Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano
pred 15 minutami je Agerg napisal:

Ja poglej, penzija je premajhna in je hotel človek še nekaj zraven zaslužiti. Tega bo vedno več. Malo si kakšen prispevek koga iz ZDA poglej, ki ni poskrbel za svojo penzijo v zadnjih 30 letih. Je čisto normalno, da vozi pri 70ih Uber ali pa živi v avtodomu in se vozi naokrog, kjer so priložnostna dela.

Vse še pride k nam. Samo nekateri se še ne zavedajo. Pa ne misliti, da podpiram, samo preseneti me pa ne več. Star sistem ugaša...

Tega je tam kolikor hočeš! Me kar zaboli pri srcu,ko pomislim,da bi se jebal pri teh letih za preživetje ,ko sem pa pošteno delal 43 let..... Ne želimo si tega.....:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)

Bi se pa lahko kaj dobili, samo se mora malo politična situacija malo umirit, da se med seboj ne po....:nevem:

IMG_20260425_151327.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 21. 5. 2026 ob 14:37 je Shrek napisal:

Attach0 (1).jpg

Attach0 (2).jpg

Ne, ni mazda... 😋

Bravo,katerikoli je.Je pa verjetno nekaj večjega.....:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toplotna crpalka
Napisano
pred 9 urami je skritikrt napisal:

Našel še slike bajpasa za filtre😃 ...na slikah sta lužici vode,a se ne vidi tako dobro🧐...pač voda je prozorna,in je težko slikati...vidi pa se "mokrost" v prehodu plasti hidroizolacije.

In še nekaj slik odkopa bajte in sanacije hidroizoliranja. Sem nekaj že drugje objavljal,pa naj bo še enkrat,ker paše zraven.

Zanimivost-hidroizolacija Bauder E-KV4,ki so jo uporabili...moj izvajalec (TenTrade) za ta dela najema tipa,ki dela samo hidroizolacije...tip pa je rekel,da uporablja samo Bauder,ker je 4x bolj elastičen kot Izotekt,in ne popoka ob kompaktiranju zemlje...kdor je že odstranjeval staro hidroizolacijo ve kako zna biti popokana po več desetletjih...ker vsaka bitumenska ko je toplo je super,ko pa je mrzlo,je pa druga pesem.

WP_20160513_001.jpg

WP_20160513_002.jpg

WP_20170811_001.jpg

WP_20170811_002.jpg

WP_20170816_001.jpg

WP_20170816_003.jpg

WP_20170821_001.jpg

WP_20170824_003.jpg

WP_20170824_005.jpg

WP_20170824_002.jpg

Temelje so kaj prerezal in izoliral ali sem jaz kaj spregledal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toplotna crpalka
Napisano
pred 41 minutami je Janez007 napisal:

Tole s "suha hiša" meni ni čisto jasno. Razen če si mislil, da gre za mokre stene, ker je hiša še v fazi sušenja? Ampak valjda se bo v nekaj letih posušila oziroma jo je najprej potrebno hidroizolirati?

Ne,mišljena je zračna vlaga,ki se pojavlja v hišah brez primernega zračenja in mora biti praviloma konstantno med min.45% in 65% vlage.Manj kot je vlage v prostoru nižja je lahko temperatura v prostoru za ugoden občutek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Slivka napisal:

So vsi kričali, da 15.3. se menja zimske gume z letnimi. 

Si mislim ja, saj tako govorijo, naredi pa tega gotovo ne nihče 

Ma, ker so tudi tukaj na forumu lepili slike vozil na letnih gumah, sem 15.4. še jaz zamenjal gume na FucksWagnu, čeprav s strahom, kajti 15.5. še ni mimo.

In, evo, vedel sem, da se bom nategnil, ker sem poslušal "javno mnenje". Zdaj zbiram pogum, da grem ven in montiram gor verige. In bom moker ko cucek in me bo zeblo ko psa...

Jebemti, sem se nategnil, ko sem poslušal...

Ne se izgovarjat na nas "z doline doma"....:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Veliko jih poznam! Taki so brezobrazni in jih je potrebno strogo kaznovati brez usmiljenja v poduk vsem enakim!:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Upam,da pride tudi to. Ampak dvomim, ker potem si nabereš gnev slovenjceljnov, ki jim je hiša in vrtiček svetinja in to "se ne dira".

Tisti, ki bo to uvedel, bo na naslednjih volitvah gladko pokadil.

Prva nepremičnina je lahko neobdavčena do neke normalne vrednosti, kar je pa več se pa davek sorazmerno povečuje glede na vrednost. Stavbno zemljišče, ki gre opčinam pa tako že zdaj vsi plačujemo in lahko tako tudi  ostane.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 59 minutami je TBA napisal:

Dolgo sem bil neaktiven.

Sem preveč zaposlen z novim hobijem

20260512_093811.jpg

Novim hobijem... 🤔🤔🤔😉 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.