Skoči na vsebino
Krneki
Napisano

Zato, ker govorite o varstvu osebnih podatkov potem pa objavite polno ime in prvo ?rko priimka in celo znamko vozila, no najbolje da zraven napi?te ?e ?teviljko ?evljev pa ?e kaj.

?e vam ni jasno vsake osebne podatke in to je ime in priimek, se ne sme javno objavljat brez soglasja ?lana, torej ste v pristopne obrazce dali izjavo, da se lahko podakti javno objavijo??? Jaz v tistih obrazcih, ki so bili tu gor tega nisem opazil. Druga?e pa zakaj bi nekomu pomagal, ?e sem bil ves popljuvam s strani nekaterih va?ih ?lanov in to celo od nekoga, ki mislil, da vse ve pa naj vam on pomaga pri tem, mislim, da vsi dobro veste na koga ciljam, ?e pa vam ni jasno pa vam vsem ?e enkrat povem to je Boss, pa pri meni je tako na ignor in moram re?i od takrat mi je forum dosti bolj berljiv.

Druga?e pa za konec, kako pri?akujete od ?loveka, ki ste ga tako popljuvali ?e sploh lahko kako pomo?????

Ni panike jaz sem vedno pripravljen pomagat, samo imam svoje zahteve potem, ?e se nekdo do mene obna?a kot se je tu Boss in eni so ga pri tem ?e celo podpirali. Tako, da vse je sedaj na vas, sprejmete moje mojo kritiko kdaj in je upo?tevate ali pa peljite zadevo po svoje naprej.

Poglej v profil, to ?e pi?e vsem............ :ninja:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?tevilo ogledov je ne?love?ko veliko.

KLIK

no ta pa ?e murka premaga....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fakin 32C v Bukare?ti jaz pa zimski.........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

1. CAN'T FIND TICKETS?

Don't worry if you can't find tickets, thanks to the "Seient Lliure" system, season ticket holding members can 'free' their seats as the day of the match approaches, thus making more seats available for sale. For this reason, over the following days, tickets might become available that were not before. We encourage you to keep returning to www.fcbarcelona.cat to see if there are any new tickets.

Tip: It is during the 48 hours before a match that most seats are freed, so it is worth keeping a special eye out during this period to see if there are tickets even though there were none before.

A res? Nekdo ki kupi sezonsko bo rekel, ah tega pa ne grem gledat..... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Si upa kdo ugibat katero makino fura na? Dr. Alojzius vsemogo?ni? Jaz pravim da glede na njegov na?in vo?nje ?kodojca Oktavijo TDI. :aaaaa::jupiii:

Se ne strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Fantje, ?e enkrat preberte tisto prvo za?etno temo, zarad katere sem ?e davno tega, to debato sploh odprl!

Zamislite se malo! Ne bo ?kodlo!

Tukaj?nji ?ef verjetno ?e komaj ?aka, da bi se ta tema zaklenila in verjetno tud ve?ina vas to komaj ?aka, saj se preve? dotika va?ih ?oferskih navad.

Jaz mislim da dolo?eno mero off topika nikjer ne ?kodi, ampak vi mene namerno, kao malo speljujete na led, samo, da bi se ta tema totalno zasrala in na koncu zaklenila.

Dejmo se malo hecat, rde?o nit v tej debati, to je divjanje po cesti, pa dejmo vseeno dr?at.

Ste zato?

PS: je pa res, da sem tukaj na vseh ostalih podforumih skoraj povsod BANnan in zato ne morem drugje ni? povedat.

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ampak res,brez zajebancije.

Enga poznam, ki je bolan, saj njegov ?elodec sploh ne ustvarja zadost prebavnih sokov. Celo dohtar mu je svetoval naj kak?en gla? cvi?ka rukne, da bo tako mel bolj?o prebavo.

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Peri?nik v akciji, hehe;

pi?uka sam a njemu ne seka odbija? po gumi spredi med zavijanjem?

Car specs:

1991 Mazda Miata

Jackson Racing supercharger

Cold Air intake

Dual feed fuel rail

Racing Beat headers and exhaust

Jackson Racing Boost Controller

Wilwood Big Brake Kit

Carbotech XP8 pads

Spec Miata Suspension Kit

Toyo R888 205/50R15

Team Dynamics Pro Race 1.2 wheels

Racing Beat chassis braces

Custom designed Splitter/under tray

Hard Dog Roll Bar

Ultra Shield Seats

Willans 6 point harnesses

Momo quick disconnect steering wheel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Samo to je leto za Hamiltona, ker ocitno se mu bo kmal je'''' naslov ima, zdej pa isce cash za preostanek lajfa, pa tud ce bo treba modre zastave upostevat v mercedesu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

01. Sebastian Vettel

02. Jenson Button +8.9 s

03. Fernando Alonso +15.2 s

04. Paul di Resta +19.0 s

.

.

.

.

05. Nico Rosberg +34.7 s

06. Kimi Raikkonen +35.7 s

07. Romain Grosjean +36.6 s

08. Felipe Massa +42.8 s

09. Daniel Ricciardo +45.8 s

10. Mark Webber +47.1 s

11. Sergio Perez +50.6 s

:hohoho: ampak brez prehitevanja je bil spet peti..........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sinusoidis je nazaj, in znjimi antibiotiki. Pohvale Rovinjskem zd. domu....7 min za sprejem, pregled in recept...

Spet sem na drogah....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Po kon?ani bitki se ?tejejo mrtvi. :jezicek:

?e si ?iv ja....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Blagor tvoji ?eni - ti se danes ?e cel cajt samo strinja? in po moje si ?e tolk ufuran v tole strinjanje, da bo vsaj danes vse po njeno.

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Gnili Meklaren, bemti ?katlo. :blush::hudicek:

va? je vsaj vtis pustil....Mercedes pa z neko veletaktiko kolone dela :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

AAA :blink: a ti verjame? v to kar si napisal? Halo, statistika pravi ravno obratno, alkohol pove?uje nevarnost za najte?eje vrste karambolov kar za 5x pri tem, da je povpre?je teh gre?nikov kar 1,46 promila po starem merjenju.

ugibanje ali se karambol v primeru treznosti ne bi zgodil je pa na meji norosti - o?itno ti ni niti pod razno jasno kak?en je vpliv alkohola na psihomotori?ne sposobnosti voznika.

Primerjaj dol?ino skandinavskih cest v primerjavi z na?imi in koliko kilometrov je to na prebivalca. Skandinavske dr?ave niso tranzitna de?ele in ve?inoma ?asa si sam na cesti... o tem, da mogo?e so pa skandinavci veliko bolj dosledni, da pijani ne sedajo za volan ali pa so kazni toliko vi?je, da jim ne pade na pamet je pa ?isto irelevantno razmi?ljanje in tudi slu?ajno ne more biti to zdaj dokaz kot ga navaja?.

Rusi so recimo tudi tradicionalni pijan?ki pa se zaletavajo kot za stavo - kaj bo? pol v tem primeru izvlekel iz tvojih zaklju?kov brez pametne razlage. :ne vem:

Se ne morem strinjat dokler ne vidim obnove

Boss se strinjam, lepo napisano!

Lojz, Skandinavke so zakon, sploh Nizozemke, ki so sploh sinonim za Skandinavijo. :rispekt:

Se absolutno strinjam, no sam Litvanke....komi cakam Eurobasket2013 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kje s pa spet to sli?al? A na skup??ini CKZKS?

No, resnica je taka. Kot ve?, jaz zelo rad jem meso. In to meso mora bit pe?eno druga?e ga ne maram. In ?e si ?e kje sli?al, imajo take ?ivali, kot so kure fazani purani itd,....tudi meso. Ampak to meso je sprva ?e kosmato oziroma pora??eno s perjem. Jaz mam tako navado, da koko?, fazana, purana itd....preden ga spe?em in pojem, najprej o?opam. Perja ne morem pojest, ker se ga ne da pogoltnit. Med ?opanjem potem izberem najlep?e pero in si ga zataknem za klobuk, da tudi sosedje vedo, da imamo pri hi?i sve?o pe?enko. Za vsako novo pe?enko si nadenem fri?no pero.

Nekako tako gre to, ?e zastopi? po kme?kko.

A pri vas jeste kar kosmate ?vali? A ste mogo?e pri va?i hi?i vegetarjanci in se prehranjujete s podobno hrano kot krave, ovce, koze itd....

Se strinjam

Uh dolga zgodba bi lahko bla to.

O problemih, ki si jih na?tel, mam podobno mnenje kot tisto o izpostavljanju "?erifov" na cesti. Ob?udujem in spo?tujem ljudi, ki se izpostavljajo in ho?ejo naredit red na dolo?enem podro?ju, vendar se jaz ne grem tega. To je enako kot pri stavkah. Ob?udujem in podpiram stavkajo?e, ki imajo tolko jajc da se izpostavljajo, vendar se jaz ?trajkov ne udele?ujem. Mogo?e mi ?e ni bilo tako hudo, da bi se moral. Ne vem.

Podobno je npr tudi v vojnah. Heroji in pogumni vojaki ponavadi poginejo. Kaj nuca heroju ?e je pogumen, ?e pa dobi metek v glavo in njegova familija ostane brez o?eta, mo?a, sina itd.....

Kot pravim, spo?tujem ljudi, ki ho?ejo nekaj dobrega naredit za dru?bo, vendar moje ?ivljenje je samo eno, pa ne bi rad da bi mi ga vzel glih en idiot.

Se strinjam

To je pa hrana za bleferje. Vsi mislijo da nekaj je?, ti si v resnici pa skoz la?en.

Se strinjam

Nisem vedu, da vozi? gasilni avto.

Se strinjam

No ja ni ?ist tako. ?e bi bili ?ivljensko ogro?eni moji najbli?ji, v tem primeru bi bla zadeva popolnoma druga?na.

Se strinjam

Bom jutri povedal.

Se strinjam

Dobro jutro!

Sicer pa, vpra?anje? Jaz ?e skoz opozarjam, da je PREMAJHNA varnostna razdalja ena od treh najpogostej?ih razlogov za NAJTE?JE nesre?e. In te nesre?e, ki jih tukaj zdaj ka?ete, so se zgodile ravno zaradi premajhne varnostne razdalje.

VI to?no veste da ima Lojz prav, samo priznat no?te, ker ste tudi sami med tistimi, ki preradi po?nete ravno te tri klju?ne vzroke na katere jaz skoz opozarjam; Hitrost, premajhna varnostna razdalja in telefon.

To, kaj vse pol po?ne folk, ko naleti na nesre?o, bi bla pa spet dolga zgodba. Ampak to se da poglihat in re?it s pravo varnostno razdaljo.

Se strinjam

Majstr, konkretni nesre?i se nista zgodili zaradi vo?nje v nasprotno smer, ampak sta se zgodili zaradi PREMAJHNE varnostene razdalje. Kontra, so za?eli vozniki vozit ?ele potem, ko se je nesre?a ?E zgodila. Ampak zaradi kontra vo?nje se potem, ksre?i, ni zgodilo ni? drugega kot zmeda.

Vi, dinamiki, kar naprej potencirate te kontra vo?nje, vendar se zaradi kontra vo?nje, na leto zgodi pribli?no 1 do 3 smrtne ?rtve. Zaradi prehitre vo?nje se jih na leto pobije pa ve? kot 100.

Vi dinamiki zmeraj ka?ete na "manj?i" problem, ki mogo?e res ne leti toliko na vas, ker ste tako hudi?evo prepri?ani vase, ?e?, da vi pa nikakor ne morete spregledat in po pomoti mogo?e kje zapeljat kontra. Jasno, vi radi vozite po prehitevalnem pasu po katermu najraje dinamirate, pa se logi?no, pol bojite kontra?ev.

Ampak vi skoz ka?ete na problem, ki statisti?no poka?e, da je zaradi tega problema relativno malo smrtnih ?rtev. Vi dinamiki ste kot ene sorte tajkuni. Ka?ete na kurje tatove, med tem, ko sami kradete tovarne. Vi dinamiki ste kot posrani pujski, ki stojite do vratu v lastnem dreku, pol pa ka?ete na mu?ji kakec.

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uspel dose?t 4mestno ?tevilko postov in lahk kon?no spreminjam osebno titulo po lastni ?elji :jupiii:

?e vedno si baby :jezicek:

?estitke

P.S. LOJZ TE LOVI :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sarkazem on

V dnevih pred prihodom Iphonea5 me dobite pred poslopji Simobila, prosiom za kak obisk, topel ?aj ali sendvi?, ker je kriza...

Sarkazem off

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

"Vozniki obra?ali kar sredi avtoceste in vozili v nasprotno smer" a za to je zate kriva premajhna varnostna razdalja?

Seveda je! Kako lahko obrne?, ?e pa so si avti en za drugim za ritjo a ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.