Mogoče zaradi L okvirja? jaz imam tko še 20cm lufta pri mojem kolesu (m velikost) ko ga dam celega notri.
Zdaj sem izmeril kolo in razdaljo v avtu.
Moje kolo, velikost S4 (L), opremljeno z kolesi, spredaj 29", zadaj 27,5" je dolgo natanko 200 cm. Širina krmila je 80 cm.
Dolžina v mazdi 6, od zadnjih vrat do sprednjih sedežev (normalno nastavljenih nazaj za višino 184 cm) je 193 cm. Višina odprtine v prtljažniku je, ko spustiš zadnje sedeže 70 cm.
Tako, da kolo, vsaj moje velikosti ne gre v enem kosu v mazdo 6 karavan.
Gre lepo notri brez, da bi dajal kolo dol in rinil sedež naprej. Je pa treba balanco obrnt za 90 stopinj, oziroma mora biti vzporedna s prvim kolesom. Jaz snamem še zic in odstranim baterijo. Baterijo se splača, ker če se začne smoditi jo bom hitreje vrgel iz avta kot pa če jo je treba prej snet iz okvirja.
Kako boš to naredil na enem Emtb kolesu? Obrnil balanco za 90 stopinj? 🤔 Snameš žic? 🤔
V glavnem, pri mojem kolesu je to no-go. Sprednje kolo dol in kolo v avto.
sicer pa če js svojga spravim v 3ko brez sprednega kolesa, gre v 6ko not tud sestavljen, glede na to da je 6ka cca 40cm daljša od 3ke, 29'' kolo ima pa cca 37cm radij.
Ne gre. Glih malo zmanjka, tudi ko je sprednji sedež čisto naprej. Tudi jaz moram dati sprednje kolo dol.
Kaki pacienti. Pa letos je zopet na obali normalno poletje, kot je bilo včasih, ko smo bili mladi. Danes je zrak 25, morje tudi. Kaj takoj nabijajo o nekem premrzlem morju. Pač se ne klapa v njihovo nategovanje ljudi.
Tega vikenda je že skoraj konec Verjetno naslednjega al si že vse dneve zamešal od kar si penzionist? 😜
A gleženj je bil zvit al kej druzga? Ker če te še boli bi osebno še malo pustil al pa kako lahkotno kolesarjenje po ravnini.
Jaz rečem "ta vikend", ko je trenutni skoraj mimo in mislim na naslednjega, ja. 😊 Drugače je gleženj v redu, edino, ko več hodim, malo zopet zateče. Do drugega vikenda bo v redu. Da lahko gremo zopet eno adrenalinsko furo.
Problem je bil, ker je bilo vse presuho in drseče. Sedaj je precej deževalo in bodo proge super.
Lepo da živiš v svojem LaLaLand-u. Mi je pa čudno, da si tolk proti Golobu, ki samo izvaja to agendo. Ti misliš, da so rusi problem... oh ja ignorance is bliss.
Sem proti vsem, ki nabijajo brezvezne davke in delajo proti Sloveniji. To, da imamo najvišje davke v EU ni kriv Bruselj ampak naši nesposobnjakoviči. Trenutno je to golobnjak z svojo jato, kdo bo naslednji, bomo videli. Pa naj bo to golobnjak, tič ali sraka.
Jap tale blesava baba je s temi besedami začela z razkrojem EU, njena dušna naslednica Von der Rajhova pa to asmo nadaljuje. Bom zelo presenečen, če bo EU zdržala še 10 let glede kako nazadujemo. Zdaj bi se spravili še v vojaški konflikt, v upanju, da si bodo s tem zakrili vso nesposobnost zadnjega desetletja. Ta EU danes ni tisto, kar je bila takrat, ko smo glasovali za vstop... žal. 😢
Ne sanjaj, Boss. Lepo boš "trpel" še naprej v EU. Še dolgo potem, ko boš dobil.... penzijo. Pa tudi šolde za NATO boš lepo dajal, da se boš ubranil pred vodkarji, če bo potrebno. 😊
Druga opcija pa je, da se takoj preseliš v russijo. Tam baje, da, se cedijo med in vodka. Ni da ni. 😉
Zakaj "bodo"... Ti podatki so za nazaj... torej te pokojnine dobivajo in ne "bodo prejemali" ... Sicer pa sploh ne vem, o cem govori clanek oz. kaksen je smisel takega clanka ... tudi podatki so zavajajoci... Povprecna pokojnina predvidevam, da je na letni ravni... ker dvomim, da bi lahko bila povprecna mesecna pokojnina recimo za tiste, ki so delali v Nemciji skoraj 6.000€ ... Predvidevam tudi zaradi tega, ker je v napdeljvanju izracunana povperecna bruto starostna pokojnina navedena tako na mesecni ravni, kot tudi na letni ravni ... Skratka... meni se zdi tak clanek brezvezen ...
Marsikomu, ki ni delal v tujini se zdi brezveze. 😉
Še ena krvodajalska akcija je uspešno za mano, kar hitro se bližam cifri 60, pa ne let, haha.
Bravo zmaj. Jaz sem se ustavil na številki 50. Tudi ne let. 😊
Nekako sem si rekel, da sem naredil verjetno dovolj, pa prepuščam mladim, da nadaljujejo. Mi je pa faking lopov ukradel plaketo, ko je vdrli v stanovanje, ker je verjetno mislil, da je zlata. So ga dobili, a plakete nisem dobil nazaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ali pa še bolje. Daš noter kolo in pustiš odprt prtljažnik. Privežeš ga s špago kot Čehi, ki nimajo češke prikolice. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani