Skoči na vsebino
pred 1 uro je Boss napisal:

Predlagam, da se letos ne gre v Bohinj. Tko, da kdor je imel ta namen naj raje doma ostane, no vsaj julija. Pol pa zarad mene... :hudicek:

Pol grem pa zanaleš drug teden.... 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Najraje ;) … spijem ga ne prav veliko… Najraje imam Franziskanerja ;) 

Torej tegale, samo tale je že popit..... :nevem::cheers:

IMG_20250621_133051.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano
pred 48 minutami je Scr3am napisal:

Evo sem se danes ponovno ustavil in kupil 3 komplete, ker je se brat zelel en komplet zase :). Imajo pa poleg klim se hladilnike, skrinje, kuhalne plosce, pecice, sesalce, tv itd.
Vsi artikli so novi, zapakirani s tovarnisko garancijo. Rabljenih oz. razstavnih eksponatov nimajo oz. ne prodajajo.

IMG_20250626_113404_edit_681482737129876.jpg

Res si ugodno kupil,👌 pridemo pogledat kako tole funkcionira.... 😁🤔😉

Hec😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Mogoče je res, samo kaj počne 50000 nezaposlenih na zavodu? Morali bi si podporo zaslužit na tak ali drugačen način... Vem, da to ni realno ampak, če je pa pomankanje delovne sile bi lahko tudi zakon spremenili..... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Mogoče statistika res kaže tako ampak v moji okolici vidim in poznam dosti mladcev in mladenk, ki bluzijo in se šlepajo na ramenih staršev, sploh premožnih staršev.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano
Pred eno uro je Scr3am napisal:

Kot nalasc danes pri nas hisense outlet.

FB_IMG_1750671278607.jpg

IMG_20250624_093030.jpg

Sedaj pa še montaža za 250- 300€ in bo prijetno v sobah.... 👌😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 3 urami je jures napisal:

Koliko je kaj guzve? Z busom do izhodisca gor ali avtom? Naju so edina pustili ker sva bla na motorju. Ob 07:00 ze zaprli dostop, samo se bus mozen

Danes ni bilo gužve, smo takoj šli čez tisto rampo spodaj! Očitno se je poznalo, da ni med vikendom in da še ni glavna sezona👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano

Če imaš eno zunanjo in dve notranji enoti lahko ločeno hladiš ali ogrevaš z različno temperaturo v obeh prostorih. Zunanja enota-kompresor pa mora bit močnejši kot pa za eno notranjo enoto! 

Če imaš dovolj prostora na stavbi za posamezne zunanje enote se odloči za to varjanto, ker če ti crkne en kompresor ti še vseeno vsaj ena klima hladi. 

Dobro razmisli.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 13 urami je luka_6818 napisal:

Zdravo. 

Kupujem rabljeno Mazdo 6 (ali 3, nimam neke preference) in me iskreno zanima če so težave s Skyactive 2.2 CD 175 masino dejansko tako pogoste, kot ljudje na forumih pravijo, ali vidim samo tisti 1% ki se glasno pritožuje, medtem ko jih 99% fura svoj avto brez problemov?

Poleg tega me zanima koliko od teh težav bi lahko bilo ker si nabavijo dizla za mestno vožnjo, pol so pa presenečeni ko se jim filtri zamašijo in stvar ne deluje kot bi mogla kljub temu da vidi avtocesto 2x letno. 

Skratka zanima me, če je ta model res toliko problematičen, ali samo poslušam napačne ljudi. 

Osebno naredim 200-300km na avtocesti vsak teden.

Primer oglasa, ki mi je zanimiv:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21147215&display=Mazda Mazda6

Hvala za iskrena mnenja in izkušnje. 

Ne kupuj tega avta, ker to so ravno tisti km, zaradi katerih se ta avto prodaja! Vprašaj na servis kaj bo vse v prihodnje potrebno urediti na tem avtu pa te bo hitro minilo veselje do takega avta.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano

Za 25 kvadratov ne rabiš klimo 3.5kw! Če so povezane bi bila ena taka dovolj. Od ne tako zvenečih znamk bi jaz kupil Gree, je dobra a ni več tako poceni in ugodna kot je bila..... :nevem: 

Micka je pa tako bomba.... 👌🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.