Jump to content

Mraušk Mčk

Members
 • Content Count

  3,251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Mraušk Mčk last won the day on March 20

Mraušk Mčk had the most liked content!

Community Reputation

1,384 odlično

About Mraušk Mčk

 • Rank
  Super Ricer
 • Birthday 06/26/1966

Recent Profile Visitors

407 profile views
 1. Nisem vedel da imajo v F1 runflat gume.
 2. Mraušk Mčk

  Gume

  Prav za 1. vgradnjo se avtomobilske firme potrudijo, da sklenejo dogovor z gumarskimi firmami o dobri ceni. To pomeni slabša kvaliteta kot istoimenske gume na tržišču sicer. Mazda je dobavljala šestice s turing gumami, ki so v parih mesecih postale čelavstonke.
 3. Zakaj nisi kupil BMW ali Avdi - le ti imajo smernike vedno temne.
 4. P pomeni pranje, zato v P.
 5. Glede na to, da ima olje funkcijo odvajanja toplote z nekaterih delov, je najbolje, da je na max, ker ima tako nižjo temperaturo. Več olja in njegova nižja temp. pomeni tudi počasnejša degradacija njegovih lastnosti.
 6. Jaz vem katero olje. Meni ustreza bučno. Filter trdih delcev menjam vsak dan.
 7. A mazda kljuk ne montira v tovarni?
 8. Bikov na avtocesti kolokor hočeš. Ko pa pride tisti z rogovi ga miličniki kar ustrelijo pa je lahko manj nevaren od unih brez rogov: Bik divjal po štajerski avtocesti SIOL.NET Policisti so bili sinoči obveščeni o pobegu okoli 20 bikov s kmetije na območju Celja. Ti so podrli ograjo in se razbežali. Lastniku je uspelo s pomočjo sosedov vse živali vrniti nazaj v ogrado, razen enega. Ta je...
 9. Eh to ga samo voziti ni znala. Tudi meni so tu to povedali za mazdo.
 10. Pa še s prirejenimi kilometri. Čudno da to napišejo, a ni to samo po sebi umevno.
 11. Mraušk Mčk

  Gume

  Lopovič je v Kp postavil toliko krožišč zato, da če jih sekaš, imaš pol krajšo pot - in pol manjši ogljični odtis. Lopovič je bil ekolog!
 12. Bossu so pač hatchbacki bolj všeč.
 13. Pa saj sem hvalil mazdo, povsot in vedno sem govoril, da je moja mazda ko helikopter.
 14. A kje sem pobral da podložke na 2,0 dizlci Mazdi ne zdržijo 100 000. Ugani! Na Renoldu od moje najdražje zagotovo ne.
 15. Napaka. Na 100 000 se menjajo šobe, podložke se menjajo vsaj na 50 000. Seveda vsega tega kar si napisal in kar sem te dopolnil ni pisalo v nobenem maintenance manualu, zato tudi največji poznavalci med mazda mehaniki niso vedeli kako se mazda pravilno vzdržuje.

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.