N? ?udnega, je bil 5X uporabljen, pa? ra?unalnik v eni pisarni. Crknil je pa do te mere, da se ra?unalni ni niti z bios-a pobral. Pol sem ga pa odklopil pa pa je PC normalno deloval.
Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.
Evo sem se vrni iz na?ih prrelepih cest, ker sem naredil par kilometrov z nagibalnikom in ne vem naj bom vesel ali pa nesre?en, ko delam primerjavo med staro cbrko in novej?o. Nova ima bolj?e vozne lastnosti, 50 kil je la?ja, ?e bolj enostavna za vozit kot prej?nja in motor pa je veliko bolj in lep?e odziven, kar mi pa najbolj ni v?e?a pa sta obe ogledali, ne glede kako sem jin nastavil vedno za sab nisem videl ni? in poraba ki je ob normalni vo?nji vi?ja . Stara ima 5 cm ni?je sede?(zame zelo pomembno ), te?ja, ni?ja poraba, motor ne "vle?e" lepo in pri dodajnju gasa prime tako da kr cukne, ?esar nova ne dela ampak prav lepo zagrabi in pospe?i .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
"Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani