Skoči na vsebino
Moto Potovanja
Napisano
  dne 9. 10. 2024 ob 4:08 je Jest napisal:

In dogaja se tudi več ali manj samo tebi ;) …. 

Razširi  

Ja jebi ga, popolnoma iste slike drugje nimajo problema. Ni panike za tistih 5 slik letno

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moto Potovanja
Napisano

Da bom zdaj gledal a mam telefon levo ali desno v horizontali v letu 2024, ja pa jade....obrnte raj monitor :)

Dejansko se to dogaja zgolj in samo na tem forumu, kaj mors...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moto Potovanja
Napisano

Se mal obrnjenih slik

20241008_155005.jpg

20241008_154951.jpg

20241008_154724.jpg

20241008_154313.jpg

20241008_153530.jpg

20241008_153229.jpg

20241008_153130.jpg

20241008_153020.jpg

20241008_152924.jpg

20241008_123556.jpg

20241008_122904.jpg

20241008_121130.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moto Potovanja
Napisano

Ne vem kako ampak slike obrne :)

20241007_092141.jpg

20241007_092351.jpg

IMG-704ba29b69a9b4895d43a64879dc2bca-V.jpg

20241006_161231.jpg

20241006_160902.jpg

20241006_160752.jpg

20241007_092353.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano

Od menjave, to je prejsnji vikend zdrzi dan ali mogoce dan in pol, se pa ne greje vec ob polnjenju, sem pa nasel na netu da je veliko pritozb skoraj identicnih po zadnjem apgrejdu firmwarea. Roll back pa ni mozen. Tako da se se malo igram na poti domov, probal bom se izklopiti bt in povezavo na fon, ce najdem kakorkoli razliko oz morebiten vzrok/izvor...

Ce pa ne pa adios

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
  dne 1. 10. 2024 ob 19:21 je TBA napisal:

Kerga garmina je pa mel da mu je shodila? Menda ne kako za fitnes ker te res niso za to narejene.

Razširi  

Vem da ena od fenixov, katera ne vem je pa zagret kolesar pa tekac, definitivno ne pumpa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
  dne 1. 10. 2024 ob 12:03 je Alex napisal:

Ali pa nimaš sreče. Moja Garmin gre velikokrat v sneg, celo poletje je v morju, tečem z njo, kolesarim, delam z njo. Pa še vedno teče in baterija zdrži precej dni. 

Razširi  

Zgleda da res, moja je prej drzala 14 dni zdaj dan do dva, dela samo ne bi bil njen suzenj za polnjenje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
  dne 30. 9. 2024 ob 22:16 je Bini napisal:

Pravo si kupi, Garmina... 👌🤗😉

Razširi  

Ne hvala....tudi Garmin ma podobno usodo pri kolegu, po dveh ma zdaj festino :), ne vem mogoce niso delane za motoriste :) vlaga, treslaji, temp razpon.....pri meni se tedensko xray :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano

z žalostjo sporočam, da sem dobil baterijo, jo zamenjal, ne zdrži dva dni.....očitno nekaj v uri dela turbo. po moje sem zaključil s pametjo in grem na klasiko. to je že druga ki je shodila, prva po 2,5 letih, ta po 1,5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Boss gume so zelo dobre prejsnji vikend 50km po belih istrskih cestah, nobenega problema. Na cesti se pa cuti lazji upor...

P.S. pridi v Barco 30C, bos raje na piru kot kolesu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta pred 2025
Napisano

Ja - dizla :), kup mojga hibrida....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moto Potovanja
Napisano (urejeno)

Servus, če koga zanima vodeno organizirano potovanje, z lastnim ali izposojenim motorjem se lahko obrne name. Smo skupina izkušenih prijateljev, ki delujemo kot vodiči, kmalu pa mogoče celo popolnoma na svoje.

Specializirani smo na:

- Balkan

- francoske Alpe

- Dolomiti / Švica

- Španija

- Maroko

- Tunizija

Vse smo dali že preverjeno skozi. Letos se končuje, mesta za 2025 pa se pričenja zanimanje.

20240428_110256.jpg

IMG_0603.JPG

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
  dne 4. 9. 2024 ob 14:14 je Nejc1986 napisal:

Po 15 in pol letih zamenjal avto . Bye Xsara, hello Fiat Tipo (letnik 2020). Naj dela vsaj pol tako dobro kot je Pixna. Priznam da se je bilo težko peljati h kupcu Xsare... Nekdo bo kupil top avto za drobiž.

IMG20240904085306_00.jpg

Razširi  

Cestitke in welcome to club. Zadnjic sem prav pogledal v cem se vozim (taxi) tih in uglajen dizl, super zvocna izolacija v mestu (Barca ni tiha) pa zgledna armatura in stevci. Bil je tipo, velik avta za to ceno danes

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 5. 9. 2024 ob 13:53 je Boss napisal:

Dej Jure, ko boš tole mal stestiral poročaj a je fejst razlika.

Razširi  

Po prvih 40km - rolling resistance je znatno manjsi, cutis pri pritisku v klanec, kot tudi na spustu. Govorim o asfaltu, zaviranje je tud zelo drugace je guma zaenkrat s super gripom (ki mu pomaga moja teza)

Ko speljes se pozna tudi manj vibracij na balanci

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano

Zgolj ce komu pride prav, baterija za gt3 pro titanium 46mm

HB572728EFW

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
  dne 5. 9. 2024 ob 11:23 je NevLado napisal:

Tako, in vse te pametne ure ala Apple Watch bodo šle v kurac zgolj in samo iz baterijskega razloga. Ko je mojo tako pregrelo, da je nisem mogel imet več na roki, sem se zamislil nad tem sranjem.

Ko si pa omenil ravno baterijski sesalec... sem ga gledal philips, top shit, vgrajena baterija... NE HVALA....raje bosch, kjer lahko uporabim dejansko enako kot v bormašini...

Zapomnite si ljudje, vse bolj potrošniška družba vse skupaj ratuje, samo tako naprej

Razširi  

Mojo zdajle buh ne daj da dam na polnilec, USB 5V pa rata toplotna crpalka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano

Huawei GT3 Pro Titanium, kupljena 1.5.2023, ode baterija....garancija 24 mesecev ne krije baterije seveda. Že naročil s kitajske 12€....bom sam zamenjal.

Klasičen kompleks izdelkov z baterijo, enostavno enkrat izdihne. Ženi sem strogo prepovedal da kupuje baterijske sesalce, to je pa stran vržen denar takoj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Ko sta pri tem, danes Krvavec, dol je slo do 65 na uro. Ampak se s tastaro gumo, res jo moram zamenjat nobenega gripa za bremzat takoj zablokira se posebej ko je teza na prvi navzdol. No pa se motoristicen refleks ko bremzas vec na prvo :)

Je bil pa kolega s 'karbonskim cestakom' pi... je to tezko drzat po ravnem z mojim gorcem. Sva sla 30-35 non stop. Na Krvavec je pa on trpel, moj el dodatek je naredil svoje. Krvavec naj bi bil baje en najtezjih v SLO po dinamiki. Iz 400m na 1450 plaža

Zdaj pa res po gume....

20240902_102951.jpg

dne 1. 9. 2024 ob 12:09 je TBA napisal:

s trenutnim bajkom po asfaltu 29'' 2.6 širine DHF/DHR2 kombo več k 65 km/h še nisem šel.

prejšni analogni 29'' 2.5/2.35 širine, high roller2/agressor kombo je šlo čez 71 km/h 

Razširi  

Je... te cena je pa ko za moj motor tale brazo

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 30. 8. 2024 ob 10:49 je TBA napisal:

Se pozna ja, pac odvisno katere gume si mel zdaj. To bi bil pomemben podatek. In pa dimenzija

Razširi  

29x2.1 Impact Smartpac

https://www.duffcycles.com/smartpac.html

Dejansko stanje

20240824_102649.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Kolesarji, koliko pridobiš če daš na MTB, ki ga voziš 80/20 na asfaltu če daš kombiniran plašč, ki ima bolj cestni profil po sredini? Ne mislim na dnarju ampak feeling v vožnji? Sem omenil da sva bila v FRA alpah, in tam je asfald do konca požrl MTB gume, ampak v dveh dneh nora razlika, gor grabijo (pa nisem lahek plus torbice :) ) dol pa pičiš in si hitro na nivoju motorja, tud glede nagiba....verjetno 80nM el dodtka tudi naredi svoje (MTB predelan, baterija na okvirju ne na prtljazniku)

Bi mi bilo žal če dam cestne, pa tudi zavijem na makadam?

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
  dne 3. 8. 2024 ob 19:54 je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl...

A bi si ti upal hodit po Lihtejnštajnu in kričat: "Vi ste pa majhni!"? 

Ali pa po Andori?

Pa so krepko manjši od nas, a se jim splača imeti državo in vso infrastrukturo, ki pride zraven.

Pa Monako tudi.

In da ne boš rekel, da sem pobral same mikroskopske državice. na primer Latvija. Nekaj manj prebivalcev kot Slovenija, pa ima njihov AirBaltic 45 letal in 2500 zaposlenih...

Razširi  

Andora pa Monako sta davcni oazi za bogate, predvsem pa sportnike... njim ostane veliko vecji neto, trosijo pa ga tam, siatem deluje, ne vem pa ce je to glih drzava :)

Andora mi je ravno vzela 60€, sem pozabil da to ni EU, zapeljwm not puf dobrodosli v Andori, pa zraven se en SMS presegli ste limit v tujini 60% :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.