Jump to content

Mraušk Mčk

Members
 • Content Count

  3,200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Mraušk Mčk last won the day on March 20

Mraušk Mčk had the most liked content!

Community Reputation

1,305 odlično

About Mraušk Mčk

Recent Profile Visitors

325 profile views
 1. Pa še s prirejenimi kilometri. Čudno da to napišejo, a ni to samo po sebi umevno.
 2. Mraušk Mčk

  Gume

  Lopovič je v Kp postavil toliko krožišč zato, da če jih sekaš, imaš pol krajšo pot - in pol manjši ogljični odtis. Lopovič je bil ekolog!
 3. Bossu so pač hatchbacki bolj všeč.
 4. Pa saj sem hvalil mazdo, povsot in vedno sem govoril, da je moja mazda ko helikopter.
 5. A kje sem pobral da podložke na 2,0 dizlci Mazdi ne zdržijo 100 000. Ugani! Na Renoldu od moje najdražje zagotovo ne.
 6. Napaka. Na 100 000 se menjajo šobe, podložke se menjajo vsaj na 50 000. Seveda vsega tega kar si napisal in kar sem te dopolnil ni pisalo v nobenem maintenance manualu, zato tudi največji poznavalci med mazda mehaniki niso vedeli kako se mazda pravilno vzdržuje.
 7. Ko je sodelavec kupoval mazdo v omenjenem rangu, sem mu svetoval izogibanje 2,0 dizlc. Po mojem skromnem mnenju in neskromnih osebnih izkušnjah je bila ta mašina že brez dpf kar problematična, z dpf pa spljoh.
 8. Starodobniki se lahko zelo dobro prodajo. Morajo pa izpolnjevati dva pogoja, prvič morajo biti top model, drugo pa da morajo biti top ohranjeni.
 9. A ima kdo še zavarovano parkirišče. Zadeva je ratala precej draga. Moja najdražja je pred kratkim podaljševala registracijo, pa je osnovni kasko stal enako kot bi bilo samo parkirišče.
 10. Napiši da si se skozi ovinek zaradi hitrosti peljal nagnjen in po dveh kolesih v trenutku, ko je nasproti napačno po tvoji strani vozišča pripeljal nekdo in te zadel z ogledalom.
 11. hehe, kot kakšen rumenokljuni mladec, ki še ne ve čisto dobro na kaj ženske padajo
 12. Škoda je še vedno prav simpatičen avto.
 13. Cena nafte včeraj minus 35,20 dolarja. A ni fajn za nas, voznike, voziš se pa še plačajo ti.
 14. Ne verjamem v smolo, ampak v srečo. Tako da ja Boss, imel si strašno srečo.
 15. Pa saj govorimo o novih in kupljenih pri nas.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.