Jaz tudi igram loto, samo z mnogo manjšim vložkom in mnogo manjšo verjetnostjo da zadanem.
Recimo da zadanem 10.000.000 s srečko za 2,2 € je verjetnost 1/139.838.160.
Če bi danes kupil xxxCoine za X€ bi bila verjetnost, da nekaj zaslužim 50%, verjetnost da nekaj izgubim 50%. Ko gredo trendi navzgor (kar se vidi šele za nazaj), je praktično težko izgubiti, ko gredo navzdol (vidi se šele za nazaj), je praktično težko ne izgubiti. Ne razumem, da bi vložil v nekaj, kar ne razumem oz. rast temelji na nerazumevanju. Zato nikoli ne bom obogatel, niti bankrotiral. Tale naš planet se spreminja v planet opic ... je komu še kaj jasno, predvidljivo, logično? Meni vedno manj.
Privoščim pogumnim in vam nisem fovš, da ste zaslužili ... da ne bo pomote. Če boste nekoč jokali, ker bo počil balon, se mi tudi ne boste smilili, da ne bo pomote. 😁
Joj kako je vse to res, samo eni še vedno ne razumejo, da iz nič ni nič... 😉
Kljub 2 kW manjsi mesecni porabi sem dobil 2x visji racun za elektriko. Pa imam zelo majhno porabo!
Na terasi imam 9 kW savno, pa ne vem ce jo bom priklopil. Glede na to da je zdaj gorel samo hladilnik in 1.5 kW bojler, pa 2 uri na dan TV, pa sem dobil tak racun... zacelo se je!
Tole je pa malo čudno, da ti sosed ne krade elektriko.... 🤔😉
Kako imaš pa porabo? In od koga imaš el. energijo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dol s Holobom..... 🫣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani