Skoči na vsebino

Mraušk Mčk

Člani
  • Sporočil

    3.900
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    70

Mraušk Mčk je nazdanje bil dnevni zmagovalec dne november 7 2020

Mraušk Mčk je imel največ všečkanih vsebin!

O uporabniku Mraušk Mčk

  • Rojstni dan januar 1

Dodatne informacije

  • € Donator:2024

Nedavni obiski profila

2.459 ogledov profila

Dosežki uporabnika Mraušk Mčk

Usposobljen

Usposobljen (10/14)

  • Predano Rare
  • Dobro reagiranje Rare
  • Zelo priljubljen Rare
  • Prvi prispevek Rare
  • Sodelovalec Rare

Nedavne značke

2,5k

Ugled

  1. Mraušk Mčk

    Zbil srno

    Pri moji najdražji renoldu 15 let kasko. Sedaj ne več. Če sešteješ skupaj bi bilo to tolk dnarja, da bi komot iz žepa popravil vse praske in odrgnine pa še bi veliko ostalo. S tem da je bilo kasko poceni zaradi nizke cene avta. Ko potem gledaš za nazaj edino kakšna asistenca bi bila smiselna. Ampak so tudi to sedaj svinjsko podražili.
  2. Mraušk Mčk

    Chat is back ...

    Zmaj, pa da ne boš šparal, vzemi večji model. Boš lažje povabil...
  3. Mraušk Mčk

    Pohvalite se,...

    Za letnik 2015 je moj avto zelo dobro opremljen, z veliko funkcijami (ni bilo poceni). Nisem pa vedel, da ima avto tudi funkcijo jedilnice.
  4. Mraušk Mčk

    Elektromobilnost

    Je pa zato za nekatere dobičkonosnejša. In glej ga šment. Evropski politiki, ve se kdo evropo vodi, so se nas tudi v tem primeru nategnli. Kakšen zelen prehod. Folk enostavno ne bo imel denarja za kaj takega, ker so pametni evroposlanci streljali in Evropo ustrelili v obe koleni, pa še v komolce. V Evropi vsak 6 delavec dela v avtomobilski industriji. Te kreteni so pa s svojimi butastimi šli sesut avtomobilsko industrijo.
  5. Mraušk Mčk

    Chat is back ...

    baje mora še optiko naredit 😂
  6. Zamenjal serviserja. Prej sem vozil na pooblaščeni škodin. Novemu serviserju se je zelo neumno zdela ideja menjave olje v DSG menjalniku na 60 Kkm. Sem vztrajal, da ga zamenja. Je prihranil staro olje iz menjalnika in mi kazal kako brezhibno izgleda. Tale k. Škoda, skrivajo program vzdrževanja posameznih servisnih intervalov kot kača noge. Verjetno zato, da bi folk vozil na pooblaščence.
  7. Mraušk Mčk

    Elektromobilnost

    Ne more biti krivo nekaj kar sploh ne obstaja. Država Slovenija energetske politike ni imela od osamosvojitve naprej. Za to sranje je kriva evropska politika, ki je takrat zahtevala določen del energije iz obnovljivih virov. Ne glede na vse. Sedaj to drago plačujemo.
  8. Mraušk Mčk

    Gume

    O tveganju in neželjenih učinkih se posvetujte s svojim kleparjem ali avtoličarjem.
  9. Mraušk Mčk

    Elektromobilnost

    Ne pozabit, da sponzoriraš tudi to, da si folk s poleti pridelanimi viški, pozimi ogreva zunanje odprte bazene.
  10. Švedska: "Parkiriščni ovaduhi" lahko zaslužijo po 100 kron za vsak napačno parkiran avtomobil WWW.RTVSLO.SI V švedskem mestu Uppsala je pred dnevi začela delovati posebna aplikacija, ki uporabnikom omogoča, da hitro in preprosto prijavijo... Kaj bi v njihovih časih dali za takšno aplikacijo razni Ceaousescuji in Stalini
  11. Mraušk Mčk

    Tole je pa kr smeh

    Na Moravškem tradicionalna jed
  12. Mraušk Mčk

    Kolesarjenje in tek

    Vibracije so je.. za telefon. Sodelavcu so 3x menjal kamero v njegovem Huaweiu, ampak ga je imel še v garanciji. Razlog je bil vibracije na krmilu motorja. Koliko, v kateri osi in katere frekvence ta stvar duši je težko reči na oko.
  13. Mraušk Mčk

    Elektromobilnost

    Samo povedat sem hotel kako se z nekim takšnim avtom lahko potuje ceneje, hitreje in bistveno udobneje kot z viličarji ki nam jih vsiljujejo politiki. Zato sem dal v temo elektromobilnost.
  14. Mraušk Mčk

    Elektromobilnost

    5 metrov dolga krava z realnim dosegom čez 1000km: Dizelskega goriva je v passatu zmanjkalo šele po 1020 kilometrih WWW.RTVSLO.SI Tokrat mi je z enim polnjenjem uspelo prevoziti natančno 1020 kilometrov. Ne, deveta generacija Volkswagnovega passata še ni električna – tokrat...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.