Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Mojster Majes na BTC Mazda servisu je res ma?ek, brez da se je zapeljal z avtom, je vedel kje ti?i moja "menjalni?ka" te?ava. :punk:

Vedno se bom trudil pohvaliti tistega, ki si to res zaslu?i in (ne spet pretirano) skritizirati tistega, ki zaslu?i grajo. :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Izjemno zanimiva dirka, in spet trije ?panci na zmagovalnem odru, upam le, da Yamaha ujame Hondo v razvoju motorja. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

O?itno res, ker zdaj ?e vse funkcionira kakor se zagre. :D

Sred no?i sem se pa zbudil od bole?ine, od kolena pa do gle?nja je bil tak ob?utek, kot da me nekdo s fleksarco ?aga, ?ez meso pa v globino do kosti, ?udne sorte bole?ina. Podobno sem do?ivel enkrat, ko sem ?e hodil na treninge borilnih zadev in mi je nek maher s tako silo udaril "low kick", da sem se v momentu od bole?in sesedel na tla. :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, ?e poskusil, pa je isti klinac, pa ?e tudi trikrat pri?gal in ugasnil tole ropotuljo, pa ?e vedno vztraja te?ava. :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne vem kaj za vraga se dogaja z mojim Si.mobil-om? Ho?em poslat sms, pa mi kar naenkrat pi?e na ekran?ku Mobi?uka "neaktivna SIM" in imam pre?rtano slu?alko, v smislu da ne morem klicat in po?iljat sms-jev. Pa malo prej sem jih ?e lahko. :zvizga:

No preden kdo namigne, da mogo?e nisem pla?al polo?nice, vas potola?im, da sem v 5-letnem obdobju dela na Izvr?ilnem oddelku ugotovil, da je to predrag ?port, da bi se ?pilal na ta na?in in to torej ne bo razlog za navedeno neprijetnost. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Totalno moram pohvalit oba na?a najbolj priznana mojstra za Mazde; Marijana Majesa in Simona Pelka, ki se oba trudita ugotoviti kaj naj bi bil vzrok ob?asnim te?avam pri mojem prestavljanju. Ko bo treba komu priporo?it mojstra za na?o najljub?o znamko, o?itno ne bom ravno v kak?ni dilemi, ker sta OBA super. :notworth::prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

?mego, ?e je tole borih 30?, potem pa vsa ?ast, no obstaja tudi ?e cenej?a opcija, da kar pusti? tako kot je. :P

No pa ?e ena cestna prigoda, ki opisuje kako se nekateri dr?avljani ustra?ijo :policaj:

Najprej se pelje ta voznik cca. 50 po naselju in ko se neposredno pred njega s stranske ulice vklju?i policijska "kibla", kasneje ta voznik pelje le ?e cca. 35 kmh. Kaj sem jaz naredil pri tem? Takoj, ko je bilo mo?no (in varno) sem ?el mimo, kajti ob navedeni situaciji bi :policaj: upravi?eno napisal globo NJEMU (pol?u) in ne meni. Ampak tak?nih nikoli ne ustavijo, raj?i bodo kak?nega, ki gre neverjetnih 55kmh, se strinjate? :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sem se nasmejal kolegu, ki je rekel, da je sicer dejstvo, da se je poredil za nekaj kg, ampak da on to pridobitev imenuje kar "podalj?ani nadstre?ek za sofisticirano in dragoceno orodje" :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.