Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

Včeraj ugotovim, da je najmlajši sin nekaj polomil. Grem še ženi povedat. Žena vsa razjarjena butne:

- "A si mu jebo mater?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Se znajdejo tri ženske na policijski postaji. Pa prvi policist vpraša prvo žensko:

- "Kaj si po poklicu?"

- "Barska plesalka."

Policist se obrne k administratorki in reče:

- "Piši: kurba."

Nato vpraša drugo žensko:

- "Kaj si po poklicu?"

- "Barska pevka."

- "Piši: kurba."

Nato vpraša tretjo žensko:

- "Kaj si po poklicu?"

- "Pa, veste, tako, od kandelabra do kandelabra..."

- "Piši: štromarka..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 29 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Pa ne še en jugonostalgik. Jao.

Bil sem že ortodoksni kristjan, pa Janšev vernik, celo za Mormona so me že imeli, ... ... ... Ampak Jugonostalgik pa še nisem bil... No, ja, vse je enkrat prvič...

Bolj sem to zapisal v smislu kje smo bili mi pred 30timi leti in kje so bili ostali pred 30timi leti in kje smo zdaj v primerjavi z ostalimi. 

Za primerjavo: Vlak iz Maribora v Novo Gorico vozi približno toliko kot vozi vlak iz Gradca v Avstriji preko Beljaka in Vidma do Benetk... In od soseda sem slišal, da je vlak na relaciji Pliberk - Gorizia tri ure hitrejši kot pa vlak Dravograd - Nova Gorica...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zajeta slika.PNG

Preden sem ugotovil, da gre za vrečko, mi je avtobus odpeljal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ženi sem rekel, da sem si kupil 20 let star cepilec za drva!
Pa je rekla, de ne more bit kej prida. Da sem domov spet pripeljal kakšno sranje.
Komi čakam, da ji ga pokažem.

Zajeta slika.PNG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Janez se zjutraj zbudi z nasmehom na ustih, dočakal je namreč 90 let. Sede na rob postelje, pogleda svoje noge in jim pravi:
- "Pozdravljene, moje noge, stare ste 90 let, spomnite se vseh korakov, ki smo jih naredili skupaj!"
Potem pogleda med svoje noge:

- "Dobro jutro, ti moj bingelj! Vidiš, danes bi bil star 90 let, če bi bil še živ..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Golob je pred kratkim izjavil, da je Slovenija otok stabilnosti in svobode.

O stabilnosti in svobodi bi lahko diskutirali. Vsekakor pa se teh njegovih besed spomnim vsakič, ko bi radi kam potovali. Če bi radi z letalom, je treba ali v Avstrijo ali v Italijo ali pa na Hrvaško, če bi radi kakšne dobre letalske linije. In tudi glavni železniški koridorji so speljani v glavnem okoli Slovenije. In tako le Slovenija res postala nekakšen otok.

Celo Madžari bodo preko luke in plovnih poti bolj povezani s svetom kot Slovenija... In bodo severo-vzhodni Evropi omogočali tranzit z ladij preko železnice in to hitreje kot je to zmožna Slovenija...

Toliko o tem, koliko smo napredovali zadnjih 30 let...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Madžarska bo leta 2028 odprla nov terminal v tržaškem pristanišču, s čemer si bo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Ma Fordi so očitno vsi salonski 😜😅

Pravijo, da je v vsakem vicu nekaj resnice.

Nekoč je krožil vic, da se iz vesolja vidita dve stvari, ki sta delo človeških rok: kitajski zid in Fordov odpad...

Kar je najhujše: kasneje so šli astronavti v vesolje in ko so se vrnili, so zanikali, da bi se kitajski zid videl iz vesolja. Za Fordov odpad niso zanikali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Al je voznikov al pa sovoznikov, na 45.000 menjat amortizer se meni zdi zelo zgodaj. Mislim, na Mazdi 5 smo jih obnavljali na 180.000, na BTjcu smo jih obnavljali na 230.000, na Fiatu smo jih obnavljali na 160.000...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Na Fordu mi priporočajo zeleni čaj, ker naj bi deloval pomirjevalno...

IMG_20250302_213703710.jpg

Drugače je pa naš FucksWagen skoraj naredil servis na 45.000 km. Samo sprednjega levega amortizerja niso imeli na zalogi, pa bo treba malo počakat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sem slikal svojega sina, ko je v soboto prevzemal priznanje. 

Zajeta slika.PNG

Žena od takrat dalje ne govori z menoj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.