Slivka 20.632 Napisano 8. maj Tole je pa kr smeh Napisano 8. maj Slivovica. Hja, okusi so različni. Meni je bil dober... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 8. maj Tole je pa kr smeh Napisano 8. maj pred 54 minutami je Shrek napisal: .... in...? In sem dobil dober Šamar. Pa jutri bom šel po še enega... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 8. maj Tole je pa kr smeh Napisano 8. maj - "Koliko paranoikov je potrebnih, da zamenjajo eno žarnico?" - "Kdo bi rad to vedel?" Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 8. maj Tole je pa kr smeh Napisano 8. maj Me vpraša sodelavec, če bi rad en šamar... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 8. maj Tole je pa kr smeh Napisano 8. maj Resno mislim, da je bil Adam Črnogorec! Kdo drug bi ležal pod drevesom zraven gole dekline in jedel jabolko... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 8. maj Sex chat Napisano 8. maj Pravkar sem za štos šel v sex-shop. Ko sem videl, kaj vse tam prodajajo za ženske - dobro, da mi sploh še kaj jebemo... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 8. maj Tole je pa kr smeh Napisano 8. maj Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 8. maj Tole je pa kr smeh Napisano 8. maj Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 8. maj Cene v trgovinah pri nas in čez mejo ... Napisano 8. maj Zakaj je Piranska sol v Italiji cenejša kot v Sloveniji? Vzrok je "nelojalna praksa". Samo ne vem, čigava... SOLINE KRIVIJO ITALIJANSKEGA TRGOVCA: Sol doma enkrat dražja zaradi WWW.REGIONALGORISKA.SI Piranska sol velja doma za gastronomski prestiž, le nekaj metrov čez mejo pa v redni prodaji... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 8. maj Sex chat Napisano 8. maj Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 8. maj Cene v trgovinah pri nas in čez mejo ... Napisano 8. maj pred 9 urami je Bini napisal: Res žalostno, le kako lahko italjanski trgovci preživijo s tako malimi maržami... 🤔😉 Jaz se le sprašujem, kako to, da naši tako životarijo in komaj shajajo pri takih maržah? A so se vrgli po Pahorju, ki komaj preživi mesec s 3.000€... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 8. maj Tole je pa kr smeh Napisano 8. maj Verjemite mi, nič ni narobe na tej sliki! Poglejte še enkrat, malo bolje... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 7. maj Tole je pa kr smeh Napisano 7. maj Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 7. maj Tole je pa kr smeh Napisano 7. maj Ko smo še imeli stare televizije... Mladina se tega ne spomni... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 7. maj Tole je pa kr smeh Napisano 7. maj - "Kako se glasi preteklik od 'Ljubim te'?" - "J€#o me dan, ko sem te spoznal..." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 7. maj Sex chat Napisano 7. maj Torej, uvod pustimo stat, bom samo zaključek zapisal... Vprašam sodelavko: - "No, povej, je kaj erotičnega na meni?" - "Ja, glup si ko kurac..." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 7. maj Tole je pa kr smeh Napisano 7. maj "Jutr mam zobarja..." A je to redno al samoplačniško? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 7. maj Sex chat Napisano 7. maj Ena iz Vipavske doline... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 6. maj Tole je pa kr smeh Napisano 6. maj Zaradi takih kretenov bo starostna meja za upokojitev 75 let... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 6. maj Tole je pa kr smeh Napisano 6. maj Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka 20.632 Napisano 6. maj Tole je pa kr smeh Napisano 6. maj Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Slivovica.
Hja, okusi so različni. Meni je bil dober...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani