Poletje je blo tud bolj švoh. Mogoče vse skup 3-4 tedni, da se je lahko reklo poletje. Na silo so oznanili celo dva vročinska valova. Opozarjali ljudi celo pri samo 30 stopinjah naj se zadržujejo notri in ga fejst pijejo.
Tko, da ja nekak tole poletje ne bo šlo ravno v tisto katastrofično agendo.
Če si bil kdaj gor, veš da je marsikaj mogoče in si cel čas na tej ali oni strani meje, spust je mogoč proti Belopeškim jezerom (obvoz mimo ferrate), če misiiš pa z avtom pa res ne gre v ITA.
Še enkrat preberi moj komentar, ki se nanaša na mali 3glav!
Na Mangartu sem bil pa že parkrat, tudi slike imam tukaj nekje.... 🤗😉
Spodi pa piše Štajerski avto dom. Slikano pa na Gorenjskem? Ok, ampak resno, sem skoraj prepričan, da je imel že bližnje srečanje zato ve kolk je jebe pol in se je raje zdaj opremil dodatno.
Lokacijo slikanja si za 100km zgrešil. Če vse toliko zgrešiš, boga tvoja.... 😁
pred 2 urama je dvorjan napisal:
Te piščalke proti divjadi delujejo - cenejše "zaščite" praktično ni. Jaz sem še spečega osla na avtobusni postaji v Albaniji postavil na noge, ko sem "prižvižgal" mimo.
Torej deluje, moja cx-30 ima samo eno in upam, da je dost....
Domnevno naj bi bila zanj usodna srčna kap. George je umrl v ponedeljek dopoldne, vendar tega nihče od njegovih sodelavcev ni opazil. Šele v soboto zjutraj je čistilec vprašal, zakaj dela konec tedna. V nekaj sekundah mu je postalo jasno, da je George mrtev.
Georgeev šef je pojasnil, da je bil pokojni zjutraj vedno prvi v pisarni in zadnji, ki je odšel domov. Prav zato se nikomur ni zdelo nenavadno, da ves čas sedi za pisalno mizo, bil je tudi vedno zadržan in samotar.
Obdukcija je pokazala, da je George umrl zaradi zastoja srčne mišice in je bil mrtev pet dni!
In nauk te zgodbe je:
Na delovnem mestu ne garajte preveč, saj tega nihče ne opazi!
To se meni sigurno ne more zgodit na delovnem mestu, da nihče nebi opazil....
Danes (ponovno) osvojil 3. najvišjo slovensko goro in sicer po slovenski smeri ter spust po italijanski, v nekih čudnih "zimskih razmerah", ampak se je dobro končalo.
P.S. Ne, Mali 3glav ne šteje za samostojno goro
Ja pa tudi na Italjansko stran se ne moreš spustit z Mangarta pač.... 👌👍😉
Saj je že ta virus bil na začetku precej hud, da je spravil dost ljudi pod rušo ampak očitno ne tapravih🥴. Tsti, ki jih pa je pa ne morejo povedat kako je blo hudo.....
Eni v svojem življenju pač ne čutijo nobene družbene odgovornost in še druge prepričujejo v to,žalostno....
Dobro da si napisal. Si me spomnil, da mi je sodelavec v službi dal dve asimini že pred 14 dnevi, pa sem ju pozabil vzeti iz službenega ruzaka. Nista več za jest.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Nekateri res ne morejo brez težav, mislim na dogodke danes v visokogorju.... 🥴🤔
Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani