Jump to content

Jaka32

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 nevtralno

About Jaka32

 • Rank
  Novinec

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ima kdo knjižico z navodili, da vidimo kaj pravi proizvajalec glede menjave ketne in vseh ostalih stvari? Jaz imam M3 G120, 2017, lastnik sem komaj 1 mesec. In ja, knjižice nisem dobil zraven. Imam pa verigo.
 2. Porabo imam 6.2, tankal sem mislim da 36 litrov. Torej od polnega do lučke 556 km. Pa mi je pisalo še 63 km.
 3. Kdaj pa vam prvič zasveti lučka, če ste tankali polnega? Meni danes na 556 km prevoženih, pisalo pa je še 63 km do konca. Ali ta podatek drži, je točen? Ponavadi so rezerve za vsaj 100 km?
 4. Se da kako prenesti v Mazdo 3 2017 samo Google Maps? Ostalih bonbončkov ne rabim, zemljevid mi je pa veliko boljši kot od Mazde, ki določenih cest in poti sploh ne pozna. Pa še navajen sem ga bolj zaradi dolgoletne uporabe na fonu.
 5. Našel sem eno temo na tem forumu, kjer pišejo intervali oziroma kaj vse se menja pri določenih kilometrih. na 120-150.000 se menja še veliko zadev, zato raje tu vprašam, kot na uradnem servisu (ki znajo lupit človeka, kot vsi vemo). Na primer mikro jermen in napenjalec, vodna pumpa, hladilna tekočina, olje menjalnika, sesalni kolektor, čiščenje kanalov in ventilov... Kar zna biti precejšen €€€ zalogaj. Glede na to, da bo avto kmalu izven garancije, pa razmišljam, da bi peljal kar privatniku ki je cenejši.
 6. Pozdravljeni, sem nov na forumu, prosim za malce "prijaznosti" ker se še ne znajdem najbolje. Zato sem se odločil da kar odprem novo temo, upam da v pravem podforumu. Vozim Mazdo 3 limuzino, letnik 2017, G120, bencin, 88 kW. Prevoženih imam 120.500 km, kar pomeni da je čas za mislim da 7. servis. Mi lahko prosim sporočite, kaj se pri tem servisu menja ter seveda ceno samega servisa vključno z delom (tisti, ki ste ga že opravili). Knjižice nimam, drugače bi v njo pogledal. Najlepša hvala že vnaprej in lep dan.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.