Skoči na vsebino
Kava
Napisano
pred 20 urami je Slivka napisal:

Ja, tako je to. Saj tudi upokojenci nikoli nimajo časa...

Sem si vzel malo časa pa jo izpraznil.... 🤗😉

17334714755751986075421344647471.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 16 urami je Janez007 napisal:

Jaz tudi igram loto, samo z mnogo manjšim vložkom in mnogo manjšo verjetnostjo da zadanem. :)

Recimo da zadanem 10.000.000 s srečko za 2,2 € je verjetnost 1/139.838.160.

Če bi danes kupil xxxCoine za X€ bi bila verjetnost, da nekaj zaslužim 50%, verjetnost da nekaj izgubim 50%. Ko gredo trendi navzgor (kar se vidi šele za nazaj), je praktično težko izgubiti, ko gredo navzdol (vidi se šele za nazaj), je praktično težko ne izgubiti. Ne razumem, da bi vložil v nekaj, kar ne razumem oz. rast temelji na nerazumevanju. :) Zato nikoli ne bom obogatel, niti bankrotiral. Tale naš planet se spreminja v planet opic ... je komu še kaj jasno, predvidljivo, logično? Meni vedno manj. :vskalo:

Privoščim pogumnim in vam nisem fovš, da ste zaslužili ... da ne bo pomote. Če boste nekoč jokali, ker bo počil balon, se mi tudi ne boste smilili, da ne bo pomote. 😁

Joj kako je vse to res, samo eni še vedno ne razumejo, da iz nič ni nič... :nevem: 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Zdaj sem pa v dilemi.... 🤔

Če pogledamo npr. @Alexje čisto kontra, vedno ima čas za prijatle, družino, kolo itd. pa tudi zdrav in fit se mi zdi tak da.... :bravo:

Bom še jaz v kratkem poizkusil pa iz prve roke povem.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano
Pred eno uro je Jaka32 napisal:

Eto, zdaj bom pa zacel jamrat.

Kljub 2 kW manjsi mesecni porabi sem dobil 2x visji racun za elektriko. Pa imam zelo majhno porabo! 

Na terasi imam 9 kW savno, pa ne vem ce jo bom priklopil. Glede na to da je zdaj gorel samo hladilnik in 1.5 kW bojler, pa 2 uri na dan TV, pa sem dobil tak racun... zacelo se je!

Tole je pa malo čudno, da ti sosed ne krade elektriko.... 🤔😉

Kako imaš pa porabo? In od koga imaš el. energijo? 

pred 38 minutami je Tilen5 napisal:

Sej plačaš to z kripto 😛

Nekje dobiš, drugje zgubiš.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 19 minutami je godlike napisal:

Za korono?

Nikoli nič nisem dobil.

Pa če prav vem, zdravila dobijo težki primeri v bolnici. Tam pa si seveda testiran.

Pa če se vrnem k trenušnim, tudi tam te ob hospitalizaciji stestirajo na vrsto 😉

Za ono na školjki😂

Ni fajn, da dehidriraš... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Ju3 gremo hribolazit nekje v bližini Čepovana, da se prijavim tule lokalnim oblastem. :)

Pazi, ko boš tam, tam je pozdrav z lopato.... 😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Res se norce delajo.... 

Jaz sem pa po težkih pogovorih z cenilko, dokazovanjih in dokumentacijo komaj iztržil 3k€ za škodo pred dvema mescema za izliv vode..... 🥴😵‍💫🫣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 minutami je Shrek napisal:

Čaki čaki. Na busu imam v prvi šipi nitke in ogrevanje. Neoriginalno steklo tega nima. Zakaj bi dal neoriginalno steklo? 

Seveda bo tudi neoriginal to imel, ko bo šlo tako daleč brez skrbi, saj mora imeti, če ima original tako... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.