Jump to content

Boss

Members
 • Content Count

  25,338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  262

Boss last won the day on April 2

Boss had the most liked content!

Community Reputation

5,123 odlično

About Boss

 • Rank
  Insane Ricer
 • Birthday 11/17/1969

Other informations

 • Car modell
  Mazda 6 CD 150 2019

Profile Information

 • Location
  Ljubljana
 • Interests
  Vse po malem.

Recent Profile Visitors

1,070 profile views
 1. Men je tole čist OK. Ja je velik znakov, ker je steza za pešce pregrajena in morajo pešci na kolesarsko. Zato pa je prečrtan znak za rezervirano za kolesarje in je dodan znak, da gre od tam naprej za mešano cono kolesarji plus pešci. Znaki za prepoved pa so okrogli rumeni z rdečo obrobo in tukaj res ni nobenega takega. Mogoče mede malo znak na levi, ki pa samo sporoča, da morajo kolesarji obvezno na kolesarsko stezo, katero pa si začasno v tem trenutku delijo s pešci.
 2. A te smem samo malo popravit. Tole je oprema GT in ne GTA. GTA ima drugačno plastiko odbijačev in maske, oziroma GT je top oprema s popolnim usnjem, GTA pa bolj športen izgled z delnim usnjem znotraj.
 3. Ni tolk panike.. ta plastika ima bolj aerodinamično funkcijo kot pa zaščitno, edino da se motor ne maže preveč z umazanijo s ceste. Tako, da ni neka huda skrb, se pa strinjam, da vsekakor je bolje met to plastiko gor kot pa biti brez, ampak, da bi bila pa nuja je pa daleč od tega. Pa še mal za dobro voljo: Alex: Ni pa pametno ...brez te zaščite več časa. Alex: ... jih samo porineš v luknje. Spektr: Bolj je zanimivo zakaj je mastno tam? Alex: ... tako, da so držali samo za tiče.
 4. Pa sej ne rabiš takoj... snem to dol pa se brez vozi dokler ne dobiš druge.
 5. Zakaj češko? Vtičnica je v sredinskem naslonu in se je ne vidi. Tistih 15 cm kabla, ki gre ven, gre do tal točno med naslonom sedeža in sredinsko konzolo. Kdor ga hoče videt ga mora prav poiskat. Vse ostalo je pa skrito pod tapetami. Ne vem zakaj komplicirat pa prklaplat na varovalke in tvegat garancijo, če se da vse lepo priklopit in tudi snet brez, da bi karkoli spreminjal na avtu.
 6. Mislim, da se da tud neoriginalno dobit za stotaka manj. Po drugi strani boš vsaj mel japonsko plastiko gor in ne nek ponaredek narejen v vietnamu.
 7. To ni panike... jaz sem mel tud 14 dni zamude od predvidenega roka. Vem da komaj čakaš, ampak, dokler niso meseci zamude v igri to ni tako grozno.
 8. Bo kr držalo... jaz nekje na 60kkm ploščice spredaj, diski na 120.000. Zadaj je pa malo več zdržalo.
 9. Bo mel za rezervo... sej veš Mazde pijejo olje tolk k Alfe.
 10. Aha pol uporabljaš Samdabistal?
 11. Ni pesto... to smo mel več ali manj vsi na prvi in drugi generaciji M6. Dokler nismo menjali za kvalitetne aftermarket diske smo zgodbo s tresenjem ponavljali. Jaz osebno sem šel na ATE diske in ploščice, od te menjave pa je bila naslednja šele čez kakih 120.000km, ko sem diske spet menjal zaradi obrabe. Iz osebnih izkušenj ti povem, da ATE so dobri diski niso pa najcenejši, kar je tudi res... Ampak tistih 50 EUR, kot so dražji ni omembe vredno, da maš naslednjih 5 let mir.
 12. Evo, da pokvarim zabavo... če bi jih imel 8 komadov bi jih prodajal za jurja.
 13. Sej po trenutnem trendu, se bo na koncu zgodilo to, da ne bo nič groznega, opravičili se bodo pa v stilu "smo se samo malo hecali".
 14. Sej to je ablast vedela in je zato razglasila lockdown... zato, da se z letnimi gumami ne boste po snegu vozil in se pobijal. Po 12. 4 pa je spet topleje napovedano in mogoče boste lohk šli v službo, če bodo smeli otroc v šole in vrtce. 🤪
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.