Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

fizi?ni izgled ?e vedno - po lestvici od 1 do 10: 11. :rozico::wub:

njena energija, ki jo oddaja in pogled na ?ivljenje oz. svet okrog nje - od 1 do 10: NULA. :ne vem: :rolleyes:

:hohoho: Eno tako mislm da tud jst poznam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

a ma kdo mogo?e kk?n program za rezanje muske ... rabim en del komada ven dobit :blush:

?e ma? Nero -ta za pe?t CD-je, je zraven tud Nero Wave Editor - s tem lohk to dela?.

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mazdo imam to?no 4 leta in sm naredu 90.000 km. :jupiii::bravo:

Edini problemi (poleg rje na plehu :D ) so razni kon?niki in zglobi, pa tud kolesne le?aje sm mogu vse menat.

Pa kaj ?mo, sej je ?e ve? kot petnajst let stara :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nej gre u PM pa ta zavorna ?eljust pa bat, kon?n mi uspe spravit bat nazaj v svoj polo?aj in mi scefra dihtungo okrog njega :vskalo: a se da gumico posebi dobit, al morm celo ?eljust menjat?

Tle poglej

Pa ?e popust mate ?lani :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons sm se vozu z avtom ki ima motor s polovico prostornine mojega in konjev samo 1/3 mojega :hohoho:

Ampak se ?ist normalno pele! :D Edino ?e v ?tartu mor? vedet da ne sme? it nobenega prehitevat - ker pa? ne gre. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e zdru?mo teme:Post a recent shot of your car, Jamralnik in Kaj ste pa danes naredili na va?i mazdi dobimo tole :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Na kraju zlo?ina pa jst in ?elezen stebri?ek!

post-563-1347793025_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

1000? Good choice, za sabo imam 1700km pa sem ko ro?ica, umrl bom pa do jutri v kravati s powerpointom, komaj ?akam da spet gas domov.....vsaj ??ije zunaj za zado??enje morale.

A se sam vozi? ali v dvoje? Moja je prvi? ?la z mano do Rovinja ta vikend, imel sem stuff za na pot cca 40kg....in strom 650 je bil premalo.... <_< zame samega :jupiii:

1000 je ja. Sam ni moj :( je od brata. Upam da mi ga bo posodu za kako turo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ni slabo....?eprav z motorjem od mlaj?ega brateca (CBF 125) se z isto koli?ino prevozi ravno *2 km. porabo ima me 2-3l / 100km :jupiii:

Sej je imel Tomos APN6 2-3 porabo :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mazda je v?asih res delala kvalitetne avte. Ampak se spra?ujete kako to pa?e v jamralnik :D

Kot sm ?e zadni? pisu sem dal prednjo masko peskat in barvat. In? Krom na maski je tok kvalitetn in trd da se ne da speskat :vskalo:

No ja, verjetn bo mojster zmogu, sam neki je jamru da v precej dolgem cajtu naredu sam par cemtimetrov :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.