Predlagam, da se registrira? na forumu Mladi podjetnik, tam bo? na?el marsikateri odgovor, ki ti bo znatno olaj?al odlo?itve glede morebitne samostojne poti.
Jaz sem imel pred nekaj leti cca. 100-litrskega, pa noter gupije, skalarke, neonke in me?ke. So bili kar pestra dru??ina in pa?a za o?i. Je pa zadeva kar zahtevna, ker o?itno nisem vedel vsega kar bi moral in sem vsake tolk na?el kak?nega mrli?a v akvariju.
Klemen, ?ist realno gledano je velik del prebivalstva ?e sedaj precej pani?en in nevroti?en in tovrstni naslovi jim vsekakor ne bodo izbolj?ali po?utja/razpolo?enja/?esarkoli.
Pohvalit moram Kamnik in na?e cestne slu?be, ker so ceste res dobro po?istili, za razliko od nekaterih bli?njih ob?in, kjer sem se danes vozil v istem/podobnem ?asu.
Hvala za idejo.Verjetno bo kaj takega.Pelko pravi,da lufta ni.Ja mene je tudi sram,ker se sli?i v stanovanje,ko parkiram pod okno.Za?elo pa se je z mrazom in menjavo gum
Pred par dnevi poslu?al enega Bmw 5 novej?e serije, kako je pri?kripal mimo mene. Res je grozen zvok. In sem takrat razmi?ljal ali je kaj s fedri al kaj za vraga?
?al je v tej dr?avci ?edalje ve? tovrstnih mojstrov, kar je res ?koda. Kako bo? sedaj zadevo peljal dalje, kak?ne ima? alternative, ker tale je o?itno popolnoma neresen?
Kok je bil dans en fajn dan, pa ni ga ?e konec (pravkar opa?ene teme Kregarije se ?e nisem lotil brat, ker mi je precej ravno za vse skupaj in pa pozabil kupit kokice).
Tole mi je pa zelo nenavaden dogodek, ampak kot spodaj navajajo, da naj bi ga ustrelil kak narkoman, to pa dvomim, prej bi rekel, da je kaj povezano s tistim 72-letnim kemikom, ki so ga pred kratkim zahopsal:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zgledno o?i??ena cesta v najve?ji vasi v Sloveniji, vsa ?ast pristojnim!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani