Evo sem se danes ponovno ustavil in kupil 3 komplete, ker je se brat zelel en komplet zase :). Imajo pa poleg klim se hladilnike, skrinje, kuhalne plosce, pecice, sesalce, tv itd.
Vsi artikli so novi, zapakirani s tovarnisko garancijo. Rabljenih oz. razstavnih eksponatov nimajo oz. ne prodajajo.
Res si ugodno kupil,👌 pridemo pogledat kako tole funkcionira.... 😁🤔😉
Mogoče je res, samo kaj počne 50000 nezaposlenih na zavodu? Morali bi si podporo zaslužit na tak ali drugačen način... Vem, da to ni realno ampak, če je pa pomankanje delovne sile bi lahko tudi zakon spremenili.....
Mogoče statistika res kaže tako ampak v moji okolici vidim in poznam dosti mladcev in mladenk, ki bluzijo in se šlepajo na ramenih staršev, sploh premožnih staršev....
Če imaš eno zunanjo in dve notranji enoti lahko ločeno hladiš ali ogrevaš z različno temperaturo v obeh prostorih. Zunanja enota-kompresor pa mora bit močnejši kot pa za eno notranjo enoto!
Če imaš dovolj prostora na stavbi za posamezne zunanje enote se odloči za to varjanto, ker če ti crkne en kompresor ti še vseeno vsaj ena klima hladi.
Kupujem rabljeno Mazdo 6 (ali 3, nimam neke preference) in me iskreno zanima če so težave s Skyactive 2.2 CD 175 masino dejansko tako pogoste, kot ljudje na forumih pravijo, ali vidim samo tisti 1% ki se glasno pritožuje, medtem ko jih 99% fura svoj avto brez problemov?
Poleg tega me zanima koliko od teh težav bi lahko bilo ker si nabavijo dizla za mestno vožnjo, pol so pa presenečeni ko se jim filtri zamašijo in stvar ne deluje kot bi mogla kljub temu da vidi avtocesto 2x letno.
Skratka zanima me, če je ta model res toliko problematičen, ali samo poslušam napačne ljudi.
Ne kupuj tega avta, ker to so ravno tisti km, zaradi katerih se ta avto prodaja! Vprašaj na servis kaj bo vse v prihodnje potrebno urediti na tem avtu pa te bo hitro minilo veselje do takega avta....
Za 25 kvadratov ne rabiš klimo 3.5kw! Če so povezane bi bila ena taka dovolj. Od ne tako zvenečih znamk bi jaz kupil Gree, je dobra a ni več tako poceni in ugodna kot je bila.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jutranja.... 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani