Jump to content

Mraušk Mčk

Members
 • Content Count

  3,503
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

Mraušk Mčk last won the day on November 7 2020

Mraušk Mčk had the most liked content!

Community Reputation

1,707 odlično

About Mraušk Mčk

 • Rank
  Hyper Ricer
 • Birthday January 1

Recent Profile Visitors

829 profile views
 1. Aleks, tvoj način delovanja na tem forumu - namerno širjenje neresnic, ni več trolanje.
 2. Ne Aleks v luknjo daš brolly, dimenzija paketa 25cm x 30cm x 1,5m. Aleks že spet trolaš o stvareh na katere se ne spoznaš.
 3. To Aleks, da ne razumeš, je kriva tvoja silna vnema kako dokazati svoj prav, pa si spet iztrčil ne da bi sploh prebral. Napisal sem da ribiških palic NE vozim v luknji za smuči. Beri, Aleks beri. Če že koga zanima naše družinsko življenje, Tako naš mulc kot tudi naša smrklja imata plačano članarino pri Ribiški zvezi Slovenije. Nedavno je bil isti primer tukaj na forumu (pa bi človek pričakoval da so tu sami razumni) Da je neka stvar brezveze trdijo ravno tisti, ki je sploh nimajo.
 4. Tudi sam sem videl pegueota 305 break peljati zofo iz Rutarja (z zaprtimi prtljažnimi vrati) in sem samo gledal. Ampak point je, da čim neka znamka začne šparat z uporabnostjo (beri: večati dobiček) jo takoj ostale začno posnemat. Zato nič več trije otroci v avtu. Pa še marsikaj drugega, tista luknja v zadnjih sedežih je samo eden od primerov kako nas probajo nategnt.
 5. Aha, že spet, a enega otroka daš pa v prtljažnik da podereš tretjino klopi? Pa tudi kadar je na zadnji klopi samo en otrok sem ugotovil, da je precej zajeten in dolg šotor varianta brolly da leži skozi luknjo in na naslon za roke, ker prtljažnik je poln. Palice niso v luknji ampak preko naslona zadnjih sedežev pod stropom, ker se dajo ukrivit.
 6. Smešno? Isofiks na sredini? Kam daš potem drugega mulca, ki enako rabi isofiks? V prtljažnik? Približno desetletje že ne delajo več avtov, ki bi bili sposobni paralelno na zadnji klop voziti 3 isofix stolčke. Pa kakšne smuči. Meni veliko večino časa luknja služi pri vožnji opreme na ribolov. In to ne samo kake dva meseca na leto kot je smučanja, pač pa celo leto, tudi pozimi. Po Aleksovi teoriji bi moral 365 dni na leto praktično skoraj vsak teden šraufati trugo na streho in dol. Ni logike da pelješ nekaj na strehi, če to lahko v avtu. Jutri bo padalo,
 7. Hehe, toje tako kot bi imel babo brez pa potem razlagal, da je tista luknja čist precenjena
 8. Hočeš reči, da je Aleks kot najbolj zagrizen rekreativen smučar na Primorskem in bližnji okolici kupil avto brez luknje za smuči. Ne verjamem.
 9. Žal, to v praksi ne drži. Mazda 6 mk1 je bila sposobna poleg otroka v stolčku na zadnjem sedežu v kabini peljati še 2mtb bicikla, kolesarsko prikolico in zložljivo posteljico. Avti ki jih naštevaš, tega niso sposobni. Ampak šestica prve generacije je bila še karavan, sedaj pri mazdi hatchbacke napačno imenujejo karavani. Pa kje ste sedaj lastniki tazadnjih šestic? Zanima me a imajo luknje ali nimajo lukenj?
 10. V prvi generaciji na začetku sta bila v Slo. samo dva nivoja opreme CE in TE in noben ni imel odprtine za smuči. Sprašujem ker ne vidim dobro na slikah ker prtljažnik v mazdinem katalogu raje ne pokažejo.
 11. A šestica nima odprtine za smuči?
 12. UG performance gen1 sem kupil ravno zaradi lastnosti na snegu. OK lažem se, nisem jih kupil. Po moji izbiri so mi jih podarili ob nakupu vozila za borih 36 jurjev, tako da so bile res zastonj. Pa ne da se podarjenemu konju ne gleda na zobe, ampak meni se zdijo na snegu res zelo solidne.
 13. Tudi jaz imam precej težav s preglednostjo iz avta kadar je žena zraven. Ne smem gledat gospodičen na pločnikih.
 14. Prosim če ne omenjaš Škode skupaj s Hunjadem.
 15. Pa a poznaš kakšno mazdo ki se ji sploh še da v prtljažnik kaj dat. Japonci so se odložili da prenehajo z izdelovanjem uporabnih avtov, kateri so to bili najbolje ve Slivka. Poslovna poteza povsem nekoristna ljudem ki avta nimajo samo za gledat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.