Alex ma tolk čez Goloba za povedat ker ga je strah, da bi mu bil preveč podoben. To je tisto, ko recimo prikriti gej svinjari čez ostale geje, da sam sebe prepričuje, da ni gej. Torej Alex ti si Golob, tko da veš....
V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem:
Tu je zdaj kopirano posebej in v drugem stolpcu so devet mestne kode, napisane s presledkom. Potem pa stisnem Ctrl + F in tam noter napišem eno kodo, da jo excel najde in tako lažje dobim drugo kodo. Meni pa se velikokrat naredi, da natipkam kodo brez presledka. In je excel ne prepozna...
dne 19. 2. 2025 ob 11:48 je Janez007 napisal:
Če želite v Excelu odstraniti presledke iz številke, kot je "123 456 789", in jo spremeniti nazaj v "123456789", lahko uporabite funkcijoSUBSTITUTE. Tukaj je, kako to storite:
Izberite celico, kjer želite prikazati številko brez presledkov.
Vnesite naslednjo formulo:
=SUBSTITUTE(A1, " ", "")
Predpostavimo, da je vaša številka s presledki v celici A1.
To bo številko "123 456 789" spremenilo v "123456789". Če imate več številk, lahko formulo kopirate v druge celice.
Ne, še vedno na vsake toliko preklinjam, ker pozabim na presledek ali pa pritisnem "enter" namesto presledka ("enter" je takoj zraven številčnice, presledek je pa pod črkami...)
Pozdravljeni, nek prijatelj iz Gane, po imenu Joe, (The GHARTEY & GHARTEY Law Firm, Address: Beach Drive, Nungua, Accra Ghana, Telefon.: +233 (0) 278 466 539), bi mi poslal okoli 18,7 M dolarjev, ker da se je tam dol nek človek z mojim priimkom ubil na cesti. Sedaj bi ta moj prijatelj nakazal denar na moj račun, potem bi pa bilo 45% moje, 45% njegovo, preostalih 10% bi pa šlo za neko sirotišnico, tako da ima zadeva tudi plemenito poslanstvo. Mene zanima - ali moram morda zadevo prijaviti FURSu, da mi odmerijo davek ali kako? Da mi ne bo treba kasneje plačevati kakšne kazni?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri nas v službi (Nova Gorica) je veliko škorpijonov. Sploh v arhivu...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani