Samo, možakarji, nekateri imajo res srečo, vedno kaj najdejo in še prav jim je... Škoda samo, da jaz pa nimam take sreče...
Ne verjamete?
Glejte, moja žena je šla v kino, namesto njenega ji je garderober dal pelc plašč, popolnoma ji je bil prav.
Gre žena na seminar, najde zlato zapestnico…
Gre popoldan na sprehod v park, pride z briljantnim prstanom, ki ga je našla, spet ji ravno paše na roko.
Gre ti ona na službeno pot, se vrne z bisernimi uhani, ki jih je našla v sobi…
Ma moja žena je res ena srečnica, ne pa ko jaz, pridem zadnjič iz nočne, v postelji najdem moške gate… Si morete misliti - niso mi bile prav...
Zdravstveni dom Tolmin, ki pokriva tri posoške občine, ima odslej novo hibridno vozilo urgentnega zdravnika. Vozilo urgentnega zdravnika združuje urgentnega zdr
Se pripravljam na nočno izmeno, pa če še koga zanima...
"Prihaja" meteorski roj Geminidi. V noči s četrtka na petek se pričakuje povprečno en utrinek na minuto (seveda odvisno od pozicije opazovanja oz. svetlobnega onesnaževanja - kako šibke utrinke se še vidi).
Malo pred Božičem pridejo pa še Ursidi, so pa bolj redki, kakšnih 10 na uro...
Sicer iščem po medijih, če so kje objavili članek, pa je večinoma glavna novica Anže Kopitar, Poroka na prvi pogled in lepotni popravki Sydney Sweeney ...
22-letnemu mesarju iz Haloz Marcelu Stojnšku so tatovi ukradli približno dve toni in pol mesnih izdelkov. S tem so ga oškodovali za približno 90.000 evrov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
- "Mami, ne morem spati!"
- "Pomisli na nekaj dolgočasnega."
- "V redu; VW Golf, VW Polo, Opel Corsa, Opel Vectra, ... ..."
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani