Skoči na vsebino
KOGA VOLIT
Napisano
pred 25 minutami je Boss napisal:

Čak a zdej spet nisi zadovoljen, ker je oproščen? Torej kaj bi morali po tvoje naredit?

Aja a si kdo tukaj upa napisat, da je JJ pošten politik, ki ni nikoli lagal, nikoli zavajal in manipuliral, nikoli zlorabljal položaj, nikoli ničesar vzel kar mu ni pripadalo. No na dan z besedo.

Ampak pravijo, da je pri nas Krivosodje... potem dejmo bit načelni in rečt, da je bil oproščen zaradi krivosodja, al kako?

Jaz si upam rečt, samo ni res.... 😁🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

Pogojnega bo dobil, vovk sit in koza cela.... :nevem:

Me zanima kakšna bo reakcija enih in drugih.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano (urejeno)
pred 25 minutami je Jaka32 napisal:

Bi kdo delil recept za testo in samo pripravo?

Ta je čist OK, ki ga je @Jest prilimal.... 👌😉

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je g.Wankel napisal:

Avto je bil zaklenjen, prtljažnik pa odpreš z gumbom na ključu. Po tem sem ključ dal v bundo in jo dal v prtljažnik. Po kramlanju sem pa zaprl prtljažnik in v sekundi dojel, da so ključi not 😀

Verjetno nisi prvi in ne zadnji.... :nevem:

Pri novejšem modelu se to ne dogaja več... 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Končno sem dobil resnega kupca za Mazdo 6 😃

image.png

image.jpeg

null

V trnutko bo šla.... 🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 11 urami je skritikrt napisal:

Vsa čast...res na Mimovrste je top cena-dobr si "ubodu"👍

Bi bilo fino,če bi opisal,kake so izkušnje...kako vžge,kako se odnesejo brzine-prestave (3/1-naprej/nazaj),če "skače",in kako je z težo-oz. a ga je treba "rinit" v zemljo,kako je z "držanjem" oz. al ga le težko nazaj držati,da ne "hodi" po površini in,da gre tudi globlje...

Me zanima,kako kaj roke😬...na fitnes ti najbrž ni treba💪...na košarko pa tudi🥺

Bi bil ta stroj izjemno zanimiv tudi zame,a si predstavljam,da bi rabil najmanj še plug,da najprej "razčefukam" to zbito zemljo,pa šele po tem z frezo čez.🙄

Še enkrat-čestitke za nakup😃👍

Uradna stran.🙄

Če na kratko odgovorim, jaz imam zelo težko  in zbito zemljo zato sem kupil ta model, ki je malo težji cca 80-90kg in dovolj močan, da ne skače. In, ko rabiš, da koplje ga res z lakoto potisneš na dol in lepo koplje 🤗. Malo sem se še učil pri delu tako, da zdaj obvadam situacijo in sem zelo zadovoljen. 🤗

Prekopavati pričnem v "prvi" prestavi, da lepo z lahkoto nadziram enakomerno globino prekopavanja, pri tem ostane nekaj večjih grud zaradi počasnejše rotacije lopatic (kot bi kopal) a jih z drugo vožnjo v "drugi" prestavi z večjo hitrostjo in večjo rotacijo lepo razdrobi. Tako, da ni na koncu potrebno okopavati. Dejansko prekoplješ vrt dvakrat! Sem poskusil najprej v drugi prestavi a je dejansko težje nadzirat globino  zaradi potk med gredicami in večje hitrosti. Mogoče bi bilo drugače pri kakšni rahli nezbiti zemlji.... 🤔V tretjo sploh nisem dal, ker mislim, da bi bilo vse skupaj prehitro in ne lepo urejeno, bom pa naslednje leto poskusil. 

Ker vem, da veš veliko glede prekopavanja boš razumel kaj sem ti hotel povedat zgoraj. Če te še karkoli zanima kar vprašaj, sem tukaj.... :vesel:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 10 minutami je FuManchu napisal:

Koliko penezov si pljunil? 

Veš mogoče, širino stroja med lopatami (kjer je najbolj širok)?

Malo čez 500€ z dostavo na dom, najugodneje trenutno preko "mimovrste" 🤗

Mislim da je 80 ali 85cm. Če rabiš ožjo jo lahko zožaš na cca 60cm.

Na netu imaš vse podatke o mašinci.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 47 minutami je MazdaBoy napisal:

Se pije kej? 

IMG_4359.jpeg

Jp.... 😋

17443597505892748712218595771066.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 52 minutami je Slivka napisal:

Za moje pojme najboljša slika Diega Maradone. Sploh ne morem nehat gledat, čeprav se žena nekaj zmrduje...

Zajeta slika.PNG

Mal so mu glavo odrezal, ampak važno, da ima cele noge.... 😵‍💫🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.