Skoči na vsebino

Ta je verjetno ena najbolj prijaznih kolesarskih v Slo. SIcer je do Rate? skos rahel vzpon, ampak tudi povpre?no pripravljen kolesar ne bo imel nobenih problemov. Druga zgodba je potem spust do Trbi?a - no ja dol gre hitro, tudi zelo hitro - nazaj pa je zaradi dolgega klanca (sicer ni strm) lahko za koga tudi problem(?ek).

Tako, da predvsem, ?e so otroci zraven mogo?e samo od Mojstrane, do recimo Rate?. ?e pa komu res ostane energije pa je zdaj do Planice narejena popolnoma nova kolesarska.

Aja, pa odsvetujem vo?nj za vikende in praznike, ker zna biti gne?a na kolesarski in dru?inski rekreativci nekako te?ko sobivajo z specialkarji, ki jim omejitev 25km/h na pride do ?ivega.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

https://www.24ur.com/novice/slovenija/dars-na-dolocenih-odsekih-voznike-poziva-vozite-hitreje.html

Tole se pa kar strinjam in to iz lastnih izku?enj. V?eraj recimo pred Torovim proti Gorenjski iz ni?le upo?asnitev potem pa spet normalno naprej pa cestnine ?e nekaj ?asa ni ve?.

Sem pa dan prej to?no to do?ivel kot razlagajo v ?lanku. En tujec s prikolico je par avtov pred mano malo pred biv?o postajo Log (sej veste tisto, ki naj bi v 36 letu ?ivljenja od?la v nebesa kot pravijo pri DARS-u) lepo spustil na 60km/h, da smo vsi zavirali in to na obeh pasovih, ker ni noben vedel kaj bo nadebudne? izvedel. Kon?no peljem mimo in model ?ist zmeden gleda okoli in mu ni blo ni? jasno zakaj mu vsak tadrugi trobi.

To so neposodobljene navigacije, ki se jim skor zme?e ko en ho?e tam peljat hitreje kt 60km/h pol pa imamo to kar imamo in teli fantomski zastoji se bodo dogajali ?e kar nekaj ?asa.

edit: link sem pozabil nalimat

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nejc, enkrat, ko se bo? vsega naveli?al pa je tole za sprobat

MegaAvalanche

baje je bil leto?nji nadpovpre?no dober...

Druga? pa malo bolj za obi?ajne ljudi in malo manj za profije in polprofije tipa Nejc, sem v?eraj kon?no uspel narest turo Mojstrana - Trbi? in nazaj. Malo manj kot 70km ampak zame in za treking bajk za 380? je tole kr dose?ek. Sem pa nazaj grede skoraj odrevenel - burja pa cca 10?C. Fuck, ?e dolg se nisem tresel kot ?iba na vodi ampak vseeno zadovoljen.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Sem ?e pred ?asom prebral in dejansko je to najve?ji riziko prenos infrastrukture v roke privatnega sektorja, kjer se gre prakti?no samo za dobi?ke. In raje bodo izpla?evali stro?ke ?rtvam oziroma svojcem, kot da bi vlagali v vzdr?evanje.

Sej to ni problem samo v gradbeni?tvu ampak tudi v avto industriji in ?e marsikje. Dokler se finan?no "spla?a", da so od?kodnine cenej?e od stro?ka odprave napake bo kapitalizem ubral to pot.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na poti iz porodni?nice se je nekaj sli?alo...nekaj kot le?aj. Drugi teden gre spet na servis:)

Pa si ziher, da ni otro?ek kaj zajamral? :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Ste mi pa zabavni vsi skeptiki, ki niste nikoli vlo?ili, pa ste vsi veseli, da tisti, ki so, delajo minus - prov slovensko :)

Men ste pa zabavni vsi believerji, ki mislite, da boste na lahek na?in obogateli brez lastnega dela - prav slovenceljsko. Druga?e smo pa skeptkii edino veseli, da se nismo nategnili in da nismo podlegli ?rednemu nagonu - od tega, da bi se naslajali nad nesre?o drugih ni nobenih koristi niti nobenega pametnega smisla.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej najbolj se repen?i tisti, ki dr?avo najbolj pelje scat zdaj bo pa celo moral bolj po?teno pla?evati davke (ker jih vsi ostali tudi in so namenjeni, da dr?ava sploh funkcionira) je pa cel halo. Nikakor pa ne razumem ljudi, ki podpirajo tako neoliberalisti?no doktrino razslojevanja in delanja ?edalje ve?jega prepada med bogatimi in revnimi in vse to celo v stilu Superhika in njegovega mota "kradem siroma?nim, da bi dal bogatim".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.