Če si mislil komentar ... sem dejansko pregledal desetine recenzij in nihče ni omenjal česa podobnega. Tudi dizla so zelo hvalili, je pa nekaj res, več ali manj praktično vsi Superba dajejo v primerjavo z Audijem, BMW-jem in Mercedesom, torej ga primerjajo z avti, ki stanejo 20-30k€ več. Ja kot bi želeli, da ne bi Superb uničil statusa premijcev. Ja navadno tak komentar pusti nekdo, ki ima premijca in išče oziroma si celo zmišljuje napake, da bi opravičil svoj prav, da se je pri nakupu premijca pravilno odločil. Ti je to kaj znano?
Men je že to zanimivo, v kakšni primerjavi je in da ne primerjajo z običajnimi avtomobili, celo za Passata govorijo da je derivat Superba in ne obratno.
Jp, nimaš kaj druga kot, da Superba vzameš glede na omejitve, ki si si jih zadal...
Danes smo se zbrali na obali in naredili en miniMTB"penzionistični" Giro. Na obalo nam je lepo ,sončno vreme prinesel TBA. Pogoji za kolesarjenje so bili odlični, kondicija v redu. Na koncu smo si privoščili zasluženo pivo in dobro hrano.
Jaz je zadnjih 20 let nisem prižgal, ker nikoli ni bila take megle, da je bila vidljivost manjša od 50m. Ehh, kje so tiste ljubljanske megle izpred 30, 40 let?
Tudi pri nas jo je zdaj dosti več odkar so trojanski tuneli.... 😁🫣😉
Moram pojamrati. Danes sem šel zjutraj v Ljubljano. Od Kopra do Logatca je bila megla. Videlo se je -nič. Kaj me moti?
Veliko voznikov vozi brez kratkih luči. Pač imajo nastavljene luči na avtomatsko in posledično se ob mraku , kot je bil primer danes, ko je megla , kratke luči ne prižgejo same in posledično tudi zadnje ne. In avtomobili so totalno nevidni. Jaz sem prižgal luči , ravno tako zadnjo meglenko.
Še posebno so kaki sivi, črni , skratka temni avtomobili problem. Po eni strani so te avtomatske luči super, po drugi pa so nevarne, če se zanašamo samo nanje. Enako se dogaja ob dežju v mraku, ko ljudje vozijo brez luči zadaj.
Poleg takih so tudi taki, ki vozijo tako tudi v tunelih....
Takole. Danes sem imel čas (tega mi penzionisti težko najdemo)😄pa sem malim obiskal operaterje za mobilno telefonijo. Najprej sem šel na T-2, kjer sem jim razložil, da me njihova telefonija ni prepričala ( mrtve točke, tako v Kp kot drugje na obali, še slabše je, ko preklopi na A1, da ne govorimo , ko preidem mejo z Italijo in mi preklopi, ali pa ne, na kr neke It. operaterje. In potem ni signala).
Ok. Do treh mesecev po sklenitvi naročnine lahko prekineš pogodbo zastonj, če nisi zadovoljen). To je ok.
Nato sem šel na Telekom. Reklamirajo namreč kar ugodne pakete. Recimo "naj B"za 10,99€. Ampak...za tiste, ki imajo že vse ostalo pri njih. 😎 Drugače je za ostale smrtnike prvo leto precej zasoljenih 15,99€, naslednje leto pa polna cena 27,99€. 😳 To je astronomska cena za paket , kjer pri drugih stane pod 8€.
Ostal mi je še Telemach, kjer dobim ob vezavi za 2 leti, popolnoma enak paket kot na Telekomu, le da me stane 6.90€.
Krogca res nisem narisal. Moji predniki, še v času Habsburške monarhije, so risali križce. Nato je prišla Avstro-Ogrska in Marija Terezija in v naše kraje prinesla krompir in razsvetljenstvo. Moram priznati, da krompir se je dobro prijel...
Kakorkoli, tu je emajl, ki sem ga poslal:
S temi podatki vsak kmet, tudi če je s hribu doma, najde, kje bi to bilo.
Greš na Google, vtipkaš PISO, odpre se ti Prostorski informacijski sistem občin. Čepovan spada v občino Nova Gorica, v emajlu piše, da je katastrska občina Lokovec in tudi številka parcele piše. Pa si lahko poiščeš, kje je to in kako se do te parcele pride. Ko si pa enkrat na tej parceli, pa slediš kablom in slej ko prej prideš do tja, kjer so kabli meter in pol nad tlemi. Pa si tam - brez križcev in krogcev.
Sedaj sem pri T-2 telefoniji. Dobil sem dobro ponudbo z Telemacha . Kakšne izkušnje imate kaj z Telemachom?
Jaz ga imam že dva meseca za 28€ tri številke. Za dve srednji in za eno št. pa naj višji paket. Dve leti nazaj sem bil pri Telekomu za dve leti in sem imel isto ceno in po 2 letih bi imel ceno za vsakega po 26€🥴🫣
Prej sem pa vedno bil na Telemachu, še prej pri Tušmobilu in pri nas je bilo vedno z omrežjem vse ok👍
Paziti moraš edino, da se pred iztekom 2 let najdeš novega ker potrm boš za te najboljše pakete plačal polno ceno, ki je ohoho..... 🥴
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni pa nujno, da te bo, lahko se sam....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani