Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

Danes so se videle vse kvalitete voznika s ?tevilko 99 :) pojma nima jokica..

Padel in kon?al brez to?k?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

P 406 coupe me je popolnoma obsedu s svojim Pininfarina dizajnom in le se vprasanje casa je kdaj grem katerga gledat/pelat/kupit. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Eno ?isto resno vpra?anje za ?arunalni?ke obvlada?e, ker jaz o tem nimam glih kej dost znanja;

?e dalj ?asa mi hi?ni ra?unalnik sporo?a v stilu "disc capacity very low" ali neke podobne besede, skratka hard disk, ena od obeh particij skoraj zafilana.

Ok, pa jo sprostim in naredim na njej npr. 1 GB prostora (tudi izpraznim "ko?") in glejga zlomka, 2 tedna kasnej ali ?e prej s5 ista situacija, s tem da nisem nanj nobenih fotk ali film?kov ve? nalagal v vmesnem ?asu. Ker sem jih preventivno za?el dajati na D, kjer imam ?e 10GB ali ve? prostora.

Torej, kje ti?i razlog, a mi lahko kdo "po doma?e" razlo?i, ker jaz enostavno ne morem zastopit?  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

?e so v moto GP dirka?i in zvezdniki, potem so tile na Man-u pa gladiatorji, saj tule ni izletnih con v pesek, je le ena in ta vodi na bli?nji BRITOF.  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

o ja, tut pri men dobr izkori??en vikend, iz sobote na nedeljo praznovanje 60letnice skoraj v kljunu na?e dr?ave, nedelja pa fe?ta na firmi :D

Si bil tud ti v vlogi plena pri kaksni micni mladenki/plenilki? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, pri tvojih letih bi lahko vedel, kako gre to: najprej poriva?, ?e pa ni dovolj, pa ?e napolni?...

Kar izvoli, ce ti pase, to je bila nekje v starosti moje mame in nimam zelja v stilu M.I.L.F., da ne recem GILF. ;)

(Kar se tice akumulatorja je potem klicala Mazda asistenco in verjamem,da se nekako postimali in to verjetno ne s potiskanjem)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.