Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ja tako naj bi verjetno bilo, ampak zadnje ?ase se vse preve?krat zgodi, da je na koncu celo o?kodovani kriv, ker ni takoj preveril izpisek, SMS na telefonu in primerjal z ra?unom. Oziroma je ratal parakti?no ?e vse normalno, tudi tiste stvari, ki so bile neko? velik moralni NO-NO. ?al <_<

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ko ti glupa in pokvarjena kelnarca potegne s kartice 610eur namesto 6,10eur.

Ker se je kao zmotila....

Ne sekiraj se ... si predstavlja?, da nekdo namesto 1000 EUR naka?e, zaradi napake v piki oziroma vejici, 100.000 EUR na poslovni ra?un, ki je blokiran oziroma v izvr?bi. To pa je ?ele jeba. Aja dogodek je resni?en.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ok, se pardoniram, o?itno sem prvi post razumel napa?no, da se i??e opravi?ilo za tako abotno dejanje.

Kaj pa delajo italijani v Novi Gorici? Jezen je ker mu NKBM ni odprla ra?una za pranje mafijskega denarja pa je mislil, da ima TV intervju na to temo. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zato, ker nekako i??e? izgovor zakaj je hotel namenoma povoziti ve? ljudi - samo sre?a in pozornost drugih je re?ila situacijo.

Ti se pa ?e celo spra?uje? le kaj je takega rekla, da je nekdo tako pobesnel. ?e nekdo takole pobesni je direkt za v arest ali pa kandidat za zdravljenje v mojmoj oblekici ne pa da se ugotavlja, da je pa mogo?e le kdo nekaj takega rekel, da je spro?il tak bes. Pa tudi, ?e bi mu mamo jebala pred vsemi al pa ?e kaj bolj groznega ni opravi?ila za tak idiotizem in tole bo sledila to?ba in obsodba za poskus uboja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To je samo domneva, policija ?e ?aka na izveden?evo mnenje. Druga?e pa je zanimio, da so pa takoj okrivili neprilagojeno hitrost, ?eprav naj sploh ne bi peljala hitro. Gre bolj verjetno zato, da je po?ela nekaj drugega (teksting ali pa telefoniranje) in je v rahlem ovinku zapeljala s ceste na bankino nato pa se je ustra?ila in sunkovito zavila na cesto (to nakazujejo tudi oznake, ki jih je narisala policija). Ker je avto ravno kupila se postavlja vpra?anje ali je bila dovolj navajen nanj in ker gre za tail happy avto, sploh ?e gre zadnje kolo po bankini, je verjetno bolj to vzrok kot pa neprilagojena hitrost.

Smola je pa pa? bila, da se je to zgodilo ravno v trenutku, ko je nasproti pripeljal drug avto.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Me zanima, kaj je novinarka govorila, da je pri ?loveku zbudila tako jezo in bes?

Se pravi je vse odvisno kaj je novinarka govorila in to da nekomu pravico, da jo posku?a povozit. Se pravi je treba recimo De?mana in Mo?ino takoj povozit, ?e se ne strinjamo z njima, al kako to gre? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej ve? - javni sektor je preobse?en in je potreba zmanj?at ?tevilo policajev, ker so prevelik stro?ek. Za take reze se najbolj borijo kriminalci in politiki, ki jim je morala tuja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej ne gre za to, da bi to posplo?ili na vso policijo ampak ?e si bo policija ?elela re?evati ?ast v tem primeru, bo morala zelo strogo nastopit brez najmanj?ih odpustkov, ker tole dejanje je bil idiotizem prve lige.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bo kr dr?alo, da je 17 letna, vsaj tako pravijo v prispevku.

Tole mora biti do?ivljenski suspenz za oba idiota in seveda zahvalit se je treba tudi kandidatu, ki ne bi smel nikoli biti ve? policist. To je za?etek potem pa sledi:

- popivanje v delovnem ?asu

- dovolitev, da slu?beno vozilo vozi nekdo, ki mu ni zaupano v uporabo in ?e ve?, celo policist ni.

- vo?nja v alkoholiziranem stanju - kombi sta na koncu izmene vseeno morala pripeljati nazaj in takrat je bilo ?e kar nekaj alkota spitega.

- kr?itev gore pravilnikov in postopkov

- zavajanje in laganje glede dogodkov v tej no?i

obadva bosta lahko iskala drugo slu?bo kot tudi kandidat za policaja, ki jo bo verjetno v tej zgodbi ?e najbolj poceni odnesel.

butarca (druga?e ne morem re?t, da si pri 17-ih tolk neumen, da kaj takega posname? in potem celo objavi?) pa bo fasala

- vo?nja brez izpita

- vo?nja policijskega vozila (tukaj jo bo odvetnik re?eval tako, da bo potunkal policaja, ?e? da sta jo prisilila)

- vo?nja v alko stanju, ?eprav bodo te?ko dokazali koliko je spila

tud njej bo naneslo kar nekaj kazni ?e najbolj bo pa kaznovana, ker je tolk blontna.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e sem prav dobro razumel Jesta, je bolj mislil na to, da se bo na koncu iskalo gre?nega kozla v tistem, ki je izdal informacijo v javnost kot se je ?e ve?krat v preteklosti dogajalo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ja, ?e so pa idioti... jebat ga tukaj ne sme biti tolerance. Ker ?e te po eni strani lahko gnjavijo za par kilometrov ?ez omejitev in to ravno tam, kjer naredi? prekr?ek zato, ker ni nevarno. Tukaj se pa vozijo alkoholizirani in celo nepoobla??ena oseba in ?e mladoletna povrhu.... ?e tole ne bodo knji?ice letele potem ne vem kaj je drugega.

Zame je to 1000x ve?ji prekr?ek kot tisto, ko so se dogovarjali in ustavili ministra za notranje zadeve Koprivnikarja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ufff... da ne bo napa?nih informacij je tukaj lepo razlo?eno za evropske dr?ave kak?ne omejitve imajo. Druga?e pa tudi UL pomaga.

Slovenija

http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/slovenia/speed_limits_sl.htm

Avtobus 100km/h

Avto s prikolico do 3,5t 100km/h

Kamion s prikolico 80km/h, polpriklopnik 90km/h, ?e je ustrezno homologiran.

Ker tega podatka tudi na tem linku ni ?e ?len ZPrCP, ki to?no to dolo?a

48. ?len
(najvi?je dovoljene hitrosti posameznih vozil na avtocestah in hitrih cestah)

(uradno pre?i??eno besedilo)

(1) Na avtocestah in hitrih cestah, ki imajo fizi?no lo?eni smerni vozi??i z najmanj dvema prometnima pasovoma, je hitrost vo?nje omejena na:

1. 80 km/h:

? za zgibne avtobuse in za motorna vozila s priklopnimi vozili, razen za motorna vozila z najve?jo dovoljeno maso do vklju?no 3,5 t, ki vle?ejo priklopno vozilo;

2. 90 km/h:

? za tovorna vozila brez priklopnih vozil, katerih najve?ja dovoljena masa presega 3,5 t, ?e imajo to vpisano v prometnem dovoljenju oziroma s potrdilom (certifikatom), s katerim pristojni organ ali poobla??ena organizacija dr?ave, v kateri je vozilo registrirano, dovoljuje za to vozilo vo?njo s tak?no hitrostjo;

3. 100 km/h:

? za avtobuse brez priklopnih vozil, razen zgibnih avtobusov, ?e imajo to vpisano v prometnem dovoljenju oziroma s potrdilom (certifikatom), s katerim pristojni organ ali poobla??ena organizacija dr?ave, v kateri je vozilo registrirano, dovoljuje za to vozilo vo?njo s tak?no hitrostjo;

? za motorna vozila z najve?jo dovoljeno maso do vklju?no 3,5 t, ki vle?ejo priklopno vozilo.

(2) Voznik, ki ravna v nasprotju s prej?njim odstavkom, se kaznuje za prekr?ek z globo:

1. 40 eurov, ?e prekora?i hitrost do vklju?no 10 km/h;

2. 120 eurov, ?e prekora?i hitrost nad 10 do vklju?no 20 km/h;

3. 200 eurov, ?e prekora?i hitrost za ve? kot 20 km/h.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sam tile cestaki na Kranjskogorski D2....35-40 brez pardona in zvonca. Samo pi?i

To je sam zdele zaradi Toura. Druga?e pa osebno zelo odsvetujem vo?njo za vikend po tej kolesarski poti. ?e ima? kakr?nokoli mo?nost med tednom je ?isto druga izku?nja in mnogo bolj prijazna.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

To?no tako, eni se pogovarjajo z mrtvimi, drugi z bogom... eni verujejo v ?amanstvo in v bele mage, drugi v RKC, Islam, itd. Pa? ljudje so si razli?ni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se pravi, samo zato ker sem Slovenec ne smem kritizirat napak slovenskega naroda. Svasta, nacionalizem in xenofobizem na visku. Nobene tolerance do tujcev

Najprej je treba pred svojimi vrati spucat

A ti sploh ve? o ?em govori?? Ne da jih kretizira?, ti Slovence zani?uje? (99% pizdarij na cestah delajo Slovenci), povzdiguje? pa samo tujce pa naj bodo Hrvati al pa Italijani (svetlobna leta pred Slovenci) al pa Francozi itd. ?e ?e meni o?ita? netoleranco do tujcev ti isto?asno nima? niti najmanj?e tolerance do lastnega naroda - kaj s(m)o ti Slovenci naredili? Kako lahko tako naklada?, da samo Slovenci delajo ?talo na cestah... a za nesre?e v drugih dr?avah smo tudi vse Slovenci krivi al kaj? Pa za vse ostale prekr?ke in neumnosti na cestah po svetu tudi - youtube je poln tega.

?e si ?e mediji dvigujejo naklado z zani?evanjem lastnega naroda in hlap?evskim poni?evanje Slovencev, mi ni jasno kaj imate tisti, ki lastne sodr?avljane zani?ujete, od tega? Noben narod v na?i okolici se ne obna?a tako samodestruktivno in samoponi?evalno. Probi poiskat Hrvata, ki bo slabo govoril o Hrvatih.

Aja, pa daj preveri kaj je definicija nacionalizma - nacionalizem je prepri?anje o ve?vrednosti lastnega naroda. In ker si me ?e s tem ozna?il je bistvena razlika saj jaz zagovarjam le, da Slovenci nismo slab?i od drugih in nikjer ne trdim, da smo bolj?i. Pa? statistika je na moji strani saj dokazuje le primerljivost in nikjer inferiornost. Ksenofobija je tud sme?en naziv saj gre za strah pred tujci in res ne vem ?esa ne razume?, ko ho?em samo povedat, da Slovenci pa? nismo SLAB?I od drugih. Tako kot imamo mi napake jih imajo tudi drugi in govorit o Slovencih kot nekaj najslab?ega je pa? popolnoma neosnovano - in ?e nas nekateri posku?ate potacati, pa? smo drugi prisiljeni dokazati, da nismo slab?i, ker pa te?ko kontraargumentira? na nedokaze, pa? lahko poka?e? edino tako, da doka?e? s primeri, da ga tudi drugi serjejo in to konkretno.

Jaz imam rad Slovenijo in Slovence in sem ponosen da sem del tega. Ni vedno lepo in idealno (le kje pa je?) ampak biti ponosen na svoj narod je bolj zahtevno, kot pa ga zani?evati in blatit ter v vsakem uspehu iskati napake. 

Mi je pa jasno od kod od kod tako samodestruktivno obna?anje in za razlago zgodovinskih vzrokov bom uporabil samo citat Ivana Cankarja

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlap?evanje. Gospodar se menja, bi? pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, bi?a vajen in ?eljan!

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se popolnoma strinjam da nisem - ker je 99% agresivnih in egoisticnih voznikov s slo tablico.

Sem vsak petek in nedeljo na primorki.

Pa a ti resno misli?, da samo ti uporablja? primorko in da ostali ne vidimo dogajanja na tej cesti? Jaz nikoli nisem rekel, da je 99% od bedakov tujcev in to da trdi?, da je 99% slovencev od teh bedakov je pa totalno selektivno zaznavanje. Ne vem kaj ima? proti Slovencem in kaj imajo tudi nekateri drugi proti lastnemu narodu in hvali? samo tisto kar je tuje. Jaz osebno samo ?elim dvigniti neko narodno zavest, da nismo najslab?i in da ga tudi drugi serjejo - ker smo pa? avto forum se to navadno nana?a na promet.

?e enkrat, nismo najslab?i in ne dovolim, da se pljuva ?ez moj narod saj to leti tudi na mene osebno, ker sem del tega. ?e bi iz Slovenije odstranili ves tranzit bi bili med top tri dr?ave po varnosti v EU v cestnem prometu in kljub temu, da se podatki prikrivajo (sploh nacionalnost povzro?iteljev hudih prometnih nesre?), vseeno po?asi le kapljajo na plano.

?tevilo umrlih voznikov tovornih vozil lani ostaja enako, pove?alo se je ?tevilo voznikov tovornih vozil kot povzro?iteljev prometnih nesre? za 12 % (lani 1.512, v letu 2015 pa 1.356). Med povzro?itelji prometnih nesre? voznikov tovornih vozil se je pove?al tudi dele? tujih povzro?iteljev voznikov tovornih vozil, ki je lani zna?al 39 % vseh prometnih nesre? s tovornimi vozili (587 prometnih nesre?). Letos smo zabele?ili ponovno porast ?tevila tujih povzro?iteljev kot voznikov tovornih vozil na 41 % (333 prometnih nesre? od skupno 809 prometnih nesre?).

Ve? na: https://www.zurnal24.si/avto/policisti-v-novo-veliko-akcijo-313312 - www.zurnal24.si

Pa dajmo ?e mal Italijane, ki so kao po tvoje svetlobna leta pred Slovenci - to je bilo posneto v?eraj dopoldne. Na prvi pogled mogo?e nedol?no ampak ?al se na videu ne vidi najbolje, da je model tudi obrnil glavo z resnim nemenom zaviti na svojo desno v ulico in je tudi ta manever ?e za?el. Sredi zavijanja se premisli zavije nazaj v levo in pospe?i naravnost. Kdor pozna to kri?i??e v Logatcu, ve da se je potrebno skoraj za 120 stopinj obrniti glavo in po?asi zapeljati v kri?i??e iz neprednostne. ?e bi bil sam le malce zami?ljen bi mislil, da je italijan ?e zavil v ulico in bi bila skupaj. Vsak, ki ni bedak, ?e se zmoti, nikoli ne odreagira takole saj to je recept za nesre?o. Lahko bi vsaj po?akal ali po?asi nadaljeval.

Pa ?e tedva v istem dnevu na primorki. Bolgar v mercedesu najprej kolovratil levo desno nato se mi je skoraj zapeljal v vrata, ?eprav sem bil z desnimi kolesi ?e na odstavnem pasu. ?al se ga na kameri ne vidi ve?, sli?i se samo moja pripomba. V drugem delu pa nizozemski prikoli?ar in romunski avtobusar, ki se kljub precej?nji gne?i nista spokala na skrajni desni pas. O?itno znamo tega uporabljat le slovenci pa ?e kak?en kamionar za vse ostale je pa sramotilni pas al nekaj podobnega. Ja tudi zaradi takih egoistov nastajajo gne?e in ?iv?nost.

Drugih zadev Jures ni bilo in tudi noben slovenec se ni obna?al abnormalno - ?e ne verjame? mi sporo?i, da shranim film?ke in si bo? lahko na lastne o?i prepri?al.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naj kdo (Boss) rece kar hoce Italijani so svetlobna leta pred nami, kar se tice kulture in tolerance.

Nabija?, ker to?no ve? da ni res... vsi naokol so carji Italijani, Hr?ki in ne vem ?e kdo, le Slovenci smo gnoj, a ne? Pr 15 km na uro divje menjala smer - lol, lepa. :jupiii:

Tud za gne?e smo krivi doma?ini, a da pa zdele ?etrt evrope tukaj ?ez rine na dopust in da je tranzita ko fuka vsak dan pa ne vpliva na zastoje? Ne, Slovenci smo krivi tudi za to.

Vsi drugi so ?iv?ni, le ti si pa skuliran in si vzame? pravico se po odstavnem pasu mimo vozit... zakaj ?e, nikjer v CPP ne pi?e, da z motorjem pa to sme?, al velja za motoriste kak?en drug CPP. Pol bo pa en spregledal in zavil tja, kjer po pravilih ne sme biti nikogar pa bo spet vsega kriv en drug, samo motorist ne.

Jebemu kdaj bo vsak odgovarjal za svoja dejanja pa naj bo pe?ec, kolesar, motorist, voznik avta, ?ofer kamiona al pa pilot letala?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.