Franja je bila pet pop - ned. To je bilo svetovno prvenstvo amaterjev, in so zaprli vse v cet zjutraj.
Podpiram sport ampak nekako ni bilo to primerno, predvsem zaradi lokacije, ob smartinki je na primer 2x vec poslovnih zgradb kot kaka zaloska, med tednom naj se promovira zunaj mest, med vikendom pa v mestih.
Sem bil 2x na giru in 1 x na touru. Pol ure prej in pol ure kasneje v mestih zaprejo, drugace je vse tekoce oz v pripravljenosti, pri nas pa je najlazje vse zapreti za cel dan.
Izjema so gorake etape, kjer na primer stelvio zaprejo popolnoma eno stran zaradi logistike, saj folk zasede cesto ze dva dni prej
Potem pa se 2 motorista izmuzneta nevede pa uzivata na praznem stelviu :)
Aja glede amaterjev, kolesa so imeli vredne za vsaj 2 moji mazdi
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kaj se ti pritozujes, jaz sem imel start / cilj in zabavisni sotor pred pragom.
Pa to sploh se ni vse proklete pizde so kar dvignile rampi kjer je skoda (sluzben varovan parkplac pred simobilom) in to je bilo za goste mi pa nikamor.....skodo sem parkiral pri carglassu ker je nas placljiv parkplac bil pac za ljudstvo
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na nasi poti pa nikoli nobenega, vsi so samo ovce ki jih vodi gps. Istarski ipailon je imel 10km kolone pred kastelom, ce pa gres po stari lepo cez motocun na buzet ni niti enega na cesti, samo kak traktor
Tole je supr zadeva, lahko samo ob?uduje? miroljubnost, v primerjavi s kak?nimi dihurji, ki ti po??ijejo tipkovnico na prenosniku in jo zdej sam ?e 1/2 deluje, ti ukradejo in skrivajo raznorazne zadeve spotoma pa ?e kej konkretno zgrizejo neveragain.
dihur je zver, jebi ga...?eprav lu?tkana
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uf ne vem bi moral pogledat v excel doma kjer servise vpisujem, mislim pa da ene 8000
Povezava za deljenje
Deli na druge strani