Honor ne pride v poštev. Sem ga imel pred one plusom in se mi je vžgala baterija pri polnjenju. Dobro, da je bil blizu balkon, da sem ga vrgel ven. Seveda sem takrat izgubil vse podatke in slike, razen tega, kar js bilo na kartici.
S tem one plus five pa sem izredni zadovoljen. Edino baterija gre h kraju. Mi ne zdrži več niti pol dneva po štirih letih.
Počasi bo potrebno nabaviti nov telefon. Sedaj imam telefon Oneplus five.
V ožji izbor sem dal pixel 9 pro in
Oneplus 13. Samsung odpade, jabolka sploh ne gledam. Važno mi je predvsem, da dela super fotografije in super video. Ali ima kdo izkušnje z katerim od teh dveh?
Ne, v bistvu moraš napumpati zadnji amortizer več. Tu je razlaga:
"When setting up air shocks we recommend starting by replicating the sag point you have found to feel best with the stock link. General rule of thumb to get you close is multiply your air pressure with the stock link by 1.10 (10% increase). You always want to be at near 30% sag because if your sag is too much higher than that, the anti-squat will be lower and the bike won’t pedal as well. At 30% sag use damping and volume spacers to tune the shock’s feel throughout its stroke. Keep in mind that damping is not position sensitive, it is shock speed sensitive. If you like how the damping feels during a certain portion of your bike’s travel play with the volume spacers and don’t tweak damping yet.
Da razbijemo malo neumosti v temi "koga voliti I mrziti". Danes sem montiral na kolo Cascade Link (del zadnjega vzmetenja).
Zanimivo, da imajo skladišče za distribucijo te firme po Evropi v Ljubljani. Tako, da sem plačal normalno preko spleta in se dogovoril z Američani, da prevzamem robo kar v Lj. Včeraj prevzel, danes sem montiral. Bomo videli na prvi vožnji, kako se bo obneslo.😊 Sedaj se je povečal hod zadnjega vzmetenja na 160 mm iz prejšnjega 150 mm.
Po pričevanjih tistih, ki to imajo montirabo, naj bi se vožnja drastično spremenila. Na bolje, seveda. 😊
Je očitno generična,pa za to taka lepa cena-za ta cvenk👍.
@Alex...če se ti bo dalo,lahko čez čas kaj napišeš,kak zadeva "špila",kaj ti je všeč,in kaj ne...bo tudi zame zanimivo😉
Evo, jo uporabljam skoraj vsaj dan pri delu z lesom, pa tudi drugo. Res je vrhunska, toliko se že spoznam na orodje in matrijal, da vem, kaj je kvaliteta. Všeč mi je, ker je masivna, pri delu se ne premika. Za osnovno mizo je uporabljen 19 mm MDF les, ki je najbolj raven in stabilen les.
Tudi izvrtine, ki so izvrtane na mizi pridejo, vsaj meni zelo prav. Na mizi imaš vgrajenn meter, ki tudi pride prav. Dobro je, ker ima visoke, nastavljive noge, tudi za zelo vidike ljudi, ki so hkrati tudi izredno stabilne. Tudi pripomočki, ki pridejo zraven, so res vsi uporabni.
Ko jo zložiš, jo spraviš v vsak kot.
Za nosit ni pretežka, tudi ročaj na zgornji strani za jo prenašati je super konstruiran.
Imel sem že nekaj prenosnih delovnih miz, a tako dobre nikoli. V bistvu ni nekih slabih lastnosti na njej.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za to so krive večinoma nekvalitetne prvovgradne baterije,ki ne zdržijo niti par let. In tukaj na žalost Mazda ni izjema.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani