Ta vikend bo hitro testiranje v Ankaranu, tako, da lahko zopet pričakujemo gnečo in zastoj prometa. Izgleda, da je nam Primorcem tako testiranje zelo všeč saj je prvo vprašanje, ko se srečaš z znanci, ali si bil že na hitrem testiranju. Od jutri naprej bo malo bolj umirjeno na obali, saj bo prepovedan prehod iz in v to regijo. Nič hudega. V bistvu se ne spremeni veliko za nas. Nasmučali smo se, počitnic je konec. Življenje bo teklo naprej kot do sedaj. 🤗
Pa so res okuzeni in imajo tudi simptome ali imajo samo pozitiven test? Vse bolj se mi dozdeva, da iscejo razlog, da bi sedaj, ko je lepo vreme, zaprli primorsko, da ne bi ostali toliko hodili proti morju na izlete... Danes ze cel porocajo p, da naj sse ne planira izleta proti morju cez vikend
Res so večinoma bolani. No, imajo vročino.
Sem bil pa pred kako urico pri kolegu v Strunjanu. Ne lažem, ampak parkirišče za na plažo je krcato. Ni enega placa fraj. Škoda, ker nisem slikal. Enako parkirišče v Žusterni. A se ne bojijo obiskovalci od drugod da se bodo na obali okužili? 🤔
Nekaj sem prebral, da bodo mogoče našo regijo "odrezali" od Slovenije. Upam, da ne pred soboto. Bini a veš ti kaj več? 😬
Zapirajo vas ne zaradi okuženih ampak zaradi pozitivnih testov. Saj verjetno veš, da si pri PCR metodi lahko pozitiven tudi v primeru zaznave dela RNA, ki jo ciklično podvajajo toliko časa, da je vzorec pozitiven. Po skoraj enem letu niso izdali koliko ciklov podvajanja naredijo pri PCR metodi. Zakaj ne?
Ne. Res e veliko okuženih. Skoraj cela tovarna Lama je. Jih poznam kar nekaj. Cele familije. Tudi moje sodelavke in njihove familije. Je kar pestro. Pač razpuščena banda, pa štrajk mamic. 🤗
Ma povej, da smo ljubljančani krivi pa gremo naprej. Drugič pa nasvet - pa za 3PM nehite na teste hodit pa ne boste več v rdečem. Pa kje vam je pamet.
Ne, niso ljubljančani krivi ampak pač mi nismo bili prekuženi kot ostali v Slo in sedaj smo mi na vrsti. Kar se tiče pa testiranja, mislim, da je edino pri nas realno stanje. Veliko ljudi se testira s hitrimi testi in komur pokaže na hitrih testih neopredeljeni ali pozitivno gre še na pravi test. Zato so številke tako velike. In realne. Saj v bistvu se nič ne spremeni za nas. Gneča bo še naprej, večina trgovin bo odprta. Se pa folk še vedno gnete pred mesti testiranja. 😊
Evo la, pa smo fasali "rdečega". 😊 Saj smo na obali itak vajeni že te barve. 🤗
Je pa zanimivo , da smo bili mi celo epidemijo med najboljšimi in je veljalo zaprtje za nas na obali enako kot za ostale regije, čeprav smo bili mi nekaj časa celo v zelenem. Seveda je sedaj v osrednjeslovenski regiji v redu situacija zato je normalno sedaj zapiranje po regijah. 😊
Na Geckota mi je Pelko včeraj že letne gume namestil, klinc pa zimske. No in pa tudi Črnega zmaja sem maw zapelju po vasi na tako lep dan. Fajn doživetje, huhu
Prav si naredil. Pri temperaturah okoli 20°C je brez veze voziti z zimskimi gumami.
Zdajle sva bila z ženo malo na sprehodu. E moj krek in beovička, pišita kući propadlo. Mislim, da se že vsem po vrsti fučka za ukrepe, pa maske, pa distanco, pa njihove statistike, pa nabijanje. In tako se obnašajo domačini, kot tudi cel kup sprehajalcev-turistov iz drugih krajev. Verjetno ne bi bilo toliko ljudi na promenadi niti takrat, ko bi rekli, da morajo vsi obvezno ven na sprehod.🤔 Dobesedno, kot bi spustili pse z verige. Pri prodajalcu najboljšega sladoleda v Kp je bila kolona dolga, verjeli ali ne, več kot 100 m. Kot po apokalipsi, ko pridejo zombiji iz jam. 😳
Danes sem kljub dopustu opravil dolžnost zavednega državljana - moje omiljeno hitro testiranje v službi. (Eno palčko na teden v nos odpravi kovid čist za štos) 🤗
Seveda je bil test negativen. To pomeni, da se nismo okužili v tistem drenjanju na Krvavcu in kovid spet ni tako hitro prenosljiv, kot vas strašijo. Počasi mi gredo s tem dramatiziranjem in tretjim valom, kljub boljšim rezultatom na spolni organ.
Nisi kliknil na link ane? Ker fora je ravno v tem, da gre za "virtualni" koncert, kjer se lahko dodajo se "posebni efekti" ... in kot trenutno kaze, bodo se nekaj casa koncerti samo v taksni obliki ...
Ampak v Novi Zelandiji so že množični koncerti na prostem z obilico poslušalcev.🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta vikend bo hitro testiranje v Ankaranu, tako, da lahko zopet pričakujemo gnečo in zastoj prometa. Izgleda, da je nam Primorcem tako testiranje zelo všeč saj je prvo vprašanje, ko se srečaš z znanci, ali si bil že na hitrem testiranju. Od jutri naprej bo malo bolj umirjeno na obali, saj bo prepovedan prehod iz in v to regijo. Nič hudega. V bistvu se ne spremeni veliko za nas. Nasmučali smo se, počitnic je konec. Življenje bo teklo naprej kot do sedaj. 🤗
Povezava za deljenje
Deli na druge strani