Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Pripravim našo petko za jutri za pot (operem, posesam, natankam, montiram kljuko, pripnem tovorno prikolico, na prikolici zamenjam tablico, naložim prikolico, naložim "rekvizite",...).

Pa začnem premišljevati, da bi mi prav prišla ena pomoč. In vprašam enega možakarja iz sosednje vasi, če bi šel z menoj. Odgovori, da ne more in mi da številko nekoga tretjega, da on bi pa lahko šel in da naj mu že v štartu rečem, kje sem dobil številko.

Dobro, pokličem, povem, kje sem dobil številko in da moram jutri v Sevnico in da bi rabil nekoga močnega in pogumnega... Možakar me kar prekine in reče, da naj kar takoj pridem k njemu pa se bova zmenila in mi da naslov. Sedem na moped in pridem do njega. Pozvonim, odpre, rečem, da sem ga malo prej klical, ker jutri potrebujem nekoga močnega in pogumnega. Možakar me povabi noter in vpraša, o čem se gre. Pa začnem:

- "Jutri zjutraj ob štirih štartam na pot do Sevnice, kjer naj bi bil ob 630, tam..."

Pa me možakar prekine in reče, da naj stopim za njim v dnevno, da mi nekaj pokaže. Grem tja in možakar iz nekega predala potegne "boksar". Mi razloži, da ga je ravno prejšnji teden dobil in da je zelo zadovoljen.

Nadaljujem, da bi torej tam v Sevnici potreboval pomoč enega močnega in pogumnega, ker...

Pa me možakar spet prekine in reče, da naj stopim z njim v garažo (ki je del hiše). Tam mi pokaže zračno puško (mislim, da Slavija šeststo in nekaj). Nato pokaže na prazno plastično flašo, ki stoji na sosednjem dvorišču na mizi (kakšnih 40 metrov). Nabije puško, pomeri in - flaša se zvrne.

Nadaljujem, da bi torej tam v Sevnici potreboval pomoč enega močnega in pogumnega, ker...

Pa me prekine in mi pokaže samostrel, ki ga ima v garaži. Dobro, si ga ogledam in nadaljujem, da bi torej tam v Sevnici potreboval pomoč enega močnega in pogumnega, ker grem iskat čebele in ko jih naložimo v panje je to treba nest do prikolice in ne spustiti tudi, če roj besnih čebel leta naokoli.

Na lepem je bil možak ves bled in začel jecljati, da nima časa ker da mora na nek važen trening in da se zmenijo nekaj pomembnega in kar potit se je začel...

Eh, pogum pa tak.

Nazadnje sem dobil enega starejšega možakarja, ki bo šel jutri z menoj v Sevnico. In ki ga ni strah...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Zbrale se živali na vrhu največjega slapa v Afriki in gledajo v globino.

Med njimi je tudi lev, ki reče:

- "Tisti, ki skoči dol, bo dobil mojo najlepšo levinjo, da jo enkrat kresne."

Vsi še naprej brez besed gledajo dol. Naenkrat se zasliši nekakšen nejasen krik in vidijo, kako se nekaj izgubi v meglicah v globini.

Čez čas vidijo, kako se nekdo počasi vzpenja po pečini. Plezalec je bil vse bližje in bližje dokler ne prepoznajo medveda. Ves še v šoku počasi dobiva nazaj svojo naravno barvo. Po nekaj minutah počitka na vrhu pride k sebi in reče:

- "Eh, zdaj grem jebat levinjo, ko pa se vrnem, bom jebal mater tistemu, ki me je porinil dol..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Blondastana policistka je sredi dela dobila menstruacijo. Bolel jo je trebuh, vendar ni smela zapustiti patruljnega mesta. Zato je poklicala postajo, povedala kaj je in zahtevala zamenjavo.
Kolega pride šele po treh urah, za povrh pa še mrtvo pijan.
- "Človek božji, kaj pa ti je? Kje pa si toliko časa? In zakaj si pijan?"
- "Veš, ko si povedala, da si dobila menstruacijo, je komandir plačal rundo za vse, potem pa še pomočnik, pa vodja izmene, in nazadnje še trije policisti."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Neka ženska se je zjutraj ob 7.11 ob svoji jutranji kavici ravno pripravljala na odhod v službo, ko je opazila zelo nenavaden pogrebni sprevod do bližnjega pokopališča.
Enemu pogrebnemu avtu je v razdalji nekaj metrov sledil drugi. Za drugim avtom je hodila ženska - sama, s pitbulom na vrvici. Za njo je hodilo 200 žensk, vsaka sama.

Ženska se ni mogla upreti radovednosti. Šla je ven in se spoštljivo približala žalujoči ženski s psom in rekla:
- "Iskreno sožalje ob vaši izgubi. Vem, da je neprimeren trenutek, da bi vas motila, vendar še nikoli nisem videla takega pogreba. Čigav pravzaprav je?"
Ženska s psom ji je odgovorila: "V prvem avtu je moj pokojni mož."
- "Kaj se mu je pa zgodilo?"
- "Moj pes ga je napadel in ubil."
Ženska je spraševala še naprej: "Kdo pa je potem v drugem avtu?"
- "Moja tašča. Poskušala je pomagati mojemu možu, pa se je pes spravil še nanjo."
Sledil je daljši pomenljiv trenutek tišine med obema ženskama.
- "Mi posodite psa?"
- "Postavite se v vrsto."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dva nestrpna možakarja hodita gor in dol po čakalnici v porodnišnici. Nenadoma v čakalnico vstopi medicinska sestra, se obrne k enemu od njiju in mu reče:
“Čestitam! Dobili ste sina!”
V tem trenutku pa se je drugi možakar razburil:
“Oprostite, toda jaz sem bil pred njim tukaj!”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Jure pozvoni pri starših svoje punce:
- "Gospa Ribič, a' grem lahko z vašo hčerko ribarit?"
- "Seveda. Samo mi se ne pišemo Ribič, ampak Kavs!"
- "Vem,vem, sam' nisem hotel naravnost vprašat!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zelo debeli par se spravi v posteljo "delat domačo nalogo". On zleze gor, čez minuto pa pravi:
- "Draga, grem ugasnit luč."
- "Zakaj, dragi, ali ti je nerodno?"
- "Ne, žarnica me žge po riti..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Vprašam sodelavca, če on sploh ve, kaj je to sex. Pa mi odgovori:

- "Kako da ne! Sex je, ko zjutraj vstaneš potiho, da ne zbudiš žene, odpelješ otroke v šolo, spotoma nakupiš vse, kar je potrebno, se vrneš domov, ženi pripraviš zajtrk in skuhaš kavo ter ji odneseš v posteljo.

Ga gledam nekaj časa in komentiram:

- "Ti nimaš pojma, kaj je to sex."

On mi pa odgovori:

- "Glej, mene moja žena tako jebe. Kako pa tebe tvoja?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Šofer tovornjaka ustavi ob prostitutki:
-"Kaj narediš za 50 eurov?"
-"Vse, kar hočeš!"
-"Fajn, pridi v kabino! Greš z mano, mi boš pomagala cement dol zložit!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Blondinka v banki hoče položiti 50 € na svoj račun. Uslužbenka bankovec preveri in reče:

- "Gospa, ta bankovec je pa ponarejen."

Blondinka takoj začne kričat:

- "Ponarejen?! Takoj pokličite policijo! Posiljena sem!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Gresta dve bejbe z žurke domov, pa ena pravi:
- "Stara, počutim se kot sončnica."
- "Za kva pa?"
- "Polna sem semenčic..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.