absolutno se strinjam - zato mene Hofer niti Lidl ne vidta niti od dale?. Je pa res, da tudi ostali uva?ajo vse mogo?e ampak kot ka?e se le dela neki na tem in da ?edalje bolj uvajajo stojnice z resni?no doma?imi proizvodi
no to ma? ?e kr oreng proizvodnjo in definitivno je tu tudi ra?unica, ?e sploh ne omenjamo kvalitete doma proizvedene hrane. Za manj?i vrti?ek pa velja le, ?e ga ima? doma, da se tudi cenovno izpla?a - ta debata je namre? iz?la iz tega, da je treba var?evat tudi tako, da doma naredi? vrti?ek.
In pol nekateri najamejo vrtnarja....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kolker ne maram Alonsa, me je v?eri kar mal stisnl, ko mu je Grosjeanov Renault mimo glave letu.
Samo res ne razumem komisarjev, kako lahko Maldonada kaznujejo skupno za prehiter ?tart + tr?enje s Krtek Janom s kaznijo za naslednjo dirko? Grosjean pa tudi ne bi rabil dobiti prepovedi nastopanja na naslednji dirki, je bilo ?e mnogo podobnih nesre? na ?tartu, tu je bila samo smola, da je na ravnini hitro ovinek in to ?e precej oster, pa sta s Hamiltonom pometla par avtomobilov s sabo.
mogo?e, ker je imel ?e ene 3 opozorila poprej, ko je ?e pucal steze
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
na transalpu je svak, ?akam njegove slike, da loh sebe v akciji vidim. Za nazaj so samo 3 slike - sneg v Alp d Huez, sneg na vizirju in slika pod prelazom z sne?nim oblakom za nama :macek:
?e bi bil interes se lahko naredi 3-dnevni izlet po najbolj?ih prelazih drugo leto, pa pi?imo s ?tirikolesniki, stro?ek se da dobro oceniti, kemp varianta mogo?a.
Moram napisati, ?e bi pri nas imeli tako dolge, ?iroke in vzdr?evane ceste, kot so tu nad 2000m, bi bilo verjetno veliko manj nesre? tako z avti, kot motorji....
Te?ko jih je ujeti v objektiv, ker so tako mogo?ne, in tudi na ta ra?un si v ovinkih lahko privo??i? ve?, moji kufri so v nevarnosti da jih podrajsam....
Ko pomisli? na tisti bogi Vr?i? na 1600m in razsuto Kranjsko gorsko stran.......... :ne vem:
Tista zelena streha je cesta vklesana v hrib
1000? Good choice, za sabo imam 1700km pa sem ko ro?ica, umrl bom pa do jutri v kravati s powerpointom, komaj ?akam da spet gas domov.....vsaj ??ije zunaj za zado??enje morale.
A se sam vozi? ali v dvoje? Moja je prvi? ?la z mano do Rovinja ta vikend, imel sem stuff za na pot cca 40kg....in strom 650 je bil premalo.... zame samega
Pa kje v Sloveniji si ti na?el tako grdo narejene zalivke?
zadnji? ?ez sori?ko planino in Dav?o proti Mostu na so?i izgubil prvo gumo na zalivki, ki je bila debelo nad gladino asfalta....refleks me je re?il...........
Letu? - Mozirje Sicer so mogo?e malo lep?e od teh, ampak v de?ju skoraj smrtno nevarne. Medtem, ko teh jodlbergerskih ?e zazna? ne, tudi sredi najve?jega naliva.
P.S.: Pozna kdo kako stran, kjer se dajo ugodno naro?at motoristi?ni deli? Rabim zadnji disk, ker sem ga zvil, ko sem pozabil disc-lock na njem :ne vem:
ebay
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
To je le prehod z enega na drug prelaz znotraj 5-ih povezanih prelazov
pa najve?ji kucel Evrope
V?eraj postavljena toplotna ?rpalka na hi?i (zrak/voda) - v hi?i je danes ?e povsod prijetno toplo - mal raztezamo estrihe.
Ampak pazi, ne zapiraj oken in samo hajcat, bo vlaga not ostala, kak razvlazevalnik je nujen se posebej v tem vremenu. Ponoci ugasni gretje in samo luftaj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
spet aktualno vpra?anje
pa hude
http://www.youtube.com/watch?feature=endsc...rjHtys&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=H1FVF4GWcPY...feature=related
Mansel1989 rikverc v bokse to je blo epsko
Povezava za deljenje
Deli na druge strani