledat na zunaj (bele barve), znotraj pa je isti kot 10 let stara trojka, razen malenkosti karbona in displeja na sredini.
V8 in 421 konji?ev pa tudi naredi svoje, prestave na volanu se samo dotakne? in je ?e ?us naprej,
Labi kolesa 235/25 ZR 20(continental), litke od scnitzer-ja, je to ql ?
Jaz imam 3 leta AOC 32" in dela bp. Kar se novej?ih ti?e ima samo kak sony bolj?o-ostrej?o sliko, pa ?e to imam "brez?i?ni kabelski" sistem aka Lastovka enak je samo pricip kvaliteta pa je bol?a, ker ima ?e nekaj novej?ih zadev in je pripravljen na HD. Pri DVD-jih pa se poka?e prava kvaliteta slike.
Pa samsung tud ni slab, samo Philips in njegov ambilight(ql zadeva) pa je precenjen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V glavnem biu je kot en mejhn ma?k, pasje oblike.
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani