Ja žal je spet tako,da eni gledate bolj egoistično od drugih! Je pa veliko resnice v tem kar pravite. Jaz sem verjetno eden izmed redkih budal,ki kolikor todliko spoštujem ukrepe.
Bodimo iskreni; ja, ok, sem cepljen... Ampak, glede na vse seve, ki jih cepivo baje ne pokriva, sploh nikjer ni rečeno, da sem zdrav (oziroma nimam covida), poleg tega sem lahko prenašalec...
Ne razumem omejevanja na regije. Saj smo vsi v istem dreku. Sem že v startu rekel, da bi podprl recimo prepoved obiskovanja nagnetenih turističnih točk (Bled, Bohinj, obala...) če nisi iz tiste regije. Ampak da pa Ljubljančan ne sme iti na Pohorje laufat ali pa na prekmursko gibanico v Prekmurje s familijo, ali pa kolesar kolesariti na Uršljo goro .. Bedarija.
Sploh ker cepivo še zdaleč ni dostopno vsem, pcr je pa drag za takele enodnevne izlete.
Če si pa prebolel ali si cepljen pa prosto po Prešernu.
To je lepa trasa. Maš pa tudi tisto klasično opcijo iz KG na Vršič pa potem mangartsko sedlo, predel, Trbiž, KG...
Je pa vsaj meni iz Trente težji vzpon na Vršič.
S tem se dela pritisk na tiste,ki se ne bi cepili....
Žal ti ne morem dat nasveta, ker imam verjetno starejšo kot si ti, no pa vseeno. Je neka Nizozemska z Brigsovim motorjem in dela že od 92ga leta dalje brez defekta. Servisa ne pozna, olje menjalno na 5 let, svečka še prva, filter tudi.U glavnem dela kot je treba pa še tu in tam kak kamen razbije..... svaka ji čast!
Razmišljam pa o akomulatorski, ampak me zaboli glava, ko pomislim, da bo običajno pred košnjo baterija skoraj prazna..... . Uspešen nakup ti želim.... 👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja žal je spet tako,da eni gledate bolj egoistično od drugih! Je pa veliko resnice v tem kar pravite. Jaz sem verjetno eden izmed redkih budal,ki kolikor todliko spoštujem ukrepe.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani