Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Tale telefon ti ?udn slika... na sred je slika ozka bolj kot gre proti robu jo pa raz?iri tko, da zgleda avto v sredini vsaj dva razreda manj?i od unih dveh na strani :ne vem:

Sploh nism opazu prej - sam res zgleda M6 nakak dost manj?a :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sm zdele naredu izra?un na netu pri triglavu - polni kasko bi me pr?u 1.519?. Pa ?e pri?tejemo cestnino, tehni?ni pregled,... pa bi blo cca 2.000?!

S tem bi teoreti?no podvojil vrednost avta! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jst sm letos dal sam ta nujno zavarovanje (brez parkingov in podobno) pa me je vse skup pr?lo cca 650? (pa mam 25% popusta se mi zdi).

Za motor pa dons 190? (brez AO+ - ker je tist dodatnih 180? :huh: ).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Trenutno sem ?e brez Xenonk (jih bo treba nazaj zmontirat).

Sem se prejle v mraku vozil po dolenjski avtocesti, padal je sneg, mokra cesta - vidljivost za en k***!!! :vskalo:

In pol so Xenonke prepovedane - ker se 100x bol? vid! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

... Aja pa preselila bi se nekam stran od tle,...nekam kjer ma folk za po?et ?e kej druzga kukr cele dneve opravlat,..

?e najde? tak plac mi hit povej, jst grem tud tja! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dođe Mujo u Mercedesu i parkira ga pred slovenski parlament.

Dođe k njemu portir i veli: Gospodine, ne mo?ete tu parkirati, tu su vam Pahor, Kresal, Golobi?...

Mujo veli: Nema veze, imam ja alarm

Policist ustavi voznika zaradi prehitre vo?nje.``- "Ali vsete kaj ste storili narobe?"``- "Vem, prepozno sem vas zagledal."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.