Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

napoved jhe popoldne do jutri glavnina, pri nas je za?elo frleti. In pravilno da so pravo?asno ukrepali!!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

aha in pol pa ?e sam pla?uje? za uni?en kamion, a ne? Ker si peljal po nareku? Super res.

ma kaj uni?en kamion, ubije? se lahko ali koga

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V Nem?iji in Avstriji me niso nikoli izlo?ili, pa so ble take razmere, da sem se raje sam ustavil...

V SLO je problem, ker je veliko tujcev s slabimi gumami...problem bi enostavno re?ili na mejah...

Je pa DARS kriv, da so ceste slabo splu?ene... Ko je 15 let nazaj ?la cesta ?e ?ez Trojane in ni bilo avtoceste, je bila cesta od CE do Vranskega katastrofalna, od Vranskega do Blagovice je bilo kot v Kaliforniji, od Blagovice v LJ pa spet kriza...ker sta 2 tovornjaka neprestano plu?ila in posipavala... Da se, ?e se ho?e...

?e je cesta posipana s soljo in se vozijo po njej tovornjaki, se sneg hitreje topi, kot pa ?e se samo osebni avti vozijo...

Da se meje zaprejo, je na?eloma prav, bi pa morali promet ustaviti, ko bi razmere na cestah to zahtevale...

Ka mene to raz.....niso spluzene....

Kak moramo sedaj imeti vse ceste z el grelci pod asfaltom da bo vse ok? Zimske razmere so zimske razmere! Nalet snega, plundra tudi skorja snega, cel sneg

Kdor po tem ne zna voziti naj ne vozi! Ne ae pa na dars pizditi, potem najbolje da na 10m stojijo s puhalnikinkot na smucarskih skokih za nalet

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano

Ne vem kje ta racunovodkinka zivi ker ze nekaj let se podatki vlecejo iz centralnega registra. Tako kot nam osebkom ko samo prejmemo odlocbe na dom.

Jaz sem celo imel na odlocbo za vrtec kjer ti nastevajo premozenje VSE - avte, nepremicnine, motor, otrosko varcevanje - VSE.

ceprav sem vedel v naprej da je bilanca vec kot predobra za kak presezek smo to oddali zaradi neke subvencije obcine.

Hocem povedat da sem vseeno poklical in vprasal kako lahko stejejo avtomobile ki so na operativnem leasingu spja (ne financnem!) to je ogromna razlika saj avto ni last (osnovno sredstvo) temvec zgolj najem za poslovne potrebe, saj ti po preteku operativca avto ne ostane kot pri financnem v lasti ampak ga moras se odkupiti.

In so res to izbrisal kot napako

Potem pa se druga salabajzarija

Ti dobivas prejemke, to je ze upostevano v napovedi dohodnine, kjer so odbitki, in vse lile lale

Iz tega dajes na stran na neko knjizico za otroke. To so upostevali ON TOP dohodkom. Torej letno prihodki + znesek ki si ga prenesel iz teh dohodkov....wtf? Logicno je da dodas mogoce obresti.....

Skratka odgovor: tako program sam potegne....

Pa se to ce imas na primer na trrju 30.000? se ti steje v premozenje, kljub dohodnini spet, se vec ce ves kateri dan ti bodo delali odmero lahko ta denar dvignes in bo program uposteval 0? pol pa spet polozis....

Na koncu sva se z GR na obcini Medvode skupaj smejala, narediti pa nisva mogla nic, razen premicnin, ki jih on doda iz drugeha registra (tako kot nepremicnine)

Tako se dela napoved za vrtce na osnovi 'premozenja'......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ti jo jutr dostavm? Sam povej ?e kolk sve?k namontiram :P

Ni tok placa gor.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ker je jutri baje svetovni dan nutelle (www.nutelladay.com), sm dons neki malga skup vrgu :bravo:

97dcc0700da09a14a330151afb30a2ec.jpg

Uuuuu na moj roj dan al kva  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hja jz mam s.p. pa je fora da sam dobicka ne prikazujes pa je... je pa res da s tem.ni kredita ne nic...

Pa zavezanec nisem pa mam mir

Narobe misli?........tudi tebe bo ?e teplo, to je to?no o tem kar pi?emo zgoraj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Frizerske zadeve ima. Ja, tako to izgleda, ?e ima? salon v najemu + nekatere dodatne stro?ke in vem da ne goljufa pri bilancah.  ;)

Se pravi z neko uravnilovko potegnit, to je re?itev, da se napolni malho, kateri so ji mi?i in podgane pregrizle dno.  :rolleyes:

Kar se pa ti?e udarjenosti naroda k razko?nim vozilom, pa je zanimiv primer enga prijatla, ki vozi AR 156, 15 let staro in redno posoja ve?je vsote denarja nekemu podjetniku, kateri se okrog vozi z X5, a v ?epu nima prebite pare, vse na lizing, fafing, itd. To pa je to koliko da kdo na prevozno sredstvo. 

Ja ne ?tekam, kako ima lahko frizerski salon, kjer je najem vsaj 500e (pa sem res na minimalu), ki je to 6000e letno, pa potem prispevki, davki, oprema za salon....pa ni dobi?ka.

Ne mi re?i, da dela minus tam (ni davka na dobi?ek), ker od ne?esa mora ona ?iveti, z ne?im se pla?uje vso robo, najem....itd. No?em koga obto?evati, a verjetno je velikokrat kak cash prijateljev na roko brez ra?una, pa je promet (dobi?ek) manj?i itd....pol pa ?ok ker ni vrtec cenej?i.

Ra?unica je zelo enostavna - ?e ni plusa (na papirju ali mimo papirja) ne more? poslovati. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes je treba veliko stvari prebrati, se pozanimati....jaz sem se in sem zaprl s.p. ker se to enostavno ve? ne izpla?a. ?e si majhen za lastne potrebe pla?a? 2x ve? kot ?e si na minimalcu pri nekomu, ?e si velik, so obremenitve prevelike, davek na promet, davek na dobi?ek, prispevki...itd itd

Skratka, pi?e lahko prito?be, ampak ni? ne bo pomagalo. Kaj pa dela da ima s.p., ki nese le par jurjev letno? 

Pri izra?unu vrtca in otro?kega dodatke je v zakoni o pravicah iz javnih sredstev (ZUJPS) zapisano:

5. Dohodek iz dejavnosti

14. ?len

(1) ?e je oseba dejavnost ?ele za?ela opravljati ali ?e je njen mese?ni dohodek iz dejavnosti ni?ji od vi?ine bruto minimalne pla?e, se kot njen mese?ni dohodek iz dejavnosti upo?teva dohodek v vi?ini 75% bruto minimalne pla?e

http://www.24ur.com/novice/slovenija/vladna-ne-spodbuda-za-podjetnike.html

To pa je zato, ker so vsi preko spja imeli prijavljene minimalce, da so imeli zadeve kot je vrtec in ?e polno drugih skorajda zastonj (davki, dokladi itd) ne zaradi var?evalnih ukrepov!!!! vozili pa so makine vredne 50 jurjev

P.S. Ni pa treba dajati naslovov v stilu 24 ur. Zadeva je lahko po?tena ali pa nepo?tena, zaradi razlik in barab so pa? potegnili neko spodnjo mejo 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ukraden 2015 BMW M3 F80
Napisano

Verjetno ta avto nima kljuca....ampak samo wlektronsko kartico, vse kar rabis je lovilec oz kodo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

a to se krade......!? FUJ

No upam da ga uspejo najdt....... sem pa ravno danes naro?il gps/gprs tracker ;) ?e slu?ajno moped odpotuje kam

Daj link pliz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Verjetno je ?e recikliran a vseeno

Piaggio MP3 (SN: ZAPM5910100004807). Pustili niso niti kolesa Wheeler Pro 69 (SN: WS05110248)

post-2637-0-20490600-1422426411_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Blo je fajn, edino cena vo?nje je pribli?no 4x vi?ja kot s trenutnim H Coupejem in na LPG, tako da za mojih vsakodnevnih cca. 100 prevo?enih km, Rx8 ni najbolj smotrna re?itev. :hohoho:

Od kdaj se rx8 kupuje kot smotrno resitev...:)

Kdor kupuje rx8 pa gleda na porabo je cisti lajik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

on ma

KR * SHIBBY !

Sej misljeno je blo pa go! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Qwerty evo turbo za ?ibenik, samo 400KS....

Kawasaki-Ninja-H2R-Supercharged-300PS.jp

Kawasaki-Ninja-H2-Specifications.jpgkawasaki-h2-3.jpg?w=780kawasaki-ninja-h2r-electronics.jpghr2photo5.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano

En cenovni pregled:

prikolica 1800?

do sedaj stanje v Merkurju - vse tam kupil 500?

+ toli pod 80?

manjka ?e nekaj barve, ve?inoma imam vse

+ prenosni kemi?ni wc bolha ene 40?

torej bo rahel preseg zadanih 2.500? za prikolico, vseeno zadovoljen, ker bo dr?ala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Nic ni brencal....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

A mislis na motocrossu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pc C drive?
Napisano

Zacasni fajli, kopije itd na primer vae kar z neta zloudas da instaliras se nalozi v temp

Preveri pa se direktorij downloads in moreboten torrent temporary download

Pa da res vse vidis moras vklopiti skrite direktorije in sistemske fajle

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

V?eraj le?al cel dan zarad heksn?usa, danes na polno zrihtal prikolico in si vzel ?as da grem testirat TCS. Bomba!!!

post-2637-0-03965100-1422200389_thumb.jpg

post-2637-0-75366000-1422200424_thumb.jpg

post-2637-0-61541300-1422200464_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zmankal belega spraya zato sem posegel po kreativnih presezkih....8ab1248b47b50c414fcd457ec35286dd.jpg

d06eab0af58fe711446cd11342200483.jpg

f1f3db3244119422f87bdcf39ce2d1e6.jpge997b485c25b65f60648642ef3ef0349.jpg0107b182f6d5a490784988e1c28773b2.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tudi ostalo pohistvo bo belo, miza pulti :)

Ti preko veze zrihtam pregled pri urologu?

In pazi, da tega o lepoti ne zve tvoja ?ena...

Ne klic hudica....saj bo kmalu ze obvezen pregled :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pocasi dobiva look, potrebna so se zakljucna dela v gradbenistvu, predvsem lepotna. Ampak sem zadovoljen, suhi bomo. Za lepoto sem pa ze rekel da me boli en organ. 7fe83ef0f0c1ee53b2017ad053cab644.jpgc537c39e4de5175f370c2c23e6bd40a4.jpg351de3adc772de1ccf6800563978199c.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.