Ni film, bo pa serija. Pa kakor sem picajzlast, ko snemajo kej v zvezi z F1, me je tole pozitivno že s trailerjem presenetilo:
Brad Pitt bo sigurno naredil velemojstrovino.....:) kaj v stilu neverjetnega comebacka kjer junak potem za eno tocko premaga vse, vmes se mu pa se dekle, ki ga je zapustilo zaradi velike pomote vrne tik pred zadnjo dirko....en bo pa moral umreti da bo intriga, vsaka dirka pa bo mela carnage.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povezano s tem lar sem napisal v temi elektromobilnost, kjer stalno racunamo obracun potrebnih moči hlajenja s toplo vodo (vstopna T, iustopna T, padec pritiska....) sem sam zracunal da za mojo bajto ne rabis vec kot 4-5kw, zato sem se odlocil za TC s 'samo' 5,5kw moci medtem ko so mi vsi rinili tako od 8-10kw...
Izkazalo se je da sem mel prav in zdaj to prekleto prav pride, pa se ko se je dalo sem dal varovalke iz 3x16 na 3x25
zdaj se to ne da vec, rabis specialne odobritve....svasta
dne 29. 10. 2024 ob 11:45 je Tilen5 napisal:
Jaz mam GENI pa mam samo prikaz porabe moči(oziroma ne znam pogledat 15minutno porabo 🙃),.. so mi pa iz 6kw mi dali na 4.8kw., po porabi sem nekje tam tam z Septembrom, me zanima kaka bo razlika pri ceni.
A se motim al mogoce narobe gledas - gledat je treba moč v kW ne energijo v kWh, lahko da se motim?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Fanta Slovenija je na vrhu kandidatk kar se tice kadra in industrije. Problem so dajatve v naši lepi. Zakaj so vsi servisni centri v Romuniji, Bolgariji, Turciji? Kader ni cenejsi...,nasi hrvatje in Romuni imajo neto veliko vecje place, bruto pa pride firmo izredno manj ce ma 100 ali vec ljidi tam...
Včasih so z Novoletnimi okraski počakali vsaj toliko, da je šel mimo Dan mrtvih. Pa OBI ni edini, v Merkurju v Kromberku že prodajajo plastične smrekice...
Svet je znorel...
Haloween-sveče-jaslice-srcki-Pirhi je pravilni vrstni red jim povej
Pa kaj je to za en "kanarček", k ima streho tam, kjer imajo ostali pokrov motorja?
Samo hecam se - ne me frderbat!!!
Ne gre lopata not
A kdo ve kke se da dobiti razne zarnice za osvetlitev gumbov. Se pravi ne T5 za dash ampak ma ene take navadne zarnice z dokaj dolgimi nogami cca 4-5cm. Zgleda pa da so diodne, ker je polarizacija +/- pomembna
Seveda se da zlotat marsikaj a bi rad nasel enake oz ustrezne. Bom probal najti kako sliko, pozabil ko sem odmontiral. Sedaj sem prelotal delujoce tja ker je pomembno, 2 pa sta temna
Od menjave, to je prejsnji vikend zdrzi dan ali mogoce dan in pol, se pa ne greje vec ob polnjenju, sem pa nasel na netu da je veliko pritozb skoraj identicnih po zadnjem apgrejdu firmwarea. Roll back pa ni mozen. Tako da se se malo igram na poti domov, probal bom se izklopiti bt in povezavo na fon, ce najdem kakorkoli razliko oz morebiten vzrok/izvor...
Ce pa ne pa adios
Ali pa nimaš sreče. Moja Garmin gre velikokrat v sneg, celo poletje je v morju, tečem z njo, kolesarim, delam z njo. Pa še vedno teče in baterija zdrži precej dni.
Zgleda da res, moja je prej drzala 14 dni zdaj dan do dva, dela samo ne bi bil njen suzenj za polnjenje
Ne hvala....tudi Garmin ma podobno usodo pri kolegu, po dveh ma zdaj festino , ne vem mogoce niso delane za motoriste vlaga, treslaji, temp razpon.....pri meni se tedensko xray
z žalostjo sporočam, da sem dobil baterijo, jo zamenjal, ne zdrži dva dni.....očitno nekaj v uri dela turbo. po moje sem zaključil s pametjo in grem na klasiko. to je že druga ki je shodila, prva po 2,5 letih, ta po 1,5
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Brad Pitt bo sigurno naredil velemojstrovino.....:) kaj v stilu neverjetnega comebacka kjer junak potem za eno tocko premaga vse, vmes se mu pa se dekle, ki ga je zapustilo zaradi velike pomote vrne tik pred zadnjo dirko....en bo pa moral umreti da bo intriga, vsaka dirka pa bo mela carnage.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani