Jump to content

Boss

Members
 • Posts

  28,916
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  342

Boss last won the day on May 21

Boss had the most liked content!

About Boss

 • Birthday 11/17/1969

Profile Information

 • Location
  Ljubljana
 • Interests
  Vse po malem.

Other informations

 • My car
  Mazda 6 CD 150 2019

Recent Profile Visitors

3,759 profile views

Boss's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

12k

Reputation

 1. Ko v miru sediš bereš revijo in te ptič vidi kot da si gnezdo. Po tem dogodku sem se šel postrič na 5mm.
 2. Ja sem probal tole veselico... men je ratal samo pol ure več porabit.
 3. Boss

  Formula 1

  Al pa da ti jo kdo ugasne, ker je treba varčevat z elektriko.
 4. Sem šel tole še na svojo kamero pogledat in glej ga zlomka dejansko se malo naprej nahajata vozila DARS-a za košnjo. Peljal sem se mimo cca 45 minut po dogodku zato je kosilnica že tolk naprej. Čudno je da ni ostankov gume, ker ponavadi ob takem dogodku gumo razcefra, ko naj bi jo razneslo. Tam kjer je prebil ograjo je le ta uničena jedva na širini same širine kamiona. Se pravi je moral it čez dokaj pravokotno. Pa spet nobenih sledov gum na asfaltu, da bi ga kaj zanašalo. Ampak bolj sem šel tole gledat zaradi tistih, ki naj bi samovoljno obračali. Sem vedel, da takrat še ni noben obrnil, ampak je zanimivo, da od zadnjega avtomobila, do zapore ceste s strani DARS-a pri izvozu Razdrto je cca 600m. Zdaj a so bili tako hitri da se še niso nabrali v kar dvomim, al pa so teh zadnjih 600m že spravili na izhod tako kot so tja usmerjali tiste, ki so prihajali na novo pred izvoz Razdrto. Se pravi vse do tja je bila AC blokirana in definitivno ni bilo neke resne nevarnosti, če so avtomobile obrnili in počasi usmerili nazaj proti izvozu. AC v tistem trenutku ni bila drugo kot eno veliko parkirišče. Tako da tole medijsko in komentatorsko dušebrižništvo je po moji oceni čisto odveč, namesto da bi raje spodbujali tako DARS kot policijo, da se čimprej lotijo takega razčiščevanja ceste, če je le mogoče in varno. Tukaj je bilo oboje - mogoče in varno.
 5. Ampak predno guma dol pade se čutijo vibracije in čudno dogajanje, ko avto vleče levo desno.
 6. Neki sem klikal pa je verjetno to to. Če se pa s kladvom vžgeš še po ostalih prstih, bo pa zgledalo da furaš tak imidž. Saj veš kako pravijo, za lepoto je treba potrpet.
 7. ... no ja, al pa vsaj tekočino z žmigavce dolije.
 8. To ne, sem pa dobil dozo AdBlueja pred servisom za đabe. Ne resno, en cucek se mi je poscal direkt na feltno.
 9. Kaj pa tole danes https://www.24ur.com/novice/slovenija/prometna-nesreca-zaprla-primorsko-avtocesto.html Uradno počena guma. Neuradno se je pa ravno takrat tam na odstavnem pasu kjer je kamion prebil ograjo nahajalo DARS-ovo vozilo za košnjo trave. Če vozilo ni bilo označeno in povrhu so izvajali košnjo ob času, ko je AC zelo obremenjena bi lahko del krivde nosil DARS, drugi pa kamionar, ki recimo ni bil dovolj pozoren in zbran. Ker ni bilo smrtnih žrtev se tole ne bo kaj dosti raziskovalo in domnevno počena guma bo pokrila DARS-ovo neodgovornost in šoferjevo nepazljivost in bo kriva tehnika. Ljudem pa vržejo kost v obliki voznikov, ki so po nekem ukazu obračali in vozili organizirano nazaj do razcepa razdrto. In to naj bi bil največji možni prekršek za odvzem vozniške in zaplembo avtomobilov - ljudje, ki to komentirajo so na čisto podivjana drhal, ki kliče k linču. Kot pravim, info ni preverjen (dobil od domnevnega očividca, na parkirišču Žusterna) je pa dejansko možen, ker te dni DARS-ovci pospešeno kosijo travo in navadno ob jutranjih konicah in takrat, ko je polno prometa. Fino fajn dokler se kaj ne zgodi.
 10. Jaz tud... sam... to je bil servis bicikla
 11. Boss

  Sex chat

  ja ja.. vemo mi tebe, a ti nas nimaš pojma** **slovenački bez muke
 12. Se je, ampak zastojev ne moreš predvidet. Pa laufa klima v zastoju urco ali dve pa vse živo in poka premal dometa do polnilnice. To se dogaja po tekočem traku, ker na takih poteh grem jaz na tankštelo, ko mam še vsaj 200km dosega, teli EV-ji imajo pa max 200km dometa, če ne polniš do konca oziroma do priporočljivih 80%.
 13. Ufff ufff, a tole mu je električar zagorel? Upam, da se ne bo razvedelo, ker bo silno slaba reklama za elektromobilnost, če takemu stručkotu zagori EV. Po katastrofalnem požaru se je oglasil Andrej Pečjak WWW.ZURNAL24.SI Požar je uničil objekt, ne pa podjetja, sporoča eden od najbolj prodornih inženirjev v Sloveniji Andrej Pečjak. Uspeli so rešiti tudi avto, ki je...
 14. Pa še hribovski izgled notranjosti in v akciji... to good to be true.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.