In potem se sopotniki iz mene nor?ujejo, ko imam navado vedno zategnit ?e ro?no zavoro, v hribih pa ?e je ve?ji klanec, pod kolo ?e kamen zakajlam in navijem kolo proti hribu, da je ?im bolj blokiran za zdrs;
Bom zaenkrat modro tiho. Grem pa jutri vgradit LPG na SIGAS za moj okus v najlep?i Mazdi 6 1. serije, obenem pa ?e bom ?e tam dol, se grem ?e za par urc kopat v Terme ?ate?.
Mene so pa dans verjetno rahlo okrog prinesli in sicer sem ?el v centru Kamnika natisnit z USB 1 list A4 format (kratek dopis, ?rnobeli tisk), pa je bil ra?un 0,55?. Kar se mi zdi res kvalitetno zasoljena cena, ampak sem bil tiho. Nenavadno, bi pri?akoval da je max. 10 do 15 centov, kajti ?e 55 centov pretvorimo v nekdanje SIT, je to preko 130SIT, kar te pa dobesedno na rit vr?e za klin?ev tisk A4 ?rnobel 1 list in 1 izvod.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pre?ivu dopoldan na lokalnem bazenu, otrok pa totalni mali zmaj in se kar sama spu??a po toboganih, kot dale? najmanj?a.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani