Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Vidim, da nas je kar veliko, ki pozitivno razmišljamo o cepljenju in ne nasedamo raznim  teorijam zarote. Saj bo verjetno itak to pogoj za razna udejstvovanja za razne dogodke in pa seveda za potovanja. Ne bo pa obvezno. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Edino malo so zgresili... ker masikdo ne ve, da gre sploh za reklamo za Lesnino, ker je logo prikazan sele cisto na koncu reklame... Pomoje vsak prej pomisli, da gre za Ikeino reklamo, ker govorijo svedsko... Itak pa se mi zdi, da sta dve reklami od treh zlagani... Ker v Ikei je ravno toliko prodajalcev oz. svetovalcev po stacuni kot v Lesnini... tadruga, ki govori o tem, da v Lesnini kulljeno blago tudi sestavijo tudi ni ravno resnicna... ker v Ikei imas tudi moznost narociti zraven dostavo in sestavo... Edino tretja, kjer pravijo, da ima Lesnina vec razlicnih blagovnih znamk, drzi... ampak da bi bila to kaksna prednost pa ne vidim... Bi pa lahko Ikea eno kontra udarila... s tem, da v Ikei prides v stacuno, naberes robo, placas in odplejles... Pri Lesnini pa vecinomzadev ni na zalogi... ampak je rok dobave od 30 do 90 dni... pa se to dostikrat zamujajo... ;)

Jaz ne hodim ne v Lesnino ne v ikeo. Point te reklame je, da v Lesnini malo sprovocirajo in opozorijo zopet nase in pa predvsem je važno to, da so se jo prvi spomnili narediti. Če bi sedaj ikea vrnila bi bilo brez veze,ker bi se vedelo, da so užaljeni (vsaka primerjava z  tem forumu je slučajna) 😎

Vemo, da v reklamah ni vse res, kar oglašajo. Bistvo reklame je, da je zabavna, provokativna in da ljudem ostane v spominu. Ta reklama me spominja na večno rivalstvo med Coca Colo in Pepsi. Čeprav je Pepsi veliko manjša korporacija je imela precej dobrih reklam. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Alex, ne vem, če je prava beseda pridnost, prej mi prihaja ena druga na misel, ki se začne na črko n...

Ne štekam, ampak res si želite biti zaprti...

Edin, če bi bile oblečene v šolarke... Japonci so oreng seksualno fuknjeni, ampak rinjenje palčk tja, kjer sonce ne posije se jim zdi pa ponižujoče.

Izgleda, da je folk ugotovil, da je lepo bit zaprt v svojo regijo. Očitno ima folk rad mir. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

A so še komu štosne "Švedske" reklame za Lesnino? Sicer v Lesnino ne hodim, ker so se mi zameri, a te anti-ikea reklame so zakon. 👍

https://www.google.com/search?q=Švedske+reklame+lesnina&oq=Švedske+reklame+lesnina&aqs=chrome..69i57.9245j0j7&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:f5dd6a1c,vid:B-zmjI1edSA,st:0

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 24 minutami je Z M A J napisal:

Danes po službi kolesaril v fajn klanec, kasneje pa se lotil pospravljanja Z-ja, pri tem pa pomembna najdba; neka očala, ki niso bila med cenejšimi in sem jih pogrešal že od jeseni. Pa kovanec 1 eur sem tudi našel pod sedežem. Treba bit skromen in se veselit malenkosti; dinar na dinar, itd., hehe

... dinar na dinar... nova hiša. Aja, mora bit virtualni. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Električno kolo (e-bike, pedelec)
Napisano
pred 50 minutami je Nejc1986 napisal:

Sicer so pa cene vseh koles res šle noro gor. Plus da jih ni na zalogi. Zato gredo tudi rabljenim cene navzgor. Moj giant je bil leta 2018 2000eur, zdaj je 2200. Gravel, ki ga gledam je bil 1leto nazaj 1100,zdaj je 1400eur.

Kaj ne bodo. Naenkrat so postali kolesarji vsi, ki lahko hodijo. Pa ne toliko zato, ker bi hoteli biti Fit. Bolj za švercanje v druge občine, ko so bile zaprte. 😋

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano (urejeno)
pred 28 minutami je Boss napisal:

Japonci se ne bi analno testirali -  a tako? Naj teste k nam pošljejo, v Slo imamo cel kup navdušencev nad tem tipom jeban... mislim testiranja

c7c8d4f4aee319d91523_62524860.jpg?v=05d1
WWW.24UR.COM

Japonska je pozvala Kitajsko, naj na japonskih državljanih ob vstopu na Kitajsko preneha izvajati teste analnega brisa. Nekateri so se namreč...

Pri nas na obali je bolj priljubljeno "v nos". V ponedeljek zopet zapora ceste v Kp zaradi testiranja. S(m)o kar pridni. 🤗

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 minutama je Nejc1986 napisal:

Ja, ampak mi ki smo cepljeni smo itak pri koritu in je popust, ane? :) pa ljudje z rdečo Mazdo majo pa itak privilegije povsod 

Samo res, ej. Nisem niti pomislil na to, ko so me danes spustili vsi predse čez deročo vodo čez cesto , ko je nekje počila cev. Jaz sem pa mislil, da hočejo le preveriti, koliko globoka je ta voda. Ampak ne, rdeča mazda je vstopnica za naprej. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 46 minutami je Nejc1986 napisal:

Prvic po februarju 2018 stal na smuckah (če ne štejem tekaških). 

Gust na polno. Kot v starih dobrih časih... 7h nonstop, z eno krajšo pavzo... 

IMG_20210301_141409.jpg

IMG_20210301_141402.jpg

IMG-42a39741c1033bbc1ec02200b7784e7e-V.jpg

IMG_20210301_124639.jpg

Moraš pazit kaj objavljaš. Te bo nekdo takoj napadel, zakaj smučaš, medtem, ko mora biti on doma. 😋

Aja, ti si odvetnik pa se boš znal z lahkoto branit.😅😅

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Lahko si Nostradamus al pa baba Vanga pa ti nič ne pomaga, ker čez dve leti je lahko več kot zdaj al pa manj, al pa isto. Drugih možnosti ni.

Ne res, se ne hecam... tole je res samo za tiste, ki imajo viške denarja, ker za naložbe v stilu varčevanja za penzion je tole čisto prevelik rizik. Ne me narobe razumet, spadam pač med tiste, ki še vedno verjamemo, da se živi od dela ne pa od špekulacij, manipulacij, prevar in drugih fiktivnih zadev. Mi je pa škoda, da tole pač ne bo nikoli valuta ampak le sredstvo za špekulacije. Žal :(

Boss, lepo napisano. Pošteni ljudje živijo od poštenega dela, glumci pa od glumljenja. Nastopači pa od nastopanja. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Psi lajajo karavana pa gre naprej. 😊

pred 14 minutami je Nejc1986 napisal:

Mah, nisem jaz primeren odvetnik ko pridejo feministke  zraven...

Saj veš ko me je ena vprašala kako gledam na lezbične zveze... Ko sem ji rekel "v full HD in pod koutrom" sem prišel na slab glas pri njih. 

Dobro da vem, da imam odvetnike. Sicer jih do sedaj nisem rabil, ker jih nisem imel  za kaj, ampak, hej, dobro je vedeti, da jih imam. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 26 minutami je Bini napisal:

Če bi res imel kaj viška denarja bi pomagal ubogim ne pa vlagal v to namišljeno valuto in se prepucaval po netu....😭

Enako.Pač eni imajo te bitkonje in se radi pokažejo, kaj imajo. Drugi bi pa imeli, pa nimajo. In so jim fouš. 😋

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Saj če je nekdo doktor še ne pomeni avtomatsko, da je tudi pameten. Ali pa pošten.

Velikokrat je bolj pameten navaden človek, ki razmišlja z "kmečko" pametjo. Za takšne ljudi kot je ta doktor in pa tudi za naše "vplivneže", ki drvijo v Afriko, da se lahko pokažejo na FB, pač ni pomoči. Podobno je z ljudmi, ki kljub odsvetovanju gredo na "dopust" v sosednje države, kjer prav tako razsajajo tej novi sevi. Kdo pravi, da ne bo nekdo, ki je bil recimo pred kratkim v Dolomitih ne prinese tega novega seva k nam. In taki so ponavadi najbolj glasni. In seveda so krivi drugi, ker jim niso preprečili iti tja. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 57 minutami je AmpeR napisal:

Ravno kar smo se vrnili iz celodnevnega izleta iz Planice, Tamarja, Kranjske Gore preden nam spet zaprejo regijo. Srečali na tisoče ljudi in mask folk sploh ne nosi. Razen pri kakih šankih za prevzet hrano in pijačo. 

Pri nas enako. Samo zna bit res kak divji sev virusa na obali in Krasu, da se tako širi. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je TiEn napisal:

Bil na krvavcu razn za čakat mal na gondolo gužve  po smučišču ni bilo. Proge so zdržale nekatere do 14. Sam me pa čudi da noben ni previrjal ali smo testirani ali ne.

Tudi nas ni nihče vprašal za test. Jaz sem sam nekaj turil telefon z dokazilom uslužbenki pred nos a bi lahko pisalo gor karkoli bi bilo vseeno. Sploh ni pogledala samo rekla je, da je v redu. 🤔

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 39 minutami je Boss napisal:

Od kje pa zdaj to? A si angleški sev virusa fasal? :nevem:

Pepsi zero same zdrave sestavine:

Ko vse to prebereš misliš, da gre za kak bojni strup. 😊

Water, Caramel Color, Phosphoric Acid, Aspartame, Potassium Benzoate (preserves freshness), Caffeine, Natural Flavor, Acesulfame Potassium, Citric Acid, Calcium Disodium EDTA, Panax Ginseng Root Extract 🤗

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 13 minutami je Boss napisal:

Sicer ne vem če tole glih sem paše ampka vseen.

Grem zadnjič v Mečkatorju mimo njihove tadolge stalaže s KAVO in KAVNIMI preparati. Rahlo sem bil sicer odsoten v glavi in z mislimi nekje drugje pa se mi na glas zadere iz police "DŽEZVA, DŽEZVA, zlata DŽEZVA najboljša KAVA". Sem se tolk ustrašil, da mi skoraj ušlo za eno KAVNO žličko.

So mel naštiman na senzor, da ko se nekdo približa se začne reklama ampak tako na glas, da je v meni najprej vzbudila jezo in potrebo, da bi šel kakšen roman napisat v knjigo pritožb, ker res stresa pa še v štacuni ne rabim. V glavnem KAVE nisem kupil, sem pa 6-pack Pepsija brez cukra, do prihoda na blagajno me je pa tudi pisateljska žilca popustila.

Ajoj. Pepsi brez cukra je še večji strup kot navadna. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 5 minutami je Jest napisal:

Izjave glede tega so res cudne in nasprotujoce ... gripe nimamo ker se folk kao drži ukrepov zarad covida, covid imamo pa, ker se ljudje kao ne držijo ukrepov. Verjetno bi bila statistika podobna, tudi ce ne bi imeli nobenih ukrepov :P 

Dejansko imaš prav. Vsaj na obali je isto, kot da jih ne bi imeli. Ker se itak nobeden več ne drži ukrepov. Tako bi izgledalo po vsej državi, če ne bi bilo ukrepov. S tem, da bi bili verjetno že vsi v črni Fazi. Sicer pa, baje, da se situacija v vseh državah slabša.Ne moremo mi biti izjema. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.