Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Dobi cigan osmega otroka in prihaja cela vas, vsi mu čestitajo. Pa pride mimo starešina vasi:

- "Pa, dobro, osmiii! JBG, pa kako boš to vse nahranil?"

- "Pa, če ni za sedem, tudi za osem ni..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Razlaga ena mlada sodelavka (pustimo stat, da je blondinka) :

- "Sem zvečer napisala tipu, da se grem pred spanjem še stuširat, pa mi on napiše, da naj mu pošljem sliko iz kopalnice. Pa kaj še, pol bo pa kupil enake ploščice! Za kako butasto me pa ima..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naredili bi avto, ne pa multimedijski zabaviščni park na štirih kolesih, pa bi bilo.

Samo za primerjavo: v Sloveniji je še vedno registriranih okoli 700 "fičkotov" - avto, ki so ga nehali delati novembra 1985. Me zanima, koliko teh novodobnih onetov se bo po Sloveniji vozilo po štiridesetih letih? Ma kaj po štiridesetih, po dvajsetih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sodelavka je imela rojstni dan.

Mož ji je dal denar, naj si sama kupi darilo, kar ji je najbolj všeč, ker "je težko kupiti dobro darilo nekomu, ki že itak ima vse".

Ona je šla in kupila vibrator...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Spomnim se, ko so prodajali Babnopoljski mraz.

Zdaj prodajajo pa Blejski zrak...

N1INFO.SI

Na dopustu navadno radi kupimo kakšen spominek in tako poskrbimo, da vsaj delček počitniške destinacije z nami ostane za vedno. A na Bledu so šli še korak dlje. V eni od trgovin obiskovalcem ponujajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ja, samo da je meteor tja butnil okoli 300 milijonov let prej, kot so tam postavili hišo...

Če se ne motim, je ta slika iz Avstralije...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 1. 5. 2025 ob 22:30 je g.Wankel napisal:

... ... ... ... ...

Najbolje, da odprem novo temo, pa not lepimo FB nebuloze 😀

Potem lahko kar ¾ FBja tja prilepiš...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.