Samo meni tukaj nekaj ne gre skupaj. Mrbit zato, k sm kmet an s hribu doma...
Po eni strani se razlaga, da ima vsaka "znamka" svojega dobavitelja.
A po drugi strani je pa Petrol kriv, da je VSEM zmanjkalo goriva...
Mislim, na Goriškem je v bistvu edino Petrol imel gorivo, pa še to omejeno na največ 50 litrov na fizično osebo. INA je imela omejitev na 27,50 litra, Shellu in Molu je pa zmanjkalo...
Zdaj, če ima vsak svojega dobavitelja in je Petrol svoje gorivo prodal v Italijo in imel premalo voznikov še za po Slovenji - zakaj je potem zmanjkalo na INA in Shell črpalkah? Če imajo pa vsi istega dobavitelja, kako da je potem razlika, pri kom točiš (naj bi nekateri imeli boljše gorivo od drugih)?
Kaj niso avti in promet na splošno največji vir ogljikovega dioksida in kot taki najpomembnejši krivec za podnebne spremembe in globalno segrevanje? Kaj ni bilo nekoč nekaj govora, da bomo planet rešili samo, če bomo TAKOJ vsi svoje avte zapeljali v prešo in kupili električne?
Sem prišel na eno poslovno idejo, da bi lahko začel s potujočo črpalko, kot je potujoča knjižnica, trgovina, ribarnica, sladoled...
Bi lepo cisterno vozil po vaseh, objavil bi urnik pa še kako dobro muziko bi dal na zvočnik. Bi bilo lepo videti ljudi z avti, ko bi prišli na kup pa otroci s kantami po bencin za moped. Kot v Afriki, ko čakajo za vodo. Bi zbližal ljudi...
- "Včeraj zjutraj sem opazil, da mi notranje luči svetijo v avtu in sem sklepal, da je eno stikalo na vratih v okvari... In odnesem izvijač pa instrument do avta in začnem pri voznikovih vratih merit delovanje stikal, in tako lepo grem okoli avta in seveda zadnja desna vrata niso bila dovolj zaprta..."
Ma, resnici na ljubo, mi, starejši občani, ki živimo v Sloveniji, se nimamo kaj dosti za pritoževat - odraščanje v Jugoslaviji nas je pripravilo na preživetje v Evropski uniji...
Kmetijsko-gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) opozarja, da se je kmečka nafta podražila bistveno bolj, kot je napovedovala vlada, kar dodatno zaostruje že tako težak ekonomski položaj slovenskih kmetij...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani