Jump to content

Boss

Members
 • Content Count

  24,684
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  251

Boss last won the day on December 17 2020

Boss had the most liked content!

Community Reputation

4,165 odlično

About Boss

 • Rank
  Insane Ricer
 • Birthday 11/17/1969

Other informations

 • Car modell
  Mazda 6 CD 150 2019

Profile Information

 • Location
  Ljubljana
 • Interests
  Vse po malem.

Recent Profile Visitors

859 profile views
 1. Mal pobrskajte po forumu, saj je član Uklopko tali DIY lepo opisal s slikami vred, kako se naredi. Če ma pa kdo doma Pipistrelov avion pa se samo ven vzame enega od vzvodov. Paše kot ata na mamo.
 2. Nima touchscreena - itak je tako odmaknjen, da je uporabniku neprijazno, da bi gor šlatal. Jaz na svoji sem touchscreen samo sprobal, vse ostalo mi je pa čist priroćno z gumbom upravljat. Med vožnjo je mnogo bolj natančno kot šlatat po ekranu - primerjam z uporabo na službenih passatih in golfih ter na električnih.
 3. Seveda je... jaz sem imel skos to kombinacijo spredaj - ATE diski in ploščice. Za zadaj mi je bilo pa več ali manj vseeno.
 4. Boomerji so najbolje prišli skozi lajf.
 5. Ampak kaj ma pa dizel veze, če olje ni menjano? Tud bencinarjem ne paše, da ne menjaš olja 😜
 6. V bistvu je pač slabše kot stari socializem, ampak zato, ker bogatuni se grejo trdi kapitalizem od raje pa se pričakuje da bodo delovali socialistično. Da malo ponazorim kaj mislim: še vedno se zahteva v podjetjih, da zaposleni morajo biti udarniško lojalni firmi in da so ji na voljo dobesedno na poskok, ampak vse to bi pa plačevali z minimalno plačo (še dobro, da sploh je). Recimo krvodajalci dajejo kri zastonj, RK pa nato s to krvjo veselo prekupčuje in jo recimo prodaja tudi v tujino (Avstrija). Kar neko splošno prepričanje, da mora raja filantropsko pomagati drugim manj premožn
 7. Tole ni olje, to bolj zgleda kot virus. Če pa je olje pol je pa al oljčno olje al pa iz kakšne friteza po cca 30 cvrtjih.
 8. Saj smo nekateri že ravno to trdili, da liberalizacija cen sigurno ne bo prinesla nižjih cen.
 9. Haha Alex... ko je bila cena nafte nizka in je ablast komot držala na 1EUR si tulil "hvala vlada", zdej pa praviš, da je visoka cena krivda v svetovni ceni nafte. Seveda je in to je definitivno glavni faktor in to takrat, ko je cena nizka in takrat ko je visoka, vlada gor al pa dol.
 10. Hmm, ampak ravno zato, ker bo delal veliko km bo manj možnosti, da bi v olje šlo preveč nafte. Sploh, ker pravi, da bo to AC in to pomeni večino vožnje v 6. prestavi. Tako, da bo servis na 20kkm kar dovolj. Drugače pa je za preverit in po možnosti sčistit tudi sesalne kanale, saj v kolikor niso bili čiščeni so lahko že kar zapacani.
 11. Husky, glej nočem te prepričevat v nekaj drugega, ampak imaš skoraj 100kkm in diski so potrošni material ter pri teh km skoraj sigurno ne bodo upoštevali garancije. Jaz se ne bi pregovarjal za garancijo, ampak bi naročil dobre aftermarket diske in jim jih pripelješ s sabo na servis pa naj ti jih tam zamenjajo.
 12. Ročni menjalnik na MX-5 je fantastičen.
 13. Boss

  Gume

  Word.. Vrednost gume se pokaže šele čez čas in tista guma, ki zdrži ves čas uporabe od začetka do konca je tisto kar me prepriča, da ostajam na Dunlop-u. Od kar so začeli uporabljat serijo v kateri je črka D (3D) je to top guma.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.