Pa koji kurac mora nekdo iz tujine glasovat na Slovenskih volitvah... pa še stroške mu moramo vrnt... pa ta kurji mozag je čist prtegnjen.
Volilec je lahko samo tisti, ki ima slo državljanstvo in ima stalno prebivališče v SLoveniji. Odločamo se o stanju v Sloveniji in e v Avstraliji, Argentini in drugih vukojebinah.
Vsake toliko pogledam sem, vsakič preberem samo zadnjo objavo in vsakič trofim na objavo, pri kateri si mislim: pa ta sigurno samo trola, gotovo ne misli resno...
@Boss, še dobro, da koji kurac iz tuđine sploh ima volju se ukvarat z nami pa glasovat. Jer oni še govore pravu sloveštinu in njihov mozak ne pozna izraza 'vukojebina'. Mi smo se pa že asimilirali...
Nismo se pa še popolnoma asimilirali. Ker če bi se, bi sprejeli srbski način razmišljanja: kjer je Srb, tam je Srbija. Nam se pa za naše Slovence gladko jebe, če živijo v tujini...
Kmalu bomo videli še zadnjo etapo: zaviranje od 40.000 km/h do 0 km/h. Če se jim "zavore' ne pregrejejo, bo vse v redu.
Si pa lahko mislim, da so zgoraj malo živčni, glede na to, da pri prvi kapsuli ščit ni preživel tako, kot so pričakovali in da so spremenili vstopno pot, pa je niso prej preiskusili...
Saj so strokovnjaki pri NASI, ne da ne, ampak pri vesoljskih avanturah gre hitro lahko kaj narobe...
Zdaj me boste sicer spljuvali do konca, ampak osebno mislim, da je pozicija poslanca ena med najpomembnejšimi v državi in da mora biti tudi finančno nagrajena.
Zakaj je to pomembno? Pozicija s tem pridobi na veljavi, ker je ustrezno nagrajena istočasno pa do neke mere preprečuje, da bi bilo poslancem vseeno, da naredijo kakšno nečednost. Ker če ve, da se bo s tem lahko odrekel visoke plače bo marsikdo večkrat premislil, dali se bo pustil lobirat in reskirat izgubo poslanske pozicije.
Jebat ga, ljudje so krvavi pod kožo in kapitalizem jih je naučil, da je treba grebst in da pojem "Marija k sebi" ni iz pozitivnega konteksta.
Marsikomu sicer verjetno zdajle vre v glavi, ko tole pišem, ampak to je zgolj zavist in ne ji pustit, da te razjeda.
@Boss, dej naslednjič prosim pred tako objavo neko opozorilo. Sem v smehu pljunil sok po mizi, k sem prebral, da bodo višje plače prispevale k temu, da bodo poslanci bolj premislili, ko kdo pride k njim lobirat...
Dokler je bila Slovenska dežela del Evrope, bi to šlo, ja. V času Janeza Lantherija, Janeza Bleiweisa, Lovrota Toman, Ivana Hribarja so ljudje na teh položajih bili častivredni možakarji, ki so v življenju uspeli in so s svojim delom nekaj dosegli, pa so jih zato izbrali.
Ravno Ivan Hribar je kasneje, ko je Italija okupirala Ljubljano, storil samomor.
Zdaj pa, ko Slovenija spada pod Balkan, ti za poslance kandidirajo raznorazni mesečniki, ki se samo hvalijo, da so delali - a v resnici so bili predvsem študentje, aktivisti in organizatorji v družbenih gibanjih, kar jih je nato pripeljalo v politiko... In takemu lahko daš še tako plačo, pa mu bo še premalo in bo mirne duše sprejel "darilo", ko kdo pride k njemu lobirat...
Slišal sem za brezžično povezavo, za bluetooth povezavo, za wi-fi povezavo,... Ampak da pa prikolica ni pripeta na avto pa mu vseeno sledi? Kakšna tehnika je pa to?
In pa agregatu bi bilo treba injektorje nastavit, kadi kot kakšen stari Ursuz...
Pa čemu vleče tako velik agregat? Glede na velikost bi rekel, da ima okoli 80 kW (mi deluje nekaj takega kot npr. Atlas Copco QES 105). Mislim, da bi mu bil agregat od 30 kW povsem zadosti...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja psihoterapevtka mi je rekla, naj grem na sprehod vedno, ko me kdo razpizdi. No, naj skrajšam zgodbo, zdaj sem blizu Zadra...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani